Mi is abban voltunk,el lehet viselni a mászkálást.Nekünk annyi volt a problémánk,hogy nem tudtunk huzatot csinálni mert elég kicsi a hátsó ablak.Egy kicsit meleg volt,de a nyárban ez a lényeg!
Mi direkt légkondisat kértünk, így a melegtõl nem félek, inkább attól, hogy nem lesz jó az idõ! 19-én indulunk. Ha eszedbe jut még valami jó tanács megköszönöm! Az jó, hogy a strand ott a legjobb, hiszen az a lényeg az egészben!!!!!!!!
Tucsi001, Zolee11 és Minden Sartista!
Tegnap este kaptam e-mail-t Sarti beachen lakó görög ismerõsömtõl, csupa jót ír benne. Remek idõ van, nagyon meleg és sok napsütés, néha felhõkkel de esõ nélkül.
Vadevezõsnek jó utat, ha még olvas Bennünket! Tücsi, mi is abban az idõszakban leszünk kinn, amikor Ti, kicsit elõbb megyünk (17-én) és késõbb jövünk (elsején), de Sarti beachen lakunk majd a Grigoris apartmanban. Lehet, hogy összefutunk?
Tucsi001, Zolee11 és Minden Sartista!
Tegnap este kaptam e-mail-t Sarti beachen lakó görög ismerõsömtõl, csupa jót ír benne. Remek idõ van, nagyon meleg és sok napsütés, néha felhõkkel de esõ nélkül.
Vadevezõsnek jó utat, ha még olvas Bennünket! Tücsi, mi is abban az idõszakban leszünk kinn, amikor Ti, kicsit elõbb megyünk (17-én) és késõbb jövünk (elsején), de Sarti beachen lakunk majd a Grigoris apartmanban. Lehet, hogy összefutunk?
tucsi!
Én körbejárnám a félszigetet (megtettük, szép volt), egy napot rászánva több helyen megállhattok, fürdés is belefér. A narancspartot ne hagyjátok ki. Tesszaloniki sincs túl messze, vagy a város vagy a csúzdapark. Edessa messzebb van, de nálunk az a távolság még bõven belefér. Hírtelen nem jut eszembe több. De nagyon szép volt a hajóút amit az Athos körül szerveztek. Szerintem nem muszály azt sem az irodában befizetni, talán lehet rá venni jegyet a kikötõben. Nos ennek utána kell nézni.
Bundas!
Az irományomat idézed ugyan a kérdésed elõtt, lehet, hogy nem olvastad el tüzetesen. Írom benne Tucsinek, hogy mi elõbb indulunk és tovább maradunk, mint Õk. Júni 17 - Júli 1. De ha elõreolvasol a topikokban, sokunk indulási és érkezési idejét megtalálhatod.
Üdv
HJudit