...Szerintem, aki olyan Görögország megszállott, mint mi vagyunk itt, annak csak úgy szabad elmennie máshova nyaralni, ha valahogy addig Hellászt ki tudja zárni az agyából...
...de nem tudjuk! Nekem van egy kedves helyem Spanyolországban, Tossa De Mare. Kétszer is nyaraltunk ott. Aztán rájöttünk a titokra. Azért tetszik annyira, mert a leg- görögösebb hangulata van egész Costa Braván. Pargára hasonlít, de nagyon. ...Hû de nagyon off. Bocs!
Kedves Josza, talán azért, mert mindenütt ugyanazt várjuk el, mint amit Görögországtól kapunk. Én az idén Tenerifén hasonlítgattam minent...Szerintem, aki olyan Görögország megszállott, mint mi vagyunk itt, annak csak úgy szabad elmennie máshova nyaralni, ha valahogy addig Hellászt ki tudja zárni az agyából...
Miért van az, hogy legtöbben akik nem Görögországba mennek, rossz szájízzel jönnek haza? Jó esetben azt írják, hogy "jó volt, de azért nem egy Görögország".
A kérdést költõinek szántam.
Én sokszor már azt hiszem, hogy görög-soviniszta vagyok, de ilyenkor rájövök, hogy mindenhol jó, de legjobb Görögországban,
Hû-ha!!!
Jövõre mi is Törökországba gondoltuk hogy megyünk,de most kezdek elgondolkodni jó ötlet-e? Nekünk is nagyon fontos hogy a tenger alkalmas legyen fürdõzésre,nagyon kíváncsi vagyok most már én is hogy Valcsinak mi nem jött össze.Mi is voltunk Horvátba de gyorsan rövidre is vettük a dolgot. Szép de a tenger ott sem a legalkalmasabb a gondtalan fürdõzésre.
Most este érkeztem haza Horvátországból ( pontosabban Közép Dalmáciából)és már alig vártam, hogy megnézhessem a Hellaszt, milyen volt a nyaralásotok?
Mondtam Neked, hogy ez nem Hellasz. Vendéglátásban nagyon jók a törökök, de semmi egyéb pozitívum. Nekünk ráadásul hiába volt 20 m-re a tengertõl a szállodánk, a tengerpart alkalmatlan a fürdésre.
Sajnos már csak 5 napra tudtam elmenni, így leugrottunk Horvátországba....hát ez sem Hellasz. Az idén egyik nyaralás sem volt az igazi.
Megjöttünk, de most nem tudok írni, mert rossz a számítógépünk. Nyilvános helyrõl jelentkezem most is. Nem Hellasz Törökország. Nekem a legpocsékabb nyaralásom volt. Majd mesélek, ha lesz gépem és idõm.
Puszi Mindenkinek!
Neked is nagyon jó nyaralást kívánok és üdv a fedélzeten. Látom Valcsika megfertõzött.
Szia ferrari!
Nem volt nehéz, könnyû Ferit táncba vinni, még ha idén nem is sirtaki!
Várom már az elsõ jéghideg EFES-t!
Mondanám, hogy Neked is jó utat, de Te már dolgozol!
Igen, kb 5 szálloda van két szladi között, a Miradort úgy találod meg, hogy Alanya fele indulsz. a hegy elõtt az utolsó közvetlen vízparton.
Biztos felejthetetlen 2 hét áll elõttetek.
Még egyszer nagyon jó utazást és nyaralást! Vigyázzatok magatokra !
Nagyon várom a véleményedet.