Nyegleo!
Ha nem mentek Katával fakultativ kirándulásra, akkor az feket pont! Tutira nem lesztek a kedvencei. Ha befizettek egy vagy több fakultativra és jópofiztok vele, akkor a szivébe zár. Ennyi!
sziasztok,
én is olvastam a G.T. idegenvezetőjével, illetve a szállással kapcsolatos panaszt, egyrészt szerintem is el kell mondanunk itt a fórumon a felmerült problémákat. Én is jártam már úgy, hogy hazaérkezés után le mertem írni a panaszokat, (stavrosi szállás kapcsán) többen nekem ugrottak, lehurrogtak. Nem tudom milyen érdekek fűzték a hozzászólót az adott utazási irodához, de megkaptam a magamét. Azóta én direktben foglalom a szállást, a szállásadó válaszaiból, elérhetőségéből sok minden kiderül, a csótány az éppen nem. De amikor kiértünk Sartira a tulaj megmutatott mindent, megkérdezte, hogy megfelel-e a szoba, naponta többször összefutottam vele, bármi kérdésem, kérésem volt mindenben segítőkész volt, vagy ő vagy a családja. Előre nem fizettünk ki teljes árat, csak előleget, a távozáskor kellett rendezni a számlát. A magyar utazási irodákkal az a tapasztalatom, hogy a telepített idegenvezetők fő profilja a szervezett utak értékesítése (tisztelet a kivételnek). Amikor megérkeztünk pl. Paraliára pár éve az Apollonos kislányt egyszer láttuk, amikor jelentkezni kellett a fakultatívra, aztán többet sem...A problémák megoldásával nem szoktak foglalkozni. Ha már ott vagy fizettél előre, akkor örülj a tengernek, a napsütésnek stb. A G.T. irodájában most benn voltunk, vagyis a bezárt irodához odaszaladt (más üzletből meglátta, hogy rá várunk)a hölgy aki kinn van, elég érdekes stílusa volt, pedig csak megkérdeztük, hogy melyik a Rodon Garden apartman,mert ott vannak ismerőseink, elég érdekes stílusa volt. Bármelyik görög segítőkészebb volt mint ő a magyar honfitárs
Hi!
Tizenpárszor már voltunk Görögországban nyaralni, egyénileg is, szervezetten is. Egyértelmű, hogy a kihelyezett idvezeknek csak a szervezett utasok és a fakultatívok eladása számít, kivéve Tolóban Ágiékat. Ezt érdemes tudomásul venni és e szerint bonyolítani a dolgokat.
Nyelvtudás nélkül, egyéni utazás esetén egy kinti megbetegedés elrendezése meglehetősen fogós feladat. Sartiban volt úgy, hogy egyéni utazással, szervezett szállással, az idvez kislány még a legegyszerűbb infókat sem adta meg.
Viszont Korfun a szervezett utazásunk alatt feleségem betegségekor az idvez max. segítséget nyújtott.
Az utastársakkal való konfliktusok pedig sajna egy nyaralásba bőven beleférnek. Pl. Zakinthoson seggrészeg egyetemista lányok üvöltő murija, éjjel 3-4 óráig, míg egy angol vendég vhogy lecsillapította őket. Én elég béketűrő vagyok, a másik, hogy mit kezdjen az ember egycsomó részeg csajjal / ha az asszony is jelen van/. A szomszéd szobában a csaját verő emberke, akihez már át akartam menni, de nejem lebeszélt szerencsére, mert fél óra múlva kéz a kézben, örök szerelemben már mentek bulizni.
Az éjszakai "halk" beszélgetés 02 órakor azért már zavaró tud lenni és nyilván nem a folyosó szemközti lakóit zavarja.
Az ott lakó idveznek pedig a másnap is munkanap és akkor is menni kell dolgozni, ha egész éjjel nem hagyják aludni.
Mellesleg 15 éve idegenforgalommal is foglalkozom, vannak fogalmaim a vendégek hozzáálásáról is.
Sziasztok!
Mi vasárnap jöttünk haza Sartiról és csak jó élményekkel gazdagodtunk
Igaz mi az apollonal voltunk de mi kint nem vettük ivénybe a szolgáltatásaikat. A kalóz hajón utaztunk ami nagyszerű választásnak bizonyult. Jobb mint a blue lagoon a szomszédaink beszámolója alapján írom ezt mert ők azt választották.
Az éjszakai este 9 órási lefekvéshez annyit fűznék hozzá hogy a mi szállásunkon éjfélig volt meghatározva az éjszakai pihenés ami szerintem teljesen rendben is van. De amúgy a városban este 11-kor is hatalmas élet van tehát aki nem akar szunyokálni kora este az talál magának elfoglaltságot. Sőt 2 db játszótér is van aparon ahol a kisgyerekek még este 10 kor is vidáman ugrándoztak
Na ha ezek után nem tudjátok lefektetni a gyerekekket azon csodálkoznék....
