Remélem, hogy úgy van, ahogy mondod, jó választás lesz. Bár nekünk mindegy, hogy hol vagyunk, mindenütt jól éreztük eddig magunkat. Sokat olvasgattam itt is róla. A várban már egyébként is voltunk, kiváncsi vagyok mennyit változott 10 év alatt. Régi vágyam is teljesülhet a Skiathosi hajókirándulás na meg az Olympos meghódítása, amit '96-ban félúton feladtunk . Na de majd most
Passz! Lenne még néhány ötletem, de döglenek a libák...
Kedves H.apci!
Eddig is nagyon sokat segítettél, és eztán is szívesen veszem persze, csak ha nem döglenek már , tudom, hogy rád mindig számíthattam eddig is és ezután is. Mindig készen állsz, bárkinek bármilyen segítség kell
Átolvastam másodszor is az egész fórumot, rengeteg hasznos infoval szolgáltok! Bár már másodszor utazunk Platamonas-ra, mindig jó felfrissíteni az emlékeket. Ahányszor olvasom az ottani beszámolóitokat, annyira jó érzések jönnek elõ... Már nagyon várom, sajnos csak szeptember közepén megyünk. Remélem, jó idõnk lesz. Elsõ kérdésemet fel is tenném: Tavaly béreltünk egy autót, és átmentünk Litohoróba. Idén ha egy mód van rá, a kocsibérlést kihagynánk. Milyen alternatívát tudtok mondani, ha fel szeretnénk jutni Panteleimonasba, lehetõleg quad-dal vagy motorral? Megy arra vonat vagy busz? A lényeg, hogy a viszonylag olcsó megoldás érdekelne!
Nagyon köszönöm elõre is, és lehet, hogy még zargatni foglak benneteket!
Üdv.: Tomi és Niki (Θωμασ, Nikε)
U.I.: Estella: külön köszönet az átlagon felüli beszámolóért!
Aug. 12-én megyünk Nei Poriba. Érdeklõdnék hol van vmi táncos-bulis hely a környéken??? Már voltam itt 3 éve, akkor úgy vittek minket bulizni, szóval nem igazán maradt meg az irány. Sejtésem szerint vhol Platamonas és Nei Pori közt van vhol.
Szóval ha vki tud segíteni légyszi jelezze! Nagyon köszi!
Sziasztok!
Igaz, hogy én már elég régen utaztam Anettékkel, de határozottan Leptokáriára emlékszem, hogy vittek. Lehet, hogy azóta máshol van a görög buli, akkor bocs.
Segítsetek légyszi last minute utat keresek 08.09 vagy 08.10. vagy 08.11.-i indulással.Buszosat 2 család részére 4+3fõ vagy ha az már nincs akkor egyénit 4 fõ részére . Elõre is köszi a segítséget.
Reni
... Igazából A Goudouma apartmant keresem, hogy melyik részén lehet
Az éjjel 2 órahosszát keresgéltem a neten, képet találtam róla, de hogy pontosan hol van, arra nem sikerült rátalálnom
Szerintem nem olyan nagy az a Platamonas, hogy max fél óra alatt ne lehessen végigmenni autóval minden utcájában, az épületre meg ugye ki van írva a hotel neve.
De azért majd kérek tõlük emailben egy bejelölt térképet és feltszem a Travel-ra.