Nei Pori
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 136
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
édes
1000. Fórum tag
1000. Fórum tag
273 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#15044 Üzenet linkje2006-09-02 21:18:50 

Az OFF-ba szerettem volna írni,bocsánat...nem tudom miért ide írtam mégis...
# 137
Agica
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
48 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#15066 Üzenet linkje2006-09-04 09:34:29 

Szia Rekuc!
Valóban igazad van h egy nyaralásból nem lehet leszûrni a vendégszeretetet, lehet h mi többre számítottunk az elmondottakból...Mindegy, majd jövõre!
Nei Porinak valóban van homokos strandja, de Platamonas felé esõ vége egy kicsit kavicsos, köves. De az a pár méteres gyaloglás még jó is volt! icon_smile.gif Van aki ezt szereti van aki azt!
Nei Pori összességében nagyon tetszett nekünk és minden vágyunk jövõre az "õsöket" is elvinni!

# 138
Kitty
Aktív fórumos
Aktív fórumos
282 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#15556 Üzenet linkje2006-09-24 01:07:47 

Szia! Mi tavaly nyaraltunk Neoi Poriban, immár 6. alkalommal voltunk Görögo-ban. A vendégszerettel kapcs-ban sajnos nekem is rossz tapasztalataim voltak! Itt történt meg az, ami eddig soha-sehol, hogy minden boltban árgus szemekkel figyeltek, mit lopunk. Sõt, volt ahol a nálam lévõ szatyrot a bejáratnál le is kellett tennem! A végén már inkább csak akkor mentem boltba, ha nagyon muszáj volt. icon_cry.gif Sajnos ezt nem csak mi vettük észre, hanem a többi utastársunk is panaszkodott erre.
Idén Sartiban voltunk, ott sem volt ilyen.

# 139
Katus
Aktív fórumos
Aktív fórumos
437 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#16675 Üzenet linkje2006-10-27 21:19:43 

Sziasztok!
Mi jövõre tervezzük Nei Poriba a nyaralást,lehetõleg közel a tengerhez. Szeretném megkérdezni tõletek hogy milyenek az apartman árak,érdemes- e magánszállást keresni,vagy inkább irodán keresztül foglaljunk szállást?
Köszi
Katus

# 140
Rekuc
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
417 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#16717 Üzenet linkje2006-10-29 23:28:20 

www.neoiporoi.gr ez a honlapja egy tök jó appartmannak (amúgy ezt Kiscsillag már pár oldallal ezelõtt belinkelte).
Képek alapján jól néz ki a szállás. De szerintem irodán keresztül is megéri lefoglalni a szállást. Ez változó. pl attól is függ h. kocsival v busszal mentek.
www.apollontravel.hu Ha busszal mentek akkor mindenképp javasolnám. Bár csak januárban lesznek meg a jövõ szezon árai....
Jó hogy már így tudod a jövõ évi úticélt! icon_smile.gif icon_smile.gif

# 141
Juhi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
818 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#16720 Üzenet linkje2006-10-30 09:23:38 

Szia Katus!
Én az idén voltam Neo Poriban, de csak egy napot, átutazóban. Nagyon szép hely, nekem csak egy kicsit túl nyugisnak tünik. Mi irodával voltunk.

# 142
Katus
Aktív fórumos
Aktív fórumos
437 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#16811 Üzenet linkje2006-11-01 21:01:35 

Szia Rekuc!
Igen már a nyáron tudtam,hogy jövõre ismét Görögország lesz az úticél.
Viszont még ,,mazsolázunk".Mert nagy a csapat,és ki erre,ki arra menne.
Viszont árban meg jónak tûnik az Olymposi-riviéra. Ja, és ,,középen "van, így remek kiindulási hely a csavargáshoz. icon_smile.gif
Köszönöm az infót
Szia
Katus

# 143
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Kiscsillag
Aktív fórumos
Aktív fórumos
237 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#16912 Üzenet linkje2006-11-08 08:50:52 

Szia Katus!

