én azért egy joker apartmanos elhelyezésre nem bíznám a nyaralásomat mert ez negatívan is elsülhet. lásd 800m a parttól. Szeretek jól körbetájékozódni mindenről utazás előtt. Még igy is érhetik meglepetések az embert. Azért a hazafelé a buszon voltak utastársaim akiknek nem volt minden fain a szállással kapcsolatban. Egyik utastárs (előttünk ültek a buszon) egy idősebb pár azt említette hogy ahol ők laktak olyan pici volt a szoba hogy a bőröndöt az ágyon kelett telepakolják mert hely az kevés volt a szobában. Aztán a klíma az arcukba fújta a levegőt. Másik meg azt nehezményezte hogy a klímát csak kézzel lehetett vezérelni nem volt jó a távirányító és folyton oda kelett menni kikapcsolni stb. Szóval 3-4 emberrel beszéltem ilyenekről és e féle kissebb gondok azért voltak. Mi szerencsések voltunk és azt kaptuk amire vágytunk.
mi igazából nem aggódunk, mert az ibusz apratmanjait elnézve elég jó a felhozatal:)
Ráadásul 27ezer forintér megyünk busz+szállás, nem várunk luxust, de szerintem nem is
lesz problémánk mivel minden apartmanjuk elég jó
Hú én sem tudom melyik a valós, mert az Ibusz honlapján 800 métert írnak a parttól, de ugyan ezt az apartmant megtaláltam az Apolon honlapján is,ott meg 100 métert írnak. Akkor ez most hány méterre van a tengertől?
Hát ez király ,most azért tényleg nem mindegy 100 méter vagy 800 méter ,most mégegyszer megnéztem a honlapon az Ibusz tényleg 800 métert írt, elnézést ha nem annyi én, csak azt írtam amit olvastam, de mostmár énis nagyon szeretném tudni melyik a valós írjon az, aki volt ott, mert legközelebb is szivesen választanám a jokert, ha mondjuk egy 10-el olcsóbb, mint ahogy énis tettem nyaralásomkor. Köszi
A 100m a valós, bár szerintem inkább csak 80m )
Ezt elírta az ibusz. De egyébként nem valószínű, hogy jokerrrel ezt kapod, mert csak 4fős apartmanjaik vannak az Iliasban.