Parga
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 1651
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
H.apci
Törzstag
Törzstag
2675 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#45653 Üzenet linkje2007-09-23 15:16:03 

Na, mi a helyzet rózavirág; látom, hazaértetek!? icon_wink.gif icon_confused.gif
# 1652
Sziro
Aktív fórumos
Aktív fórumos
375 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#45655 Üzenet linkje2007-09-23 15:22:16  Re:

cilla írta:

Sziro!
Neked is köszönöm a jókívánságokat, h.apcinak már megígértem, hogy próbálunk a jobb helyeken olcsóbb apartmanokat nézni, úgyis sokat fogunk sétálni!

Szia Cilla!
Köszönöm és tényleg csak akkor, ha ez nem plusz teher, egyébként "csak énmiattam egy lépést se sehova", pontosan, ahogy H.apci mondja.

# 1653
Rózsavirág
Aktív fórumos
Aktív fórumos
69 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#45664 Üzenet linkje2007-09-23 18:50:22  Válasz a #45653. hsz-ra Előzmény #45653

Szia! Igen, sajnos már itthon vagyunk. Már egy pillanatra beugrottam a fórumra, nyugtáztam xuhana már bejelentkezett, egy csapatba voltunk. Sok levelem volt válaszra várva, ezért csak most irok. Az utazással nem volt semmi gond, habár odafele kissebbségbe voltunk, de a soförök beszéltek magyarul. Fent a hegyen, ahol az utolsó megállás volt a szerpentinek elött, mérhetetlenül fagyos idõ volt. Kora reggel, már ébredésre ott voltunk Pargán. Üdvözlésre 2 doboz gyümöélcslé. Erdélyi magyar Andrea görögül nem, angolul beszél.Állitólag már beutazta Görögországot, mindent tud. Görög utikönyvbõl megkérdeztem , hol van a fafaragós és a szeszfõzde. Utca házszám megadva.Azt mondta, majd utánanéz és szól. Lehet, hogy auzóta is azt keresi. Közben magamtól is megtalálztam. Parga és környéke is nagyon szép. Mindenkinek köszönöm a tájékoztatást és a tapasztalatokat ezerszer többet ért, mint akinek ez a munkája. Csak a szépre és jóra emlékezem, minden nagyon jól sikerült. Többet majd késõbb.Sziasztok! Jó pihenést.
# 1654
H.apci
Törzstag
Törzstag
2675 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#45665 Üzenet linkje2007-09-23 18:55:29 

Türelmesen várunk; sajnos sok idõ van még a következõ utazásig... icon_wink.gif icon_sad.gif
# 1655
Wéreb
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
30 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#45680 Üzenet linkje2007-09-23 21:12:37  Újra itthon

Sziasztok! Tegnap érkeztünk meg Pargaról. Egy nagyon szép nyaralással gazdagodtunk. Röviden csak: jó utazás, verõfényes napsütés, tiszta, homokos tenger (VALTOS), elég jó szállás, jó vacsorák különbözõ tavernákban, magán szervezésû kirándulások, stb. és természetesen a helység varázslatossága teszi fejthetetlenné ezt a nyaralást. Holnap már sajnos a dolgos hétköznapok következnek. Többet majd késõbb.
# 1656
Vio
Törzstag
Törzstag
844 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#45682 Üzenet linkje2007-09-23 21:16:59 

Üdv újra itthon mindenkinek!Látom nem csak minket varázsolt el a hely icon_lol.gif
# 1657
H.apci
Törzstag
Törzstag
2675 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#45683 Üzenet linkje2007-09-23 21:25:21 

Szia wéreb!

Üdv. itthon! Örülök, hogy jól sikerült! icon_razz.gif Jó munkát! icon_wink.gif icon_sad.gif

# 1658
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Busaianiko
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1740 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#45692 Üzenet linkje2007-09-23 23:13:14 

Szia Wéreb és többiek!! Nagyon örülök, hogy jól sikerült a pihenés, és szép idõtök volt! Wéreb azóta is sajnálom, hogy nem tudtuk összehozni a találkát, de korán elindultunk és még így is már délután volt, mire Makriba értünk!
De sokat gondoltam rád, és Pargára is, láthatod, ha majd lesz idõd visszaolvasni!!!
Majd jelentkezz, ha már regenerálódtál, bár nálam ez még mindig tart!!! icon_smile.gif

# 1659
Andra
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1308 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#45695 Üzenet linkje2007-09-24 08:35:59 

Üdvözlet minden újonnan hazatérõnek!!! icon_lol.gif
Örülök, hogy nektek is tetszett Parga!

