Sarti
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 954 955 956 ... 1105 1106 1107   >
Üzenet
  Borkaandi | #214028 Üzenet | 2014-03-10 11:39:45 | Válasz a #213811. hsz-ra
Helló Jujó!

Nem tudom melyik házról cseréltetek, de az Ostraco szerintem az egyik legjobb háza a Grandosoknak.
A ház szuper jó helyen van, kb. 20 m tőle ott a pékség, illetve a kisbolt, a part szintén nagyon-nagyon közel van. Ez a ház kb.félúton van a központ, illetve Sarti Beach irányába is, így egy kellemes kis sétával mindkettő könnyen elérhető. Nekünk mindig is, ez az úgymond középső rész (ez, ami a nagy parkolótól a focipályáig tart) volt a kedvencünk Sartin.
Igen jól tudod 2 Ostraco ház is van, az egyik közvetlenül a tengerparton van (itt lakik a tulaj a családjával), illetve tőle pár méterre ott van a Grand által kibérelt Ostraco Hotel is. A két ház között pedig van egy kiülős rész, ahol várhatjátok majd hazafele a buszotokat, miután kitettek a szobából.

Nyugodt lehetsz a lehető legjobb helyre mentek. Mi 2-szer is laktunk már az Ostracoba. Jó pár évvel ezelőtt a 7-es szobába laktunk (a nagy lépcsőn mikor fölmész rögtön az első ajtó), az nagyon jó volt, 2 ágyas, és van egy erkélye, ami a főutcára néz, és van neki egy erkélye, ami oldalról a tengerre néz. Akkoriban mindez nagyon nyugis volt, mert bár már évek óta állt ez a ház, de nem volt utazási irodának kiadva, és csak egy pár apartmanba voltak turisták.

Tavaly bekerült a Grandosok kínálatába, akkor lent laktunk a szuterénbe, a 6-os szobába. Ez egy 3 ágyas, 2 szobás apartman, aminek 2 nagy terasza volt. Unokatesóim is itt laktak a házba, így megnézhettünk több szobát is, de a kicsi alapterületűnek meghirdetettbe nem jártunk. Hallottuk, hogy van ilyen is a házba, de szerintem, nem lehet ez olyan vészes.
Gondolom úgysem tánc mulatságokat akartok a szobába rendezni. Hiszen, ha jó az idő, akkor az ember úgyis az idő igen nagy részét házon kívül tölti el, és szinte csak aludni jár haza a szállásra.

Szerintem jó állapotba van belülről a ház, egyáltalán nem volt lepukkanva. Egy dologra viszont nagyon oda kell figyelni, a lépcsőkre, amiből van bőven az épületnél, akár szuterénbe lesztek, akár az emeleten. Na nem mintha bárkinek is megártana pár lépcsőfok, csak kicsit hülyén oldották ezt meg, mert belül a szintek között kissé kacskaringósra sikeredett, és emiatt nagyon oda kell figyelni, ha például egy kis papucsba szambázik rajta bárki is. Állítólag az előttünk lévő turnusba, az utolsó napján egy csaj megcsúszott a vizes papucsba a strandról jövet, és eltörte a bokáját. Emlékezetes nyaralás lehetett szegénynek!

Ne lepődjetek meg, ha automatikusan nem kaptok plédet, kérni kell majd. Figyelni kell majd arra, hogy a tulajdonos egy dologra harap, az pedig a napellenző, bizony esténként leellenőrzi, és bekopog, ha nincs feltekerve. A szuterén szintet kivéve, a többi szobánál minden este fel kell tekerni, hogy egy esetleges viharnál, nehogy belekapjon a szél. Ez az egy dilije van, de ezt leszámítva mindig segítőkész volt ő is, illetve az ott takarító magyar személyzet is.

Szia: Andi
  Sizu | #214044 Üzenet | 2014-03-11 06:05:21 | Válasz a #213969. hsz-ra Előzmény #213969
Imádtam Sartit, és nagyon szeretnék majd visszamenni, nagyon jól éreztük ott magunkat.
Az egyetlen, amit kihagynék, és ahová soha többé nem vágyom, az a Narancspart.
Nekünk is többen ajánlották, fórumokon olvastam, képeket láttam róla.
Hát a valóságban nem olyan, mint a képeken! Vagyis a sziklák olyanok, de a képek nem mutatják azt a hatalmas tömeget, ami ott van. Mint a heringek... Pedig szeptember elején voltunk, nem is nyár közepén!
Rendes út nincs, csak a szúrós bokrok között vannak ösvények, vagy a vízen keresztül közlekedsz.
Nekem plusz rossz élmény, hogy sziklán keresztül próbáltuk megközelíteni a partot, de mivel vizes volt, elcsúsztam, a hátamra estem, vérzett is, ijesztő volt.
Egyetlen bár van, ahhoz tartoznak napágyak, de mivel hatalmas a tömeg, vadászni kell, de így sem biztos, hogy a tiéd lesz a napozóágy.
Alig vártuk, hogy jöjjön értünk a busz, pedig csak olyan 3-4 órás program volt.
Ezen kívül voltunk még Sithonia körúton, ami nem egy nagy szám, buszoztunk sokat, voltunk mézüzemben, ahol lejátszottak egy filmet, amit kötelezően végig kell ülni, de nem magyarul van. Utána lehet mézet vásárolni. Ez uncsi volt. Ami megérte, az a piac, Neos Marmarasban.
Idén is Görögország a cél, de nem túrázgatunk, csak pihenni megyünk.
Talán Athént megnézzük, de ennyi, a tengernél szeretnénk tölteni az időt.
  Jujo | #214053 Üzenet | 2014-03-11 09:54:03 | Válasz a #214028. hsz-ra Előzmény #214028
Szia Andi!

A Grandos George Apartmant cseréltük erre. Nagyon hálás vagyok az infókért, megnyugtattál.
Persze, abszolút elég nekünk egy kisebb szoba is. Reméljük, szuper időnk lesz, és a szálláson a lehető legkevesebb időt kell majd töltenünk icon_smile.gif
Szóval eredetileg csak egy lepedőt adnak takarózni, és plédet külön kell kérni? Ezt jó tudni.
A lépcsős figyelmeztetésedre is oda fogunk figyelni. Köszi icon_wink.gif
  Borkaandi | #214071 Üzenet | 2014-03-11 12:09:55 | Válasz a #214053. hsz-ra Előzmény #214053
Helló!
Jujó nyugi, nagyon jó cserét csináltatok, szerintem klasszisokkal jobb az Ostraco a George háznál. Egyébként helyileg az is nagyon jó helyen van, kár, hogy a ház építésénél nem voltak elég előrelátóak, mert elég lehangoló, hogy van, amelyiknek az erkélye a szomszédos ház falára néz.
Nagyon közel lesz hozzátok, tehát ott van ahhoz is közel a part, pékség, kisbolt, csak elég rossz a ház elosztása, illetve ráférne már némi kis felújítás. Mi sok-sok évvel ezelőtt laktunk már ott, és azt tapasztaltuk mikor tavaly mentünk megint széjjelnézni oda (ismerősök laktak ott), hogy nem igazán történtek változások a háznál az elmúlt években (pedig a fürdőkre igen ráférne).
De a házat könnyen meg tudjátok majd nézni, ha a hozzátok oly közel lévő pékségbe mentek majd. Azzal szemben (a hegy felé nézve) lesz egy üres placc, utána ott az Apollonosok Anna apartmanja, és közvetlen utána következik a Grandosok George háza (mert, hogy George házból van több is Sartin). Tavaly például volt még a Grandnak is egy George hotelje is, ami 1 sarokra volt az Ostracotól Sarti beach irányába. Ez szintén nagyon klassz ház volt, széjjel néztünk itt is, de az idén már nincs benne a kínálatukba.

Visszatérve az Ostracora, igazából mi sem értettük a plédes elgondolásukat. Mert az minden szállásnál automatikusan ott szokott lenni a szobában, és maximum csak, ha netán nagyon-nagyon fagyos valaki, akkor kellett eddig kérni plusz plédet. Mi mondjuk, egyáltalán nem vagyunk fázósak, de mivel szeptemberben voltunk, így azért hajnaltájban már kicsit hűvösebb volt az időjárás, ezért szükség volt a takaróra. Minket ez azért nem ért váratlanul, mert a baráti körből előttünk többen is jártak ott a nyár folyamán, így tudtunk róla. De mondom semmi gond, adnak, csak ne lepődjetek meg, ha odaérkezéseteknél nem lesz bekészítve a szobába. Bár lehet a tavalyi tapasztalatok alapján, idén már berakják majd eleve mindenhová.
Remélem, nem ijesztettelek meg a lépcsőkkel. Nem gáz az, csak egy kicsit jobban oda kell figyelni, mikor kispapucsba szaladgál rajta az ember.

Ha bármi kérdésed van, nyugodtan kérdezz, akár itt a fórumon, vagy akár e-mail-be (afrodite11@citromail.hu).
Szerencsére sokfelé utaztunk már, de Sartin is nagyon sokszor voltunk, egyszerűen imádom, így nem furcsa, ha azt mondom, hogy megkülönböztetett helyet foglal el a szívemben.
A mai napig itt érzem azt, hogy „hazaértem”. Egyszerű, flanc mentes hely, széles homokos parttal, tiszta tengerrel, gyönyörű öblökkel körül véve.
Őszintén kívánom, hogy varázsoljon el titeket is, úgy ahogyan azt velünk tette, és teszi azóta is. Bár nekem anno 1998-ban, mikor először ott jártunk jobban tetszett, akkor még fele ekkora volt a hely, azóta őrült sok ház épült fel.
üdv: Andi
  Ibissz | #214113 Üzenet | 2014-03-12 08:42:59 |
Sziasztok!
A Papus apartmanról van valakinek személyes tapasztalata?
  Jujo | #214119 Üzenet | 2014-03-12 11:57:32 | Válasz a #214071. hsz-ra Előzmény #214071
Helló Andi!
Küldtem mailt icon_smile.gif
  Fate08 | #214120 Üzenet | 2014-03-12 12:44:57 |
Sziasztok Fórumozók!

Látom akad szép számmal már aki befizette idénre a szállás és utazás költségét!

Napos idő van! A hőmérséklet 12 fok enyhén szeles a tenger pedig 14-16 fokos!
  Sancho.dl | #214147 Üzenet | 2014-03-13 10:19:55 | Válasz a #214120. hsz-ra Előzmény #214120
Szia Fate icon_smile.gif

Ha június 13-a után már kinn lesztek, akkor majd betérek hozzátok egy koktélra icon_smile.gif
  Csomo | #214157 Üzenet | 2014-03-13 22:41:14 |
Sziasztok üdvözlök mindenkit a fórumon. Eldőlt mi júl.4.én megyünk a párommal Sartira az Anna apartmanba tudd valaki róla,hogy itt van-e wifi mert az itthoniakkal skypon tartanánk a kapcsolatot.
  Kiriakis | #214162 Üzenet | 2014-03-14 06:53:37 | Válasz a #214157. hsz-ra Előzmény #214157
Van csak elég gyenge.Mi is laktunk ott volt olyan amikor csak a teraszon lehetett használni.
  Siki | #214164 Üzenet | 2014-03-14 11:22:02 |
Szia Fate!!!

Hívj fel mert nem érlek el!!!!!!!!!!!!!!!
Köszi icon_twisted.gif
  Dettix | #214168 Üzenet | 2014-03-14 15:40:10 | Válasz a #214120. hsz-ra Előzmény #214120
Kedves Fate!

Nálunk + 18 fok van, csak tenger nincs. icon_lol.gif
  Malecz | #214188 Üzenet | 2014-03-16 09:49:45 |
Sziasztok tudtok nekem véleményt mondani a Panorama Triphon apartmanról jàrt màr ott valaki?Előre is köszönöm!
  DM101 | #214211 Üzenet | 2014-03-17 13:00:37 |
Sartin milyen a vízben az élővilág?
Van mit nézni?Azért kérdezem,mert most lenne lehetőségem egy egyszerűbb
vízálló fényképezőt venni, és nem tudom hogy érdemes-e.
  Fekikecske | #214213 Üzenet | 2014-03-17 15:53:20 |
Érdemes a víz alatt fotózni, a környezó öblökben sok érdekes és színes halat lehet latni, mi ott buvarkodtunk es lehetett volna fotózni. Ha viszel be kenyeret is, na arra jönnek szépen a valtozatos kinézetu halak. Rák, csillag sok van a fenéken, még kígyót is lattznk a vízben, gondolom valami sikló féleség lehetett.
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 954 955 956 ... 1105 1106 1107   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu