Stalis: szállodákkal és apartmanokkal zsúfolt üdülőtelepülés, sok turista, a közelben kevés látnivaló, a strandja nem túl jó (bár kinek mi a jó, én pl. nem szeretem a napágyakkal telezsúfolt, emberekkel tömött strandokat), de ha családdal mentek akkor lehet hogy pont ez jön majd be nektek.
Kréta überjó, de Stalison nyaralva szvsz nem fog átjönni.
Sziasztok!
Két éve már jártunk Krétán a férjemmel és akkor nagyon sok segítséget adott ez a fórum. Idén két lányunkat is magunkkal vinnénk (7 és 10 évesek). Egy kicsit elcsúsztunk a foglalással (hétfőig van kedvezmény annál az irodánál, ahol kinéztük az utat). Érdeklődni szeretnék, hogy a Christiana Beach Hotelről van-e valakinek információja? A beszámolókban és a fórumban nem találtam sajnos semmit. Utánanéztem a véleményeknek a neten: van jó is, rossz is, leginkább a kaját húzták le, de az az igazság, hogy két éve is egy hasonlónak tűnő színvonalú három csillagos kis hotelben voltunk és nagy élmény volt. Stalis településről mi a véleményetek? A hotel a szélén van.
Megköszönöm, ha valaki információval tud szolgálni. (A másik kinézett út Rodosz, Ixia)
Szép napot: Blanchelor
Úgy emlékszem 2-3órás út volt valóban talan 180km. Az út nagyon jó, nincs mit aggódni. Egy idő után viszont a szerpentin elég hosszú és uncsi, de megéri!!!!! kihagyhatatlan Ellafonissi szerintem.
sziasztok!!!
az lenne a kérdésem hogy tudja e valaki hogy Rethymnoból Elafonissi kb milyen távolságra van??? milyenek az útviszonyok stb...olvastam olyasmit hogy 2 úton is meg lehet közeliteni...
köszi
Tényleg nem kis feladatra vállalkoztál, de nagyon becsüllek érte, ez nem kis feladat! A Krétát nem lehet megunni, szerelem ez, ami mindig tartogat valami újat. Imádom! S
Szóval néha ránézek majd az oldalra és még egyszer nagyon nagy tisztelet érte!