Sziasztok! Úgy látom senki nem megy Platamonaszba mostanában. Én holnap megyek, ha visszajöttem, majd beszámolok, hogy milyen volt, ha érdekel valakit.
Még két nap, és lógatom a lábam, kezemben egy koktélos pohárral, és hallgatom a tenger hullámzását, miközben süt rám a nap. Kell ennél több?
Hát kicsit sárgulok az irigységtől!!! Sajnos nekünk az idén nem jött össze, így maradnak az emlékek, hisz tavaly csodás nyolc napot töltöttünk ott!!! Érezzétek jól magatokat!!!
Sziasztok! Úgy látom senki nem megy Platamonaszba mostanában. Én holnap megyek, ha visszajöttem, majd beszámolok, hogy milyen volt, ha érdekel valakit.
Még két nap, és lógatom a lábam, kezemben egy koktélos pohárral, és hallgatom a tenger hullámzását, miközben süt rám a nap. Kell ennél több?
Igazad van Lacka, tényleg naponta változik az előrejelzés. Még egy hét, és majd személyesen megtapasztaljuk az időjárást. A családom szerint már csak erről tudok beszélni, talán igazuk is van, de én már nagyon várom, hogy elinduljunk.
Egyébként szúnyogriasztót mindenképpen vigyél, legfeljebb nem kell használni. Három éve Kos szigetén belőlünk vacsoráztak a szúnyogok, akkor megfogadtam, hogy többé nem leszek táplálék.
Most már értem!
Gyanús volt az üzi, de azt hittem az "itteni Platamonas" váltott nevet...nem gondoltam, hogy Nekem szól...most már értem....
Szóval augusztusban jöttök...a lányod gondolom már nagyon készül...
Kár, hogy nem kéred a városom, mert nem tudom, hogy így mi lesz vele, úgy jár mint a Tied....pangani fog.... Ha üzit akarsz hagyni, akkor tedd meg itt priviben.... remélem időnként a sok tenger és napfény, platamonasi varázslat után ide is be tudok majd nézni....ha nem találkoznánk, jó nyaralást Nektek!
Ha bármi kérdésed van Platamonasról, tedd fel...csütörtökön megyek!
sziasztok Jún végén Platamonasba utazunk,a Michalis apartmanba.Volt már valaki ott?Milyen?Klíma van benne?Egyébként milyen árak vannak kint?Pl.éttermek,pizza,gyros,ásványvíz,alkoholok??busszal megyünk határon várakozás mennyi idő mostanában? Köszi a választ előre is!
Nos, regisztráltam, és ha minden igaz, utazunk is. Ismét a Xanti mama háza a cél, aug. első felében. Remélem, tudunk addig is, esetleg ott is beszélni. Szép nyarat!
Szia lacka !!
Bizony elég zavaros Szerintem aki csak homokos strandot akar az nyaraljon Poriban, akinek jó a kavicsos az menjen Platamonba. Bár megjegyzem, hogy a platamoni nagy strand csak egy darabig kavicsos, ahogy beljebb megyünk az is homokos, viszont kint a kavicsos részen a kisgyermekek nyugodtan játszhatnak- természetesen szülői felügyelettel A platamoni strandok semmivel sem veszélyesebbek a gyermekekre nézve mint a pori strandok. Sőt!! a kis öblök (homokos) barátságosabbak )
Mondjuk ezzel a strand dologgal kapcsolatban én sem mindent értek. A Sun Beach szálló honlapja szerint homokos a strandjuk, itt meg azt olvasom, hogy Platamonas kavicsos. Akkor most kavicsos vagy homokos? Azt is írjátok, hogy akinek fontos a biztonság, az átmegy Poriba. Na de miért veszélyes fürdeni Platamonasban kisgyerekkel? Ott tilos a szülőknek vigyázni rájuk? Ez így nekem eléggé zavaros...
Esetleg kerékpár kölcsönzői árakat nem tud valaki? Lehet, hogy inkább bicikliznénk, mintsem autókáznák minden nap...
Nem kellett átsétálnom mert volt szerencsém ott is nyaralni, de én változatlanul a platamoni strandokra voksolok. Természetesen megértem a kisgyermekekkel nyaralókat - hiszen fő a biztonság, ez egyértelmű - de akkor válasszanak Poriban szállást úgy sokkal kényelmesebb hiszen nem kell naponta átjárni. Én Platamon függő vagyok, ezért is írtam, amit írtam. Nagyon sok kisgyermekes családot láttam a platamoni öblökben strandolni. Nem vitatkozni akarok, csak a véleményemet írtam.........................Mikor Poriban nyaraltunk, fürdeni ugyan nem, de minden este átjártunk Platamonba )))))))))