Üdv Anikó
Sziasztok!
Mi vasárnap jöttünk haza Sartiról és csak jó élményekkel gazdagodtunk
Igaz mi az apollonal voltunk de mi kint nem vettük ivénybe a szolgáltatásaikat. A kalóz hajón utaztunk ami nagyszerű választásnak bizonyult. Jobb mint a blue lagoon a szomszédaink beszámolója alapján írom ezt mert ők azt választották.
Az éjszakai este 9 órási lefekvéshez annyit fűznék hozzá hogy a mi szállásunkon éjfélig volt meghatározva az éjszakai pihenés ami szerintem teljesen rendben is van. De amúgy a városban este 11-kor is hatalmas élet van tehát aki nem akar szunyokálni kora este az talál magának elfoglaltságot. Sőt 2 db játszótér is van aparon ahol a kisgyerekek még este 10 kor is vidáman ugrándoztak
Na ha ezek után nem tudjátok lefektetni a gyerekekket azon csodálkoznék....
Üdv Anikó
#2085562013-08-08 16:39:39 Válasz a #208301. hsz-ra
T.Márti!
Jól tetted, hogy írtál, ha hasonló helyzetet találunk, én is fogok írni. Tudod, ha mindenki csendben marad,akkor a helyzet változatlan lesz ! Sőt azt is meg fogom írni,hogy feltettem a hellasz.hu-ra a véleményemet,amit emberek százai, vagy még többen olvassák ! Még az is lehet,hogy írok most a Dias-nak, hogy ezt és ezt olvastam.....rákérdezek, mi az igazság ??
Mi a véleményed(tek) ?
A Sarti Beach Apartmanházról témázunk...(aki nem olvasta az előzményeket)
Üdv.Mindenkinek !!!
Azzal kapcsolatban szeretnék érdeklődni, hogy a Goa beachre hogyan lehet eljutni? Megy oda valami? Vagy marad a bicikli, esetleg gyalog? nincs túl messze? Köszi!
Orsibabe!
A Goa beach-ra mi kerékpárral mentünk, odafelé közel fél óra is volt az út, mert végig emelkedőn mész. Többször tolni kellett a bicót, úgy, hogy viszonylag jó kondiban vagyunk a férjemmel. Egy nagy tábla jelzi a beach-re levezető utat. Ami pedig kavicsos-földút, ami szintén meredek-lejtő lefelé. Visszafelé ezen a részen kellett tolnunk a biciklit, amíg elértük a kövesutat. Innen kb. 7-10 perc Sarti, mivel végig gurulsz lefelé, illetve néha már fékezni is kellett a nagy gyorsaság miatt. Egyébként nagyon szép kavicsos ott a part, a bárból szól a zene......... bárcsak ott lehetnénk újra! ((
#2086572013-08-10 20:31:03 Válasz a #208556. hsz-ra
Szia Kabuci !
Ez a fórum azért van, hogy megbeszéljük és tovább adjuk a tapasztalatainkat akár pozitív akár negatív. Így gyűjtünk tapasztalatot egymástól. Azt is figyelembe kell venni, hogy nem vagyunk egyformák és ami az egyiknek probléma a másik észre sem veszi de ez így van jól. Az irodának is a tudtára kell adni amivel nem voltunk megelégedve mart ha akarnak ezek ismeretében tudnak változtatni. Mert úgy tűnik az itthoni iroda nincs teljesen tisztában az ottani körülményekkel. A kifogásaim ellenére is jól éreztük magunkat és még biztos, hogy ismét visszatérünk. Egyéni utazók voltunk de a kinti idegenvezetőhöz ( Balázs ) bármikor mehettünk ha segítségre lett volna szükségünk. A szálláshelyen is naponta ott járt.
Az ezután indulóknak jó nyaralást kívánok !
Egyik délután megnéztük Sartit...a véleményem inkább megtartom magamnak.
Sithonia majdnem olyan gyönyörű buja zöld "sziget" mint Korfu, élmény volt autóval végigjárni, csodálatos.
#2087012013-08-11 14:14:55 Válasz a #208625. hsz-ra
Szia ! Igen és supibb apartmant nem is kaphattam volna. Spanos a Sarti Village részén a tenger szinte a ház előtt igaz én a foci pályához jártam az is, csak 8 perc volt, a város nyüsgő élete 5 perc és nagyon tiszta modern apartman. Énis azon imádkoztam, ne az Illiász legyen 800 méter a tengerpart. Sok sikert a Jokerhez