Mi Pammukále miatt mentünk annak idején Törökországba,de széditõ volt az all incl.Én nagyon birtam...Ahogy a képek is mutatják!Én Alanyát is szerettem...
Én is szerettem volna elmenni Pammukále-ba, de nagyon messze van, nem volt kedvünk egész nap autózni. Eredetileg sokkal több helyre szerettünk volna elmenni, de szörnyû hõség volt , ezért pár helyrõl lemondtunk.
Az ellátás viszont nagyon szuper volt. Kész hízókúra.
Elmentem még tegnap a repjegyekért és a vorcherekért. Már csak 18 nap és megyünk! Remélem addíg a tüzeket is sikerül eloltani, mert most is hallottam a TV-ben, hogy Antalya környékén még mindíg égnek az erdõk. Remélem sikerül minden gond nélkül le és felszállni a repcsivel.
Itt voltatok (Dim-Cay)? Ez nekem nagyon tetszett a Törökországi tengerpartok címû DVD-n. Szeretnék elmenni ide is, de gõzõm sincs, hogy a nagy hõségben mihez lesz kedvünk.
Sziasztok!
Ez a Dim Cay nagyon jól néz ki...és ferrari képein a dinnyék mesteriek, én nagyon megkívántam.
Ferrari, mennyibe került egy napra az autó? Hasonló árak vannak, mint Görögországban vagy egész más?