A szállással kapcsolatban csak annyi, hogy ha én legközelebb Nei Poriba megyek, akkor tuti, hogy az athos apartmanba megyek. Az ár is elfogadható és közvetlenül a tengerparton van. Utazási irodán keresztül nem lehet sajnos lefoglalni.
Ami a szórakozást és kirándulást illeti, Nei Pori mindkettõnek megfelel. Ha akarod nyugis, ha akarod szórakozhatsz is, ugyanis a szomszéd faluban, Platamonasban van diszkó, és a tulaj ingyen vállalja az oda és a hazaszállítást. Szerintem ez így nagyon korrekt. Kirándulás szempontjából, pedig valóban az a jó benne, hogy középen van. Athénba, a Meteorákhoz, az Olymposra, Thessalonikibe, Skiathos szigetre egyaránt mehettek fakultatív programként. De sok más látnivaló is van a környéken, ha egyénileg mennétek!

Remélem segítettem! Elõre is jó nyaralást kívánok! icon_smile.gif

# 144
Katus
Aktív fórumos
Aktív fórumos
437 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#16926 Üzenet linkje2006-11-08 19:54:55 

Szia Kiscsillag!

Köszi a segítséget. Már felvettem a kapcsolatot,azaz már írtam az apartman tulajdonosának.Remélem mihamarabb válaszolnak,bár nem vagyok még elkésve icon_wink.gif
De ha Görögországról van szó,akkor nem késlekedhetek icon_razz.gif
Szia
Köszi
Katus

# 145
Zeora
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
6 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#18776 Üzenet linkje2007-01-17 10:06:27 

Sziasztok!
Május 22-tõl megyünk Nei Poriba, akkor milyen az idõ és tenger?
Köszi
Zeora

# 146
Rekuc
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
417 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#18801 Üzenet linkje2007-01-17 16:22:30 

Szia Zeora!

Májusban általában elég meleg szokott lenni Görögországban, nem ritka a 30 fok feletti hõmérséklet, viszont a tenger még elég hûvös, fürdeni lehet benne csak nem olyan meleg mint aug.ban.

# 147
Katus
Aktív fórumos
Aktív fórumos
437 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#18875 Üzenet linkje2007-01-18 09:53:30 

Szia Zeora!
Tudomásom szerint meleg,de az esték még hûvösebbek,mint nyáron!Gyakrabban fordulhat elõ esõ és zivatar is ,de ezek általában hamar elvonulnak,és pillanatok alatt visszatér a jó idõ!Ahogy Rekuc is írta,a tenger kicsit brrr icon_lol.gif ,de ez csak szokás kérdése.Melyik apartmant választottátok? Irodával mentek?Remélem rengeteg képet csináltok!!!
Szió
Katus

# 148
Katus
Aktív fórumos
Aktív fórumos
437 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#18889 Üzenet linkje2007-01-18 13:04:47 

Sziasztok!
ha lenne esetleg valaiknek belsõ és külsõ képe Nei Porin a Kalouda apartmanházról megköszönném.
Üdv
Katus

# 149
Bogobea
Aktív fórumos
Aktív fórumos
338 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#18905 Üzenet linkje2007-01-18 16:15:43 

# 150
Bogobea
Aktív fórumos
Aktív fórumos
338 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#18906 Üzenet linkje2007-01-18 16:24:36 

Szia Katus!

Az elõbbi a Kalouda ház kivülrõl. Jobb kéz felé, ha elindulsz, kb 120 m a tenger. Ezekrõl az erkélyekrõl láthatod is. A ház másik oldalán lévõkrõl sajnos nem. De egyik szoba sem nyílik belsõ udvarra, ami szerintem nagyon jó. A környezet kultúrált.
Belsõ képem sajnos nincs. Szóban talán annyit, hogy fenyõ bútorokkal van berendezve. A konyha egy kis külön helységben van, nem egyben a háló résszel (még a 3 ágyasokban is!!). Az apartman színvonalnak megfelelõen felszerelt. (rezsó, hûtõszekrény, evõeszközök, edények) A fürdõ tiszta, igényes. 4 és 2-3 ágyas szobák foglalhatóak, amelyek az elsõ és a második emeleten találhatóak. Tv van, légkondi nincs. Szupermarketek, tavernák, bõven vannak a közelben. és ha esetleg csoportosan szeretnétek fakultatív programra menni, akkor a felszállási hely is nagyon közel van.
A lépcsõház tiszta, minden nap takarítják. A házinéni a szomszéd épületben lakik. Egyetlen kérése a szieszta (14-17 h) betartása.
Én jószívvel tudom ajánlani.

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 9 10 11 ... 901 902 903   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu