Kedves Zsebkuty!
Sok kellemes meglepetés ért a Hellason bennünket, node, hogy költeményt írjanak hozzánk!? Ilyen még nem volt. Nagyon szépen köszönjük. Sokat fogunk gondolni Rád és mindenről beszámolunk, meg hozunk sok képet is.
Nagyon sok puszi küldünk: Josza és Cilla
#1011412009-05-24 17:17:10 Válasz a #101069. hsz-ra
Szia Josza!
Azért kérdeztem,hogy béreltek-e, mert nélküle és a vele járó rengeteg hely megismerése nélkül soha nem tudtunk mi meglenni még seholsem.Menni,látni,megismerni.Gondolom ti sem vagytok helyhez kötött nyaralók, ahhoz meg nélkülözhetetlen egy pár napra a járgány.Remélem sikerül relative olcsón egy kondis kocsit szerezni és akkor "jajj" az elérhetetlen helyeknek, szépségeknek.Jöhet a fotózás.
Kivánok Nektek príma ídőt,kellemes pihenést, és Zante minél jobb megismerését.Marathonisit ne felejtsétek,ha netán fókával is találkoznátok valahol és még képet is tudsz róla csinálni arra én is "vevő"
lennék. Gerakasban a teknőc "elletőt" se hagyjátok ki...
#1012132009-05-25 09:18:58 Válasz a #101073. hsz-ra
Cilla és Josza!
Már csak 4 nap... Érezzétek magatokat nagyon jól (ez nem lesz nehéz ezen a gyönyörű szigeten), és ne felejtsétek felfedezni a nyugati partszakaszokat, azok a legszebbek! Gyönyörű időt kívánok Nektek!
Mostanában egy kicsit ritkábban járok erre, de azért be-be nézek. Látom már kezditek a csomagolást. Ez az időszak az utazás egyik legkellemesebb része. Kívánok nektek problémamentes utazást, nagyon jó időt, sok szép élményt.
Éva
#1012332009-05-25 10:59:34 Válasz a #101223. hsz-ra
Cilla, Josza!
Nagyon jó készülődést és jó utat valamint nyaralást. Nagyon vigyázzatok magatokra addig is míg elindultok, utána megaztán megint csak vigyázzatok. Gondolunk rátok, érezzétek jól magatokat.
#1013912009-05-25 20:55:24 Válasz a #101233. hsz-ra
Kedves WhiteFrost!
Nagyon köszönöm a jókívánságokat és a segítséget, meg a cuccokat.
Ha visszajövünk, majd mi külön is találkozunk.
Fiad jobban van?
Sok az egész családnak Josza és Cilla
Már csak négy nap és indultok, a lányomék is a fejetetejére állítják már a világot. péntek reggel 5.20-kor indulnak Győrből, ha most azt mondom sárgulok az irigységtől nem túlzok. ÚÚÚgy szeretnék én is ott lénni Veletek!!! Nagy a honvágyunk Görög honba, de a lányom ígérte hogy majd az én szememmel is nézi, lélekben minden percben ott leszünk Veletek.(megkaptátok a levelünket?)