xuhana!
Mi tudjuk, hogy hol van a Zorbas, nem ott, ahol h.apci térképe mutatja, de ezt már megbeszéltük, hogy valószínûleg az egy régebbi kép lehet. icon_lol.gif
Sajnálom, ha ti nem azt tapasztaltátok a Zorbasban, amit mi. Velünk mindegyik pincér nagyon kedves volt és aranyos, egyikre sem volt jellemzõ a bunkó viselkedés. Lehet, hogy most már pincérek lennének ott? icon_eek.gif
Amúgy biztos, hogy egyrõl beszélünk? Mert szerintem az a Zorbas, ahol mi voltunk, egyáltalán nem volt drágább a többitõl és nekünk a visszajárót is mindig visszaadták.
Mikor mi voltunk, volt, hogy csak a számlát tették le az asztalra, aztán a pénzért senki sem akart jönni, de hát akkor iszonyú sokan voltak, azt se tudták hol áll a fejük. Én meg beletettem a pénzt borravalóstól, intettem, hogy ott a pénz és mentünk.
Fura, hogy ekkorát változott volna a Zorbas egy hónap alatt. Nem mondom, hogy nem igaz, amit mondasz, csak olyan fura ezt hallani, mert mi egyáltalán nem tapasztaltunk ilyesmit.
De örülök, hogy ettõl függetlenül jól telt a nyaralásotok!!! icon_wink.gif
Képeket majd teszel fel? icon_lol.gif

# 1660
Andra
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1308 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#45696 Üzenet linkje2007-09-24 08:37:12  Válasz a #45680. hsz-ra Előzmény #45680

Szia wéreb!

Örülök, hogy te is csupa jó élményekkel tértél haza.
Majd tõled is várjuk az élménybeszámolót és a képeket is! icon_lol.gif

# 1661
H.apci
Törzstag
Törzstag
2675 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#45774 Üzenet linkje2007-09-24 16:52:43 

Van humorérzéke, aki a Parga térképet csinálta a közlekedési útvonalakról, s a jellemzõ "navigációs" potokról (ld. 4.sz. pont!) icon_lol.gif

# 1662
Vio
Törzstag
Törzstag
844 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#45775 Üzenet linkje2007-09-24 16:59:32  Válasz a #45774. hsz-ra Előzmény #45774

Üzenem a térkép készítõjének, hogy én a kutyát nem láttam, pedig mindennap arra vitt az utam többször is icon_lol.gif
# 1663
Cilla
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
358 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#45788 Üzenet linkje2007-09-24 21:40:35  Válasz a #45680. hsz-ra Előzmény #45680

Hol vagytok az élménybeszámolókkal? Örülök hogy jól sikerült a nyaralásotok, de írjatok még egy kicsit bõvebben! icon_sad.gif
Én még csak most megyek, mindent tudni akarok!!!

# 1664
Wéreb
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
30 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#45789 Üzenet linkje2007-09-24 22:19:10  Válasz a #45692. hsz-ra Előzmény #45692

Anikó! A találkozásunkra sajnos nem kerülhetet sor, bár már reggel 6 órakor megérkeztünk (pontosabban görögidõ szerint 7-kor), nagyon jó volt az utazásunk, jó idõt futottunk. Annak idején mikor Korfura mentünk sokkal tovább tartott az út, de az új utaknak köszönhetõen ez lerövidült. Látva a folyamatos útépítést, valószínû még több idõt meg lehet majd spórolni. Remélem nektek jó volt visszafelé az utazás, a sms-ed egy kicsit elkeserített, hiszen mint írtad kiborultál a vége felé, de remélem nem volt komoly okod rá. Mivel én mától már ismét dolgozom, így biztosan várni kell a képeimre és a tõvebb beszámolómra, de majd igyekszem, de most elég sok munka vár rám, hiszen fõszezon van az iskolában, ahol dolgozom (a fõnökömnek köszönhetõen sikerült ezt a két hetet nyaralással töltenem).
# 1665
Wéreb
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
30 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#45790 Üzenet linkje2007-09-24 22:35:16  Válasz a #45696. hsz-ra Előzmény #45696

Andra! Nagyon sokat kamatoztattunk az általad és a többiek által kapott információkat. A 6-os szobában laktunk, nekünk megfelelõ volt. Igaz délután csak késõbb lehetett az erkélyen tartózkodni, hála a jó idõnek, aminek nagyon örültünk, hiszen itthonról majd hogy nem kabátban kellett elutaznunk. Végig verõfényes napsütésünk volt, igaz az elsõ reggelen szakadó esõre ébredtünk, de mire megreggeliztünk már kitisztult az ég és útra keltünk az "ékszeresdoboz" (én nekem ez Parga) titkát felfedezni. Munka mellett azért majd próbálok beszámolót írni, és a képekbõl is válogatást készíteni.
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 110 111 112 ... 745 746 747   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu