Parga
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 110 111 112 ... 745 746 747   >
Üzenet
  H.apci | #45653 Üzenet | 2007-09-23 15:16:03 |
Na, mi a helyzet rózavirág; látom, hazaértetek!? icon_wink.gif icon_confused.gif
  Sziro | #45655 Üzenet | 2007-09-23 15:22:16 | Re:
cilla írta:

Sziro!
Neked is köszönöm a jókívánságokat, h.apcinak már megígértem, hogy próbálunk a jobb helyeken olcsóbb apartmanokat nézni, úgyis sokat fogunk sétálni!

Szia Cilla!
Köszönöm és tényleg csak akkor, ha ez nem plusz teher, egyébként "csak énmiattam egy lépést se sehova", pontosan, ahogy H.apci mondja.
  Rózsavirág | #45664 Üzenet | 2007-09-23 18:50:22 | Válasz a #45653. hsz-ra Előzmény #45653
Szia! Igen, sajnos már itthon vagyunk. Már egy pillanatra beugrottam a fórumra, nyugtáztam xuhana már bejelentkezett, egy csapatba voltunk. Sok levelem volt válaszra várva, ezért csak most irok. Az utazással nem volt semmi gond, habár odafele kissebbségbe voltunk, de a soförök beszéltek magyarul. Fent a hegyen, ahol az utolsó megállás volt a szerpentinek elött, mérhetetlenül fagyos idõ volt. Kora reggel, már ébredésre ott voltunk Pargán. Üdvözlésre 2 doboz gyümöélcslé. Erdélyi magyar Andrea görögül nem, angolul beszél.Állitólag már beutazta Görögországot, mindent tud. Görög utikönyvbõl megkérdeztem , hol van a fafaragós és a szeszfõzde. Utca házszám megadva.Azt mondta, majd utánanéz és szól. Lehet, hogy auzóta is azt keresi. Közben magamtól is megtalálztam. Parga és környéke is nagyon szép. Mindenkinek köszönöm a tájékoztatást és a tapasztalatokat ezerszer többet ért, mint akinek ez a munkája. Csak a szépre és jóra emlékezem, minden nagyon jól sikerült. Többet majd késõbb.Sziasztok! Jó pihenést.
  H.apci | #45665 Üzenet | 2007-09-23 18:55:29 |
Türelmesen várunk; sajnos sok idõ van még a következõ utazásig... icon_wink.gif icon_sad.gif
  Wéreb | #45680 Üzenet | 2007-09-23 21:12:37 | Újra itthon
Sziasztok! Tegnap érkeztünk meg Pargaról. Egy nagyon szép nyaralással gazdagodtunk. Röviden csak: jó utazás, verõfényes napsütés, tiszta, homokos tenger (VALTOS), elég jó szállás, jó vacsorák különbözõ tavernákban, magán szervezésû kirándulások, stb. és természetesen a helység varázslatossága teszi fejthetetlenné ezt a nyaralást. Holnap már sajnos a dolgos hétköznapok következnek. Többet majd késõbb.
  Vio | #45682 Üzenet | 2007-09-23 21:16:59 |
Üdv újra itthon mindenkinek!Látom nem csak minket varázsolt el a hely icon_lol.gif
  H.apci | #45683 Üzenet | 2007-09-23 21:25:21 |
Szia wéreb!

Üdv. itthon! Örülök, hogy jól sikerült! icon_razz.gif Jó munkát! icon_wink.gif icon_sad.gif
  Busaianiko | #45692 Üzenet | 2007-09-23 23:13:14 |
Szia Wéreb és többiek!! Nagyon örülök, hogy jól sikerült a pihenés, és szép idõtök volt! Wéreb azóta is sajnálom, hogy nem tudtuk összehozni a találkát, de korán elindultunk és még így is már délután volt, mire Makriba értünk!
De sokat gondoltam rád, és Pargára is, láthatod, ha majd lesz idõd visszaolvasni!!!
Majd jelentkezz, ha már regenerálódtál, bár nálam ez még mindig tart!!! icon_smile.gif
  Andra | #45695 Üzenet | 2007-09-24 08:35:59 |
Üdvözlet minden újonnan hazatérõnek!!! icon_lol.gif
Örülök, hogy nektek is tetszett Parga!

xuhana!
Mi tudjuk, hogy hol van a Zorbas, nem ott, ahol h.apci térképe mutatja, de ezt már megbeszéltük, hogy valószínûleg az egy régebbi kép lehet. icon_lol.gif
Sajnálom, ha ti nem azt tapasztaltátok a Zorbasban, amit mi. Velünk mindegyik pincér nagyon kedves volt és aranyos, egyikre sem volt jellemzõ a bunkó viselkedés. Lehet, hogy most már pincérek lennének ott? icon_eek.gif
Amúgy biztos, hogy egyrõl beszélünk? Mert szerintem az a Zorbas, ahol mi voltunk, egyáltalán nem volt drágább a többitõl és nekünk a visszajárót is mindig visszaadták.
Mikor mi voltunk, volt, hogy csak a számlát tették le az asztalra, aztán a pénzért senki sem akart jönni, de hát akkor iszonyú sokan voltak, azt se tudták hol áll a fejük. Én meg beletettem a pénzt borravalóstól, intettem, hogy ott a pénz és mentünk.
Fura, hogy ekkorát változott volna a Zorbas egy hónap alatt. Nem mondom, hogy nem igaz, amit mondasz, csak olyan fura ezt hallani, mert mi egyáltalán nem tapasztaltunk ilyesmit.
De örülök, hogy ettõl függetlenül jól telt a nyaralásotok!!! icon_wink.gif
Képeket majd teszel fel? icon_lol.gif
  Andra | #45696 Üzenet | 2007-09-24 08:37:12 | Válasz a #45680. hsz-ra Előzmény #45680
Szia wéreb!

Örülök, hogy te is csupa jó élményekkel tértél haza.
Majd tõled is várjuk az élménybeszámolót és a képeket is! icon_lol.gif
  H.apci | #45774 Üzenet | 2007-09-24 16:52:43 |
Van humorérzéke, aki a Parga térképet csinálta a közlekedési útvonalakról, s a jellemzõ "navigációs" potokról (ld. 4.sz. pont!) icon_lol.gif

Vio | #45775 Üzenet | 2007-09-24 16:59:32 | Válasz a #45774. hsz-ra Előzmény #45774
Üzenem a térkép készítõjének, hogy én a kutyát nem láttam, pedig mindennap arra vitt az utam többször is icon_lol.gif
  Cilla | #45788 Üzenet | 2007-09-24 21:40:35 | Válasz a #45680. hsz-ra Előzmény #45680
Hol vagytok az élménybeszámolókkal? Örülök hogy jól sikerült a nyaralásotok, de írjatok még egy kicsit bõvebben! icon_sad.gif
Én még csak most megyek, mindent tudni akarok!!!
  Wéreb | #45789 Üzenet | 2007-09-24 22:19:10 | Válasz a #45692. hsz-ra Előzmény #45692
Anikó! A találkozásunkra sajnos nem kerülhetet sor, bár már reggel 6 órakor megérkeztünk (pontosabban görögidõ szerint 7-kor), nagyon jó volt az utazásunk, jó idõt futottunk. Annak idején mikor Korfura mentünk sokkal tovább tartott az út, de az új utaknak köszönhetõen ez lerövidült. Látva a folyamatos útépítést, valószínû még több idõt meg lehet majd spórolni. Remélem nektek jó volt visszafelé az utazás, a sms-ed egy kicsit elkeserített, hiszen mint írtad kiborultál a vége felé, de remélem nem volt komoly okod rá. Mivel én mától már ismét dolgozom, így biztosan várni kell a képeimre és a tõvebb beszámolómra, de majd igyekszem, de most elég sok munka vár rám, hiszen fõszezon van az iskolában, ahol dolgozom (a fõnökömnek köszönhetõen sikerült ezt a két hetet nyaralással töltenem).
  Wéreb | #45790 Üzenet | 2007-09-24 22:35:16 | Válasz a #45696. hsz-ra Előzmény #45696
Andra! Nagyon sokat kamatoztattunk az általad és a többiek által kapott információkat. A 6-os szobában laktunk, nekünk megfelelõ volt. Igaz délután csak késõbb lehetett az erkélyen tartózkodni, hála a jó idõnek, aminek nagyon örültünk, hiszen itthonról majd hogy nem kabátban kellett elutaznunk. Végig verõfényes napsütésünk volt, igaz az elsõ reggelen szakadó esõre ébredtünk, de mire megreggeliztünk már kitisztult az ég és útra keltünk az "ékszeresdoboz" (én nekem ez Parga) titkát felfedezni. Munka mellett azért majd próbálok beszámolót írni, és a képekbõl is válogatást készíteni.
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 110 111 112 ... 745 746 747   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu