Sajnos, egyre több a parti bár,ami együtt jár a tucc-tucc, bamm-bamm zajjal.Tudom az én magánügyem, de engem nagyon zavar.
Egyre többen vagyunk, ami semmit nem von le a tenger szépségéből,simogató hullámaiból, a Shiton félsziget csodálatos öbleinek varázsából.Viszont a régi Narancspartot ne keresse senki.
A tavernákban azért mindig találni szabad asztalt.
Köszi Csarlsz!
A nem Görög zene minket is nagyon zavar...főleg este. Nagy divat lett máshol is hogy laptopról, nyomják a Görög rádiókat reggeltől estig,igy hallgathatjuk a világzenét itt is.
Ássák a saját sirjukat szép lassan és ezzel párhuzamosan vesziti az esti varázsát is a korzósás.
Narancspartot mi is láttuk hogy elveszett teljesen....
üdv.
Engem a zene nem zavar na jó, akkor igen, ha hajnali 3-kor a véget nem érő tuc-tuc-ra ébredek ...na, de kit érdekel? Örülök, hogy Szartin vagyok és jól érzem magam
Sajnos, egyre több a parti bár,ami együtt jár a tucc-tucc, bamm-bamm zajjal.Tudom az én magánügyem, de engem nagyon zavar.
A korodnál gyorsabban öregszel
Engem a tuc-tuc zenénél sokkal jobban zavarnak a klasszikus olasz slágerek, amiket az olasz tengerpartokon nyomnak. 3-4 alkalommal nyaraltam az olasz tengerparton, de elsősorban az ott előszeretettel hangosított zenét nem tudta elviselni a gyomrom (se a középhullámú rádió minőségben nyomott hangminőséget, se a zenei stílust sem bírtam).
Már védett korban vagyok, de nekem felüdülés hallgatni a jó minőségben hangosított modern trance, dance, r&b, house, stb. zenéket. Pár éve Goa beachen az ott játszott zene volt a legnagyobb élményem, de Korfun (Glyfadan) is imádtam a Pazuzu bárból (nem halkan) kihallatszó zenéket.
Természetesen elfogadom, hogy az erős basszus zavar egyeseket, de mivel a mélyhang erőssége a távolság négyzetével arányosan csökken, ezért nekik Sarti elég nagy öble bőségesen ad helyet a nyugodt pancsoláshoz
Jó sok évvel ezelőtt voltunk Sartin (Anesti), valamint évekkel később Toronin...is.
Akkor természetesen átlátogattunk Sartira is. Amit tapasztaltunk, nagyon kiépült Sarti és rengetegen voltak..mivel főszezonban mentünk mi is. Annó a belső kis utcák nagyon bejöttek nekünk, a hangulat is jó volt, viszont egyes apartmanoknál a fiatalok nagyon hangosak voltak.
Kérdésem azoktól akik 1-2 éve voltak, tényleges ilyen nyüzsis lett Sarti?
/idén még nincs eldöntve hova menjünk, így fontolgatjuk a helyszint/.
Egyre többen vagyunk, ami semmit nem von le a tenger szépségéből,simogató hullámaiból, a Shiton félsziget csodálatos öbleinek varázsából.Viszont a régi Narancspartot ne keresse senki.
A tavernákban azért mindig találni szabad asztalt.
Annyit változott 6 év alatt a part, hogy több a bár és ezzel együtt a napágy is, viszont nem zsúfolt. Nekem 3 év kihagyás után tavaly nem tűnt fel nagy változás.
Sziasztok, kb. 6 éve voltam utoljára Szartin. Aki mostanában volt attól kérdezném hogy az ófalui részen van nagyobb szupermarket bevásárolni??? A fenti nagy market tényleg bezárt? A parton már csak napágyas helyek vannak, vagy még lehet "nomád" módon is napozni?
Jó sok évvel ezelőtt voltunk Sartin (Anesti), valamint évekkel később Toronin...is.
Akkor természetesen átlátogattunk Sartira is. Amit tapasztaltunk, nagyon kiépült Sarti és rengetegen voltak..mivel főszezonban mentünk mi is. Annó a belső kis utcák nagyon bejöttek nekünk, a hangulat is jó volt, viszont egyes apartmanoknál a fiatalok nagyon hangosak voltak.
Kérdésem azoktól akik 1-2 éve voltak, tényleges ilyen nyüzsis lett Sarti?
/idén még nincs eldöntve hova menjünk, így fontolgatjuk a helyszint/.