Sarti
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 100 101 102 ... 1105 1106 1107   >
Üzenet
  Cofffos | #69807 Üzenet | 2008-07-04 20:20:49 |
Lécccci írjon már valaki az Alekosról. Az is ott van valahol a templom felett. Ugye nincs arrafelé építkezés, vagy valami hasonló hangos tevékenység. Baromira nem bírom a betonkeverõ és a légkalapács hangját nyaralás alatt.
  Magika978 | #69856 Üzenet | 2008-07-05 00:04:59 |
Jön valaki az Apollon travel szervezésével, szeptember ötödikei indulással Szegedrõl a Tesco parokolójából?
  Szilo | #69862 Üzenet | 2008-07-05 08:35:11 |
Szia Mindenkinek

Sokat olvasom a hozzászólásokat, de nem találtam olyat aki július 18-án indulna Sartiba. Lehet, hogy mi leszünk az egyedüliek??? icon_smile.gif Mi Fehérvárról indulunk a fiammal és a Német Travellel utazunk. Elsõ nyaralásunk lesz, csak kettesben, ilyen messze a hazánktól. Az élményeket olvasva már nagyon várom,sok jót írtatok a rosszakra meg megpróbálok nem odafigyelni. Szóval a legjobbakat remélem és kívánok szuper utat & nyarat mindenkinek aki már ott van vagy ezután fog utazni.

Szilo
  Dadan | #69863 Üzenet | 2008-07-05 08:46:07 |
Görög alapfokú, otthoni nyelvtanuló csomag magyarul! Bõvebben: kevin.costner@007.hu
  Lityi | #69871 Üzenet | 2008-07-05 10:32:26 |
Sziasztok!Sajnos letelt a ket het es ma indulunk haza,mar a buszra fel is pakoltunk most varjuk az indulast hazafele.Nagyon jol ereztuk magunkat,voltak negativ es sok pozitiv elmenyunk is,de ez igy volt kerek.Mindent probaljatok ki amit csak a lehetosegek engednek,mert nem tudhatjuk lesz e ra meg esej.Remelem minel hamarabb vissza tudunk jonni gorogorszagba,mert nagyon megfogott ez az orszag,es a tenger.Mindenkinek jo nyaralast kivanok es sok szep elmenyt.
  H.apci | #69876 Üzenet | 2008-07-05 12:09:57 |
Cofffos írta:
Lécccci írjon már valaki az Alekosról. Az is ott van valahol a templom felett. Ugye nincs arrafelé építkezés, vagy valami hasonló hangos tevékenység. Baromira nem bírom a betonkeverõ és a légkalapács hangját nyaralás alatt.

Cofffos!

Ha már senki nem akar, vagy nem tud segíteni, hát kotorássz egy kicsit a neten! Kapásból találtam valamit, ami talán használható. Az egyik egy 2005-bõl való elég lesújtó VÉLEMÉNY egy fórumozótól, ami már lehet, hogy változott. Egy másik fórumon meg kiderül, hogy már volt ott valaki az idén; kérdezz rá, reméljük, válaszol! icon_wink.gif icon_razz.gif

„2008. május 17-tõl megyünk Sartiba az Alekos apartmanba…. Az email címem a következõ: zacso@freemail.hu...”

Amúgy a helye a térképen a 21. tömb (remélem, engedik megjelenni! icon_rolleyes.gif )

Cofffos | #69877 Üzenet | 2008-07-05 12:12:27 |
Szilo írta:
Szia Mindenkinek

Sokat olvasom a hozzászólásokat, de nem találtam olyat aki július 18-án indulna Sartiba. Lehet, hogy mi leszünk az egyedüliek??? icon_smile.gif Mi Fehérvárról indulunk a fiammal és a Német Travellel utazunk. Elsõ nyaralásunk lesz, csak kettesben, ilyen messze a hazánktól. Az élményeket olvasva már nagyon várom,sok jót írtatok a rosszakra meg megpróbálok nem odafigyelni. Szóval a legjobbakat remélem és kívánok szuper utat & nyarat mindenkinek aki már ott van vagy ezután fog utazni.

Szilo

Mi július 18-án indulunk és két hetet töltünk Sartiban.

Régebben én is voltam csak a fiammal kettesben Sartin. Emlékezetes volt. Emlékszem, hogy az alattunk lévõ apartmanban is egy apa volt a fiával együtt, kettesben. icon_smile.gif)

Most a párommal megyünk. A fiam és a barátnõje nem tart még velünk. Talán jövõre.

Biztos jól érzitek majd magatokat. Mi negyedjére megyünk Sartira. Ide a többség visszavágyik, és vissza is jön.

Arra azért kiváncs lennék, hogy egy erõsen ezoterikus beállítottságú mivel magyarázná azt, hogy itt a magyarok vannak többségben és ide a többség úgy jön, mintha haza menne. Ez valami csoport karma lehet? icon_smile.gif)
  Cofffos | #69878 Üzenet | 2008-07-05 12:30:12 |
h.apci írta:
Cofffos írta:

Cofffos!

Ha már senki nem akar, vagy nem tud segíteni, hát kotorássz egy kicsit a neten! Kapásból találtam valamit, ami talán használható. Az egyik egy 2005-bõl való elég lesújtó VÉLEMÉNY egy fórumozótól, ami már lehet, hogy változott. Egy másik fórumon meg kiderül, hogy már volt ott valaki az idén; kérdezz rá, reméljük, válaszol! icon_wink.gif icon_razz.gif

„2008. május 17-tõl megyünk Sartiba az Alekos apartmanba…. Az email címem a következõ: zacso@freemail.hu...”

Amúgy a helye a térképen a 21. tömb (remélem, engedik megjelenni! icon_rolleyes.gif )

Köszi h.apci!

Elolvastam, elsõre rámhozta a frászt, de kiderült, hogy nem a sartis Alekosról van szó, hanem a paráliairól.

Szóval még mindig itt állok (ülök) Alekos infó nélkül.

Ja...ezekután nem biztos, hogy a mail címre írok.

Melyik fórumban találtad?
  Cofffos | #69879 Üzenet | 2008-07-05 12:31:43 |
Bocsi, pontosítok...mégiscsak írok a mail címre, mert elkerülte e figyelmem, hogy a sartis Alekost említi. (szõkén pislog bigyóka)
  H.apci | #69880 Üzenet | 2008-07-05 12:35:20 |
Bocs' Cofffos, akkor ezt ezek szerint elnéztem; én vagyok az öreg Sam! icon_lol.gif icon_redface.gif A másik az biztos, hogy Sarti, írj nyugodtan! Ja, és nézz már be a Thessaloniki topicba! icon_wink.gif
  Szilo | #69904 Üzenet | 2008-07-05 16:48:18 | Válasz a #69877. hsz-ra Előzmény #69877
Szia Coffos icon_biggrin.gif

No most felmerûlt bennem a kérdés miért is volt anno emlékezetes neked az a nyár!? icon_lol.gif

Remélem igazad lesz és szuper nyaralást tudhatunk majd magunk mögött és talán mi is csatlakozunk a visszajárók csapatához. (úgy legyen!!) A buszozástól eléggé félek, mert a gyerekem nem egy megülõ tipus. icon_mad.gif Attól is tartok, hogy a sok jó dolog, amit olvasok talán eltorzitja a képet, amit látni fogok és többet várok majd mint ami reális lenne. No de ez csak a para. Szóval tiszta izga vagyok már, mert még nem tudtam rákészülni semmire, ezerrel dolgozom és még 17-én is dolgozni fogok estig és reggel 8:30-kor indul a buszunk Pestre. Mit tanácsolsz érdemes reggelire + vacsorára vinni ittthonról pár dolgot vagy lehet ott kint is venni kenyérre valókat? Ahogy ismerem magam tuti, hogy egy csomó mindent itthon fogok hagyni, persze olyat ami feltétlenül szükséges lenne.
  Fekesz | #70037 Üzenet | 2008-07-06 18:08:43 |
Sartit kerülje el mindenki, azt tanácsolom!
Tömeg, magyarok, kosz, mély a víz, az is koszos, búvárkodni nem lehet, nyugalom egy perc sincs a parton.
Ennél ezerszer különb hely a félsziget túloldalán Toroni. Sekély víz ami alig hullámzott, csönd és nyüzsgõ tendegi elõvilág.
  Barbageorgopulosz | #70038 Üzenet | 2008-07-06 18:20:50 |
Fekesz írta:
Sartit kerülje el mindenki, azt tanácsolom!
Tömeg, magyarok, kosz, mély a víz, az is koszos, búvárkodni nem lehet, nyugalom egy perc sincs a parton.
Ennél ezerszer különb hely a félsziget túloldalán Toroni. Sekély víz ami alig hullámzott, csönd és nyüzsgõ tendegi elõvilág.

Privát Üzeneted érkezett. icon_wink.gif
  Kriszta35 | #70041 Üzenet | 2008-07-06 18:27:02 | Válasz a #70037. hsz-ra Előzmény #70037
Szia Fekesz!

Ti most hol voltatok? Sarti és Toroni se Kassandrán van. Az autós topikba pedig azt írtad, hogy ott voltatok?! Ha Nea Potideán esetleg voltatok, légy szíves írja a topikjába róla! Köszi!
  Nixi007 | #70043 Üzenet | 2008-07-06 18:36:37 |
Fekesz!
Hol is voltál pontosan? Sarti ennyire nem lehet rossz!
A tenger meg nekem úgy az igazi ha hullámzik,lábat áztatni hullámzás nélkül a Balcsiba is tudnék ha akarnék.
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 100 101 102 ... 1105 1106 1107   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu