Kedves Birsalma!
Nagyon szépen köszönöm az infót! Az albumotokat megnéztem,csodás helyeket jártatok be! A héten indulunk,bízom benne,hogy az idő kegyes lesz hozzánk! További szép napot! Tecus
Tudom, hogy még van pár hét a nyárból, de mi már egy kicsit előrébb járva, megpróbálunk mást szervezni. Szilveszteri bulit próbálunk összehozni. 48 fős a busz. A szállás egy nagyon szép, a görögök által Hotelnek hívott helyen lenne. Aki járt már Sartin: a Sarti Inn Hotelről van szó, ami Sassos motorkölcsönzőjével sréhen szemben van, a medencés hotel (na persze télen nem lesz feltöltve a medence). A szilveszteri vacsora a Neraida étteremben lenne, élőzenével (persze görög zenével). További részleteket egyelőre nem tudok mondani. A pontos összeget nagyjából 1-2 hét múlva tudom megmondani. Egyelőre a fogadtatását próbálom felmérni a dolognak, az élesben hirdetés az ár után kezdődik.
Szerintetek melyik időjárás előrejelző oldalnak lehet hinni?? jövőhét pénteken indulunk és nézegettem az előrejelzéseket. Remélem mindegyik hazudik elég sok esőt mondanak 14-22 között...(
koszi lanita. Remelem sikerul eljutnunk, ugyanis utazasi irodaknal mar sajna nincs hely. Most probalok egyenileg, csak az ugy sokkal dragabbra jonne ki.
Mikor jönnétek, hányan, mennyi időre?
Szállás ügyben tudok Nektek segíteni. Itt lakok, szét tudok nézni. Nálunk is van kiadó szoba, de hozzám jönnek. Ha megírod a részleteket, valamit csak tudunk csinálni .
Szia Kabuci, a Dias még mindig megadta a kinti képviselet nevét akit keresni kell nem értem neked ezt most mért nem tették meg. Nem a Shitonhoz szoktak küldeni ! Hanem a másik irodához ami a főtéren van a nevét nem tudom leírni ( Tuonasis )
Szia!
Igen, ez az. Sikerült megbeszélnem a tulajdonossal, és kinyitja, ha összejön. Persze a medence nem lesz feltöltve . Lassan összeáll a kép, és talán lesz ára is a dolognak. Már csak azt kell kiderítenem, mikori indulással érdemes, hogyan dolgoztatják le otthon a napokat, mikor lesz az első munkanap januárban. Ennek függvényében 4 vagy 5 éjszaka.
Jó lenne, ha összejönne, egész jó kis bulit lehetne összehozni, és még görög táncot is tanítgatnék