Sarti
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 1501
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Cofffos
Törzstag
Törzstag
669 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#69807 Üzenet linkje2008-07-04 20:20:49 

Lécccci írjon már valaki az Alekosról. Az is ott van valahol a templom felett. Ugye nincs arrafelé építkezés, vagy valami hasonló hangos tevékenység. Baromira nem bírom a betonkeverõ és a légkalapács hangját nyaralás alatt.
# 1502
Magika978
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
18 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#69856 Üzenet linkje2008-07-05 00:04:59 

Jön valaki az Apollon travel szervezésével, szeptember ötödikei indulással Szegedrõl a Tesco parokolójából?
# 1503
Szilo
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
7 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#69862 Üzenet linkje2008-07-05 08:35:11 

Szia Mindenkinek

Sokat olvasom a hozzászólásokat, de nem találtam olyat aki július 18-án indulna Sartiba. Lehet, hogy mi leszünk az egyedüliek??? icon_smile.gif Mi Fehérvárról indulunk a fiammal és a Német Travellel utazunk. Elsõ nyaralásunk lesz, csak kettesben, ilyen messze a hazánktól. Az élményeket olvasva már nagyon várom,sok jót írtatok a rosszakra meg megpróbálok nem odafigyelni. Szóval a legjobbakat remélem és kívánok szuper utat & nyarat mindenkinek aki már ott van vagy ezután fog utazni.

Szilo

# 1504
Dadan
Aktív fórumos
Aktív fórumos
74 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#69863 Üzenet linkje2008-07-05 08:46:07 

Görög alapfokú, otthoni nyelvtanuló csomag magyarul! Bõvebben: kevin.costner@007.hu
# 1505
Lityi
Aktív fórumos
Aktív fórumos
294 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#69871 Üzenet linkje2008-07-05 10:32:26 

Sziasztok!Sajnos letelt a ket het es ma indulunk haza,mar a buszra fel is pakoltunk most varjuk az indulast hazafele.Nagyon jol ereztuk magunkat,voltak negativ es sok pozitiv elmenyunk is,de ez igy volt kerek.Mindent probaljatok ki amit csak a lehetosegek engednek,mert nem tudhatjuk lesz e ra meg esej.Remelem minel hamarabb vissza tudunk jonni gorogorszagba,mert nagyon megfogott ez az orszag,es a tenger.Mindenkinek jo nyaralast kivanok es sok szep elmenyt.
# 1506
H.apci
Törzstag
Törzstag
2675 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#69876 Üzenet linkje2008-07-05 12:09:57 

Cofffos írta:
Lécccci írjon már valaki az Alekosról. Az is ott van valahol a templom felett. Ugye nincs arrafelé építkezés, vagy valami hasonló hangos tevékenység. Baromira nem bírom a betonkeverõ és a légkalapács hangját nyaralás alatt.

Cofffos!

Ha már senki nem akar, vagy nem tud segíteni, hát kotorássz egy kicsit a neten! Kapásból találtam valamit, ami talán használható. Az egyik egy 2005-bõl való elég lesújtó VÉLEMÉNY egy fórumozótól, ami már lehet, hogy változott. Egy másik fórumon meg kiderül, hogy már volt ott valaki az idén; kérdezz rá, reméljük, válaszol! icon_wink.gif icon_razz.gif

„2008. május 17-tõl megyünk Sartiba az Alekos apartmanba…. Az email címem a következõ: zacso@freemail.hu...”

Amúgy a helye a térképen a 21. tömb (remélem, engedik megjelenni! icon_rolleyes.gif )

# 1507
Cofffos
Törzstag
Törzstag
669 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#69877 Üzenet linkje2008-07-05 12:12:27 

Szilo írta:
Szia Mindenkinek

Sokat olvasom a hozzászólásokat, de nem találtam olyat aki július 18-án indulna Sartiba. Lehet, hogy mi leszünk az egyedüliek??? icon_smile.gif Mi Fehérvárról indulunk a fiammal és a Német Travellel utazunk. Elsõ nyaralásunk lesz, csak kettesben, ilyen messze a hazánktól. Az élményeket olvasva már nagyon várom,sok jót írtatok a rosszakra meg megpróbálok nem odafigyelni. Szóval a legjobbakat remélem és kívánok szuper utat & nyarat mindenkinek aki már ott van vagy ezután fog utazni.

Szilo

Mi július 18-án indulunk és két hetet töltünk Sartiban.

Régebben én is voltam csak a fiammal kettesben Sartin. Emlékezetes volt. Emlékszem, hogy az alattunk lévõ apartmanban is egy apa volt a fiával együtt, kettesben. icon_smile.gif)

Most a párommal megyünk. A fiam és a barátnõje nem tart még velünk. Talán jövõre.

Biztos jól érzitek majd magatokat. Mi negyedjére megyünk Sartira. Ide a többség visszavágyik, és vissza is jön.

Arra azért kiváncs lennék, hogy egy erõsen ezoterikus beállítottságú mivel magyarázná azt, hogy itt a magyarok vannak többségben és ide a többség úgy jön, mintha haza menne. Ez valami csoport karma lehet? icon_smile.gif)

# 1508
Cofffos
Törzstag
Törzstag
669 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#69878 Üzenet linkje2008-07-05 12:30:12 

h.apci írta:
Cofffos írta:

Cofffos!

Ha már senki nem akar, vagy nem tud segíteni, hát kotorássz egy kicsit a neten! Kapásból találtam valamit, ami talán használható. Az egyik egy 2005-bõl való elég lesújtó VÉLEMÉNY egy fórumozótól, ami már lehet, hogy változott. Egy másik fórumon meg kiderül, hogy már volt ott valaki az idén; kérdezz rá, reméljük, válaszol! icon_wink.gif icon_razz.gif

„2008. május 17-tõl megyünk Sartiba az Alekos apartmanba…. Az email címem a következõ: zacso@freemail.hu...”

Amúgy a helye a térképen a 21. tömb (remélem, engedik megjelenni! icon_rolleyes.gif )

Köszi h.apci!

Elolvastam, elsõre rámhozta a frászt, de kiderült, hogy nem a sartis Alekosról van szó, hanem a paráliairól.

Szóval még mindig itt állok (ülök) Alekos infó nélkül.

Ja...ezekután nem biztos, hogy a mail címre írok.

Melyik fórumban találtad?

# 1509
Cofffos
Törzstag
Törzstag
669 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#69879 Üzenet linkje2008-07-05 12:31:43 

Bocsi, pontosítok...mégiscsak írok a mail címre, mert elkerülte e figyelmem, hogy a sartis Alekost említi. (szõkén pislog bigyóka)
# 1510
H.apci
Törzstag
Törzstag
2675 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#69880 Üzenet linkje2008-07-05 12:35:20 

Bocs' Cofffos, akkor ezt ezek szerint elnéztem; én vagyok az öreg Sam! icon_lol.gif icon_redface.gif A másik az biztos, hogy Sarti, írj nyugodtan! Ja, és nézz már be a Thessaloniki topicba! icon_wink.gif
# 1511
Szilo
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
7 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#69904 Üzenet linkje2008-07-05 16:48:18  Válasz a #69877. hsz-ra Előzmény #69877

Szia Coffos icon_biggrin.gif

No most felmerûlt bennem a kérdés miért is volt anno emlékezetes neked az a nyár!? icon_lol.gif

Remélem igazad lesz és szuper nyaralást tudhatunk majd magunk mögött és talán mi is csatlakozunk a visszajárók csapatához. (úgy legyen!!) A buszozástól eléggé félek, mert a gyerekem nem egy megülõ tipus. icon_mad.gif Attól is tartok, hogy a sok jó dolog, amit olvasok talán eltorzitja a képet, amit látni fogok és többet várok majd mint ami reális lenne. No de ez csak a para. Szóval tiszta izga vagyok már, mert még nem tudtam rákészülni semmire, ezerrel dolgozom és még 17-én is dolgozni fogok estig és reggel 8:30-kor indul a buszunk Pestre. Mit tanácsolsz érdemes reggelire + vacsorára vinni ittthonról pár dolgot vagy lehet ott kint is venni kenyérre valókat? Ahogy ismerem magam tuti, hogy egy csomó mindent itthon fogok hagyni, persze olyat ami feltétlenül szükséges lenne.

# 1512
Fekesz
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
3 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#70037 Üzenet linkje2008-07-06 18:08:43 

Sartit kerülje el mindenki, azt tanácsolom!
Tömeg, magyarok, kosz, mély a víz, az is koszos, búvárkodni nem lehet, nyugalom egy perc sincs a parton.
Ennél ezerszer különb hely a félsziget túloldalán Toroni. Sekély víz ami alig hullámzott, csönd és nyüzsgõ tendegi elõvilág.

# 1513
Barbageorgopulosz
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
241 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#70038 Üzenet linkje2008-07-06 18:20:50 

Fekesz írta:
Sartit kerülje el mindenki, azt tanácsolom!
Tömeg, magyarok, kosz, mély a víz, az is koszos, búvárkodni nem lehet, nyugalom egy perc sincs a parton.
Ennél ezerszer különb hely a félsziget túloldalán Toroni. Sekély víz ami alig hullámzott, csönd és nyüzsgõ tendegi elõvilág.

Privát Üzeneted érkezett. icon_wink.gif

# 1514
Kriszta35
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1383 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#70041 Üzenet linkje2008-07-06 18:27:02  Válasz a #70037. hsz-ra Előzmény #70037

Szia Fekesz!

Ti most hol voltatok? Sarti és Toroni se Kassandrán van. Az autós topikba pedig azt írtad, hogy ott voltatok?! Ha Nea Potideán esetleg voltatok, légy szíves írja a topikjába róla! Köszi!

# 1515
Nixi007
Aktív fórumos
Aktív fórumos
261 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#70043 Üzenet linkje2008-07-06 18:36:37 

Fekesz!
Hol is voltál pontosan? Sarti ennyire nem lehet rossz!
A tenger meg nekem úgy az igazi ha hullámzik,lábat áztatni hullámzás nélkül a Balcsiba is tudnék ha akarnék.

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 100 101 102 ... 1105 1106 1107   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu