Szia'
Mindenképpen' 2002-ben május 13-20-ig voltam Olympic Beac-en. Fantasztikusan jó idő volt. Isteni volt a viz. Kivéve Skiathos szigetén. Ott nagyon hideg volt a viz. Bár ott is sokan fürödtek. Én nem birtam a vizben sokáig. Tavaly május utolsó hetében Stavroson úgyszint nagyon jó volt. Lehetett fürödni, teljesen jó volt a viz hőmérséklete. Az imént olvastam a Sarti-infon, valaki azt irta, hogy 7 alkalommal volt Sartin, és mindig ebben az időpontban. Csokibarnán tért mindig haza, a viz 21-22 fokos szokott lenni. Az illető most is juni 12-én utazik Sartira.
Köszi frézia, bár most 1 kicsit elszomorodtam :
Azért bíztam benne, hogy ha a hőmérséklet kb 25-27 fok, akkor már akár fürödni is lehet. Most így hirtelen nem is tudom mit csináljunk
Mégha nem is úgy mint nyáron de szerettünk volna egy kicsit fürdeni, napozni.
Ne aggódjál! Egészen biztosan jó lesz. Fogsz tudni fürödni. Ebben biztos vagyok. A lebarnulással sem lesz gond. Sőt..! Inkább majd vigyázni kell, hogy le ne égjen a bőröd. Nagyon erősen tud sütni ebben az időben a nap.
Az nagyon helyes! Én is mindig igy csinálom. Nem is szokott gond lenni! Bár tavaly május 28-án 35 fok meleg volt és még igy is majdnem sikerült összeégnem.
Szívesen. Sajnos az időjárás kiszámíthatatlan, mi tavaly szeptember végén voltunk és akkor még jó időnek kellett volna lenni, de nem az volt. Április 21-től az előrejelzés szerint lehülés lesz Sartin, 13-15 fok, sőt még 9-et is írnak. Nem hiszem, hogy a tenger fel tudna melegedni, mert ott nincs ilyen jó idő mint nálunk.
De, kívánom, hogy legyen nagyon jó időtök.
NE AGGÓDJ!!!
40 napod van még,nem fogsz fázni,az biztos!Sőt,ha 15nap múlva mennél,már szép kirándulóidőd lenne ezek szerint:
www.accuweather.com Beirod:Sarti,15napra előre látsz./Képzeld,Irakban is van egy Sarti nevű hely,hát mik vannak /
Nyugi,fürödni is tudsz majd,csak pozitivan!!!
Szerintem semmi rendkivüli nincs a mostani időjárásban. Görögországban ez az átlagosnak megfelelő időjárás. Most nálunk az átlagosan jobb az idő. Egyébként ha megnézed Thesszalonikit, azon belül találsz egy olyat, hogy aktuális időjárás és hőmérséklet, 1996-ig visszamenőleg meg tudod nézni napra pontosan, hogy az év adott napján milyen volt a hőmérséklet és mennyi volt a pozitiv és negativ record.