Kedves Zsebkuty!
Sok kellemes meglepetés ért a Hellason bennünket, node, hogy költeményt írjanak hozzánk!? Ilyen még nem volt. Nagyon szépen köszönjük. Sokat fogunk gondolni Rád és mindenről beszámolunk, meg hozunk sok képet is.
Nagyon sok puszi küldünk: Josza és Cilla
Azért kérdeztem,hogy béreltek-e, mert nélküle és a vele járó rengeteg hely megismerése nélkül soha nem tudtunk mi meglenni még seholsem.Menni,látni,megismerni.Gondolom ti sem vagytok helyhez kötött nyaralók, ahhoz meg nélkülözhetetlen egy pár napra a járgány.Remélem sikerül relative olcsón egy kondis kocsit szerezni és akkor "jajj" az elérhetetlen helyeknek, szépségeknek.Jöhet a fotózás.
Kivánok Nektek príma ídőt,kellemes pihenést, és Zante minél jobb megismerését.Marathonisit ne felejtsétek,ha netán fókával is találkoznátok valahol és még képet is tudsz róla csinálni arra én is "vevő"
lennék. Gerakasban a teknőc "elletőt" se hagyjátok ki...
Már csak 4 nap... Érezzétek magatokat nagyon jól (ez nem lesz nehéz ezen a gyönyörű szigeten), és ne felejtsétek felfedezni a nyugati partszakaszokat, azok a legszebbek! Gyönyörű időt kívánok Nektek!
Mostanában egy kicsit ritkábban járok erre, de azért be-be nézek. Látom már kezditek a csomagolást. Ez az időszak az utazás egyik legkellemesebb része. Kívánok nektek problémamentes utazást, nagyon jó időt, sok szép élményt.
Éva
Nagyon jó készülődést és jó utat valamint nyaralást. Nagyon vigyázzatok magatokra addig is míg elindultok, utána megaztán megint csak vigyázzatok. Gondolunk rátok, érezzétek jól magatokat.
Kedves WhiteFrost!
Nagyon köszönöm a jókívánságokat és a segítséget, meg a cuccokat.
Ha visszajövünk, majd mi külön is találkozunk.
Fiad jobban van?
Sok az egész családnak Josza és Cilla
Már csak négy nap és indultok, a lányomék is a fejetetejére állítják már a világot. péntek reggel 5.20-kor indulnak Győrből, ha most azt mondom sárgulok az irigységtől nem túlzok. ÚÚÚgy szeretnék én is ott lénni Veletek!!! Nagy a honvágyunk Görög honba, de a lányom ígérte hogy majd az én szememmel is nézi, lélekben minden percben ott leszünk Veletek.(megkaptátok a levelünket?)