#2045792013-06-16 20:30:48 Válasz a #204569. hsz-ra
Nekem a tipikusan turistáknak épített apartmanokkal van bajom így, hogy én együtt éltem a helyiekkel az ófaluban. Ezt az érzést nem cserélném el a Beach-re. Hát igen a buszmegállótól a beach felé van az építkezés a part és az apartmanok között (markolnak, betont kevernek, stb.) Illetve jóval arrébb félkész járda van még.
A tenger összehasonlításról elfelejtettem írni a Beachen homokos lassan mélyülő az ófalúnál homokos, apró kavicsos (imádtam!!!) hamarabb mélyülő kb. a buszmegállónál van a váltás.
És, nagyon SÓS a tenger.
#2045852013-06-16 20:54:53 Válasz a #204579. hsz-ra
szia, köszi a beszámolót nektek, mi az Iliadis House-ban leszünk, ami a sárga szupermarkethez van relative közel, arrafelé is van valami építkezés, vagy ettől távolabb van??? Nem tudom hol van a buszmegálló, most megyünk először Sartira. Szeretném már érezni én is az a rossz sós ízt
#2045912013-06-16 21:58:09 Válasz a #204585. hsz-ra
Ott nincs az a falu részén van. A térképen jobb alul kezdődik buszmegálló (egy nagy üres tér) attól lefelé van az építkezés (ez már nincs a térképen). De erre az építkezésre ne úgy gondoljatok, hogy ellehetetleníti a fürdést csak esztétikailag nem túl szép. Irigyellek, hogy most fogsz menni, ha teheted hozzatok egy üvegben tengervizet, mi elmulasztottuk . Ha bármire kiváncsi vagy szívesen válaszolok.
#2046072013-06-17 10:56:26 Válasz a #204579. hsz-ra
Szia Lanita, köszi az infót aminek nem örülök mert mi pont arra a részre megyünk de bizakodom, hogy talán addigra levonulnak a gépekkel mert nem azért teszünk meg 1200 km-t, hogy bármi is zavarja a strandolást. Az a bizonyos " buszmegálló " amit említesz az a mi ismereteink szerint a nagy parkoló ill. a focipálya környéke lehet. Hogy éreztétek magatokat most az első Sarti úton ?
sziasztok,
üdv nektek a hotel vikyből!szombat óta hőség van:) ma napozós szünetet tartunk, mert hiába naptej,ernyő,
szépen leégtünk:)
a viz is nagyon jó
szóval, apartrendezés nem zavaró, mert elég hosszú a part.Eddig itt középtájon voltunk, egyszer pedig
a beach részen, búvárkodtunk is. majd megnézzük a kikötő felé is.Gyrost eddig a Lenkában ettünk, ez valahol az ovelixnél van, valamint a fő téren ettünk finom gyros tálat(Lauer Grill), itt 1.70 a pita gyros.
mi amúgy ott eszünk gyrost, ahol már látszik, hogy nagyon meg van sülve. Sassost ezért hagytuk ki eddig.Szúnyog még kevés van,de légyből annál több.szerdán megyünk kalózhajózni.
#2046222013-06-17 15:33:54 Válasz a #204607. hsz-ra
Azért írtam buszmegállót, mert ott állnak meg a turistabuszok, amúgy az egy nagy földes parkoló egyébként ott az iskola is. Mi fantasztikusan éreztük magunkat, jövőre biztosan Sarti lesz az úticél.
A Wc-s mizériát is hamar meg lehet szokni, azt gondoltuk kellemetlenebb lesz.
Wc-nél tartva érdemes elmenni a Macedón discoba ami ott van ilyen címszó alatt az elég érdekes .
Had kérdezzem meg, hogy Ti voltatok-e valamelyik hajókiránduláson?
Konkrétan az érdekelne, bár ez már lokálisan szól mindenkinek, hogy hajókirándulás közül melyiket javasolnátok inkább? Athos vagy Toroneos? vagy mind a kettő?
Illetve mi tavaly voltunk a meteoráknál, Blue LAgoonon és Sithon körúton egyénileg pedig Narancsparton - idén is szeretnénk sokat kirándulni, így motorral felfedezzük északra és délre Sarti környékét, de azért nem szeretnénk kihagyni 1-2 fakultatív programot se
Segítségeteket és válaszotokat köszönöm!
A kint lévőknek üzenem irigylem őket De már nemsokára mi is ott leszünk!
A haza érkezőktől pedig várom a beszámolót!
Valaki evett már idén AVRA-s gyrost? MEnnyi idén? Tavaly isteni volt és 2 Euró volt!
#2046642013-06-18 13:24:58 Válasz a #204647. hsz-ra
Mi az Athos-on vettünk részt nem volt rossz, de néha egy kicsit unalmas volt (hosszú út miatt). Menetrend indulás Sartiból irány a hegy felé és a part mentén a kolostorok megtekintése. Majd tovább Amouliani szigetre és ott kikötés, majd ebéd jó idő esetén gondolom fürdés. Itt vigyázzatok az étteremben, mert az idegenvezetők a kész ételeket (menüket) ajánlják ami fejenként 10€ és nem túl bőséges. Olcsóbban megússzátok, ha az étlapról rendeltek pl. spagettit.
Én viszont a Blue Lagoon-al kapcsoltban kérdezném, hogy milyen?