Igen, Thessalonikibe! Csak elbizonytalanítottak, mert nem tudom, a repülési útvonalat és úgy hallottam, hogy a tranzit országok is számítanak. De köszönöm a gyors választ!
A Wizzairrel megyünk Thessalonikibe szept. 3-án... épp intézem a netes utasfelvételt. Látom azonban, hogy ezt külön a visszafelé útra is meg kell tennem, viszont még nem lehet megtenni, mert legkorábban 7 nappal előtte lehet... dehát könyörgöm, hogy csináljam meg, ha én 7 nappal előtte már rég nem leszek gépközelben?! Keresnem kéne kint egy helyet, ahol ki tudom nyomtatni? Nincs más megoldás? Ha valakinek ismerős a helyzet, kérem írjon!
Folytatva az előzőt: Látom, hopgy írtatok már hasonló témában...és kb választ is adtatok a kérdésemre...de nekem ez akkoris fura és nehezen áll össze a kép...nem gondoltam hogy még ezzel is szórakoznom kell a nyaralás alatt, hogy valahol netet keressek és intézzem a nyomtatást... a repülőtéren pl bárki tud nyomtatni? vagy hogy van ez?
vááá segítséég
#1946952012-08-27 18:44:11 Válasz a #194683. hsz-ra
vagy, szólsz a szállodádban/apartmanodban, h segítsenek (én ezt szoktam). tízből tízszer oldódik ez meg. ennyi kényelmetlenséget a jóárú repjegy (bízom benne, h az:) ) bőven megér.
#1970702013-01-03 19:46:42 Válasz a #197058. hsz-ra
Az Aegean-nal lehet Thesszalonikiből Athénba repülni, kb. 50 €/fő/út. Kissé borsos, jóformán elviszi azt amit a fapadossal megspórol az ember Pesttől Thesszalonikiig
Fapados nem repül Athénba, de az Aegeannek van közvetlen járata áprilistól, a retúr jegy 40-50 ezer, de ki lehet fogni olcsóbban is, csak figyelgetni kell.
A Lufthansa pedig Pestről Müncheni átszállással repül Athénba, náluk 50 ezer körül van a retúr jegy ára.
Szeretnék szeptemberben Paros vagy Naxos szigetre menni, de a Malév csőd óta nincs charter gép ezekre a helyekre.
Van valakinek információja arról hogyan lehetne odajutni? Repülő, hajó minden verzió érdekel, csak ne kelljen 130ezer forintot fizetni egy rep.jegyért.
#1973962013-01-10 17:46:12 Válasz a #197388. hsz-ra
Szia etel,
Vagy Athénig repülő Aegean Air, onnan hajó Hellenic Seaways (vagy más is? )
+ elvileg Apollon Travel megy Naxosra, ők tán a Travel Service-szel repülnek.
Azt nem tudom, hogy az Apollon ad-é el csak repjegyet, de a TS honlapján megtalálod azt a pár utazási irodát, akiken keresztül lehet szerezni.
Persze gondolom, hogy nem olcsó ...
Én erről a 2 opcióról tudok, de lehet, hogy van még ...