Voltunk, mindkét helyen, sőt többön, de szerintem, szerintünk nem lehet egy lapon említeni , igaz nem is kell összehasonlítani az északi részt a szigetekkel. Nekünk minden esetre a favorit a szigetek. Csodás helyek. Mint Zakynthos, mint Kefalonia . Mindegyik más a maga nemébe, és bármikor visszatérnék, visszatérek ide.
Kedves Heni!
Köszönöm válaszod A kérdés még, hogy vannak azért esténként boltok, bazárok?
Ha partjában a kettő hasonló, illetve egyik sem rosszabb, koszosabb, a másiknál... azért vonz jobban Nei Pori, mert akkor a férjemet fel tudnám vinni az Olympos-ra, a Mytikas-ra.
Bár anno Sarti-ról tettük meg odáig az utat, de hajnali 4-kor keltünk és éjjel értünk haza
Kedves Momóka! Két éve voltam az akkor 5 éves fiammal Nei Poriban. Meg voltunk vele elégedve. A partja gyerekeknek nagyszerű. A település maga nagyon csendes. Igazából a templomon és a heti piacon kívül nem sok a látnivaló. Az Olympos káprázatos látványától eltekintve. Ha egy kicsit nyüzsgőbb, nézelődősebb helyet ajánlhatok, akkor legyen az Sarti. Írtad, hogy közeli helyben gondolkozol. Sarti közelebb is van és annak a Sarti beach része igazán megfelelő akár pár hónapos gyermekek számára is. Van játszótere, parti sétány, rengeteg étterem, ajándékbolt, szép tere isteni jázmin illattal.
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy aki már volt Nei Pori-ban járt e szigeten esetleg... Lefkada, Zakynthos pl. Összehasonlításként érdekelne, mert sokan leszólják a szigetek után a Paralia partszakaszt, vagy a Chalkidiki-t például. Én Nei Pori-ban sajnos 2005 körül voltam, akkor tetszett, de a 2009-es Zakynthos-i nyaralásunkat eddig még nem írta fölül semmi
Most gyerekekkel mennénk, így valami szép, de homokos, közeli helyet keresek.
Köszönöm
Szerinted ez lehetséges?
Remélem nem tudják keresztül vinni. A végén kénytelenek lennénk házilag készíteni a pitát, gyrost, tzatzikit, stb. Kicsit babrás, próbáltam rezsón Poriban elkészíteni.
Neipori | #246340 | 2017-11-29 16:22:45 | Nei Pori
Készültök már a 2018. évi utazásra?
Sikerült a Dorába bebiztosítani jövőre a helyünket.
Az idén sajna csak 3 hét jött össze, a többit elvitték előlünk.
ultra last minute nei pori !
GYORS DÖNTÉS ! társat várok,62/nő a szept 11-i ANETT TOURS-al nei pori útra óriási dupla 4 ágyas apartman -ban ketten ! 37,500/fő egész héten 27-30 fok lesz
befizetés szept 9-én lehetséges még,indulás 11-én a bp-népliget planetárium ,csak szentesen áll meg ,máshol nincs felszálló, egymást nem zavarnánk, óriási az apartman,
Csarlsz! Görögországban sok minden van, de bizonytalanság nincs. Ha igazán menni akartok, akkor semmi nem tarthat vissza, csak Önmagatok. Szállás meg tuti van.
Nagyon sokan segítenek, NeiPoriban, Sartin, Thassoson is keresik a szállást, úgy néz ki holnap, vagy holnapután már lesz is. Komolyan mondom, kishitű voltam, a FB-n nagyon sok ember próbál segíteni, ez nagyon jó érzés! Köszönöm neked is a biztatást!
Csarlsz! Görögországban sok minden van, de bizonytalanság nincs. Ha igazán menni akartok, akkor semmi nem tarthat vissza, csak Önmagatok. Szállás meg tuti van.
kocsival mentetek volna? Ne add fel, menjetek , aztan keressetek szállást helyben. A legrosszabb ami történhet, hogy nem az elso utcában találsz apartmant.
Köszönöm Andu!
Kocsival mentünk volna, de a nejem bizonytalanra nem akar elindulni.
kocsival mentetek volna? Ne add fel, menjetek , aztan keressetek szállást helyben. A legrosszabb ami történhet, hogy nem az elso utcában találsz apartmant.
Ilyen még nem volt! Még februárban lefoglaltuk, előleget fizettünk, most indulnánk és ír, hogy túlfoglalás miatt nem tud fogadni.
Már minden be volt rakva a bőröndökbe, már éppen az autóba pakoltam volna, amikor jött az e-mail. Így még sosem jártam, pedig régi utazók vagyunk.
Februártól néztük itt a fórumon, hogy hány nap van még hátra, 180-tól kezdtük ekkor utaltuk az előleget. Itthon maradtunk és látom, hogy most már Röszkénél sincs várakozás, olyan még mintha egy rossz álom lenne.