#2098922013-09-03 17:14:57 Válasz a #209877. hsz-ra
Kedves Birsalma!
Nagyon szépen köszönöm az infót! Az albumotokat megnéztem,csodás helyeket jártatok be! A héten indulunk,bízom benne,hogy az idő kegyes lesz hozzánk! További szép napot! Tecus
Tudom, hogy még van pár hét a nyárból, de mi már egy kicsit előrébb járva, megpróbálunk mást szervezni. Szilveszteri bulit próbálunk összehozni. 48 fős a busz. A szállás egy nagyon szép, a görögök által Hotelnek hívott helyen lenne. Aki járt már Sartin: a Sarti Inn Hotelről van szó, ami Sassos motorkölcsönzőjével sréhen szemben van, a medencés hotel (na persze télen nem lesz feltöltve a medence). A szilveszteri vacsora a Neraida étteremben lenne, élőzenével (persze görög zenével). További részleteket egyelőre nem tudok mondani. A pontos összeget nagyjából 1-2 hét múlva tudom megmondani. Egyelőre a fogadtatását próbálom felmérni a dolognak, az élesben hirdetés az ár után kezdődik.
Szerintetek melyik időjárás előrejelző oldalnak lehet hinni?? jövőhét pénteken indulunk és nézegettem az előrejelzéseket. Remélem mindegyik hazudik elég sok esőt mondanak 14-22 között...(
koszi lanita. Remelem sikerul eljutnunk, ugyanis utazasi irodaknal mar sajna nincs hely. Most probalok egyenileg, csak az ugy sokkal dragabbra jonne ki.
#2100132013-09-07 13:59:38 Válasz a #210006. hsz-ra
Szia Jamasz!
Mikor jönnétek, hányan, mennyi időre?
Szállás ügyben tudok Nektek segíteni. Itt lakok, szét tudok nézni. Nálunk is van kiadó szoba, de hozzám jönnek. Ha megírod a részleteket, valamit csak tudunk csinálni .
#2100532013-09-08 17:30:40 Válasz a #209868. hsz-ra
Szia Kabuci, a Dias még mindig megadta a kinti képviselet nevét akit keresni kell nem értem neked ezt most mért nem tették meg. Nem a Shitonhoz szoktak küldeni ! Hanem a másik irodához ami a főtéren van a nevét nem tudom leírni ( Tuonasis )
#2101052013-09-10 22:37:53 Válasz a #210052. hsz-ra
Szia!
Igen, ez az. Sikerült megbeszélnem a tulajdonossal, és kinyitja, ha összejön. Persze a medence nem lesz feltöltve . Lassan összeáll a kép, és talán lesz ára is a dolognak. Már csak azt kell kiderítenem, mikori indulással érdemes, hogyan dolgoztatják le otthon a napokat, mikor lesz az első munkanap januárban. Ennek függvényében 4 vagy 5 éjszaka.
Jó lenne, ha összejönne, egész jó kis bulit lehetne összehozni, és még görög táncot is tanítgatnék