papazulu!!!remélem majd beszámolsz a hotel mediterrane-ról,mi is oda megyünk,bár túl sok infót nem találtam róla,az irodában azt mondták minden okés vele:)
Mi még akkor ott leszünk az Ibériában mikor ti jöttök! Mi is a Grand Toursnál fizettünk be, és autóval utazunk! Hányas szobában lesztek? Mi földszint 2, 3, 4!
Neckermann.... amiről ugye mostanában nincsenek túl jó tapasztalatok, a mi utazásunkat is megemelték fejenként 7500 Ft-al.
Gondolom ti is azzal mentek, mert a Hotel Mediterranet mi is nézegettük mint lehetséges szállás a katalógusban.
Mi is sajna csak egy hétre megyünk.
Ti hányan jöttök?
Tudod már esetleg, hogy mikor indul a repülő 5-én? Mert én