Mediterraneo | #193542 | 2012-08-12 13:25:10 | Re:
rakos írta:
Igen, Thessalonikibe! Csak elbizonytalanítottak, mert nem tudom, a repülési útvonalat és úgy hallottam, hogy a tranzit országok is számítanak. De köszönöm a gyors választ!
A Wizzairrel megyünk Thessalonikibe szept. 3-án... épp intézem a netes utasfelvételt. Látom azonban, hogy ezt külön a visszafelé útra is meg kell tennem, viszont még nem lehet megtenni, mert legkorábban 7 nappal előtte lehet... dehát könyörgöm, hogy csináljam meg, ha én 7 nappal előtte már rég nem leszek gépközelben?! Keresnem kéne kint egy helyet, ahol ki tudom nyomtatni? Nincs más megoldás? Ha valakinek ismerős a helyzet, kérem írjon!
Folytatva az előzőt: Látom, hopgy írtatok már hasonló témában...és kb választ is adtatok a kérdésemre...de nekem ez akkoris fura és nehezen áll össze a kép...nem gondoltam hogy még ezzel is szórakoznom kell a nyaralás alatt, hogy valahol netet keressek és intézzem a nyomtatást... a repülőtéren pl bárki tud nyomtatni? vagy hogy van ez?
vááá segítséég
vagy, szólsz a szállodádban/apartmanodban, h segítsenek (én ezt szoktam). tízből tízszer oldódik ez meg. ennyi kényelmetlenséget a jóárú repjegy (bízom benne, h az:) ) bőven megér.
Az Aegean-nal lehet Thesszalonikiből Athénba repülni, kb. 50 €/fő/út. Kissé borsos, jóformán elviszi azt amit a fapadossal megspórol az ember Pesttől Thesszalonikiig
Fapados nem repül Athénba, de az Aegeannek van közvetlen járata áprilistól, a retúr jegy 40-50 ezer, de ki lehet fogni olcsóbban is, csak figyelgetni kell.
A Lufthansa pedig Pestről Müncheni átszállással repül Athénba, náluk 50 ezer körül van a retúr jegy ára.
Szeretnék szeptemberben Paros vagy Naxos szigetre menni, de a Malév csőd óta nincs charter gép ezekre a helyekre.
Van valakinek információja arról hogyan lehetne odajutni? Repülő, hajó minden verzió érdekel, csak ne kelljen 130ezer forintot fizetni egy rep.jegyért.
Vagy Athénig repülő Aegean Air, onnan hajó Hellenic Seaways (vagy más is? )
+ elvileg Apollon Travel megy Naxosra, ők tán a Travel Service-szel repülnek.
Azt nem tudom, hogy az Apollon ad-é el csak repjegyet, de a TS honlapján megtalálod azt a pár utazási irodát, akiken keresztül lehet szerezni.
Persze gondolom, hogy nem olcsó ...
Én erről a 2 opcióról tudok, de lehet, hogy van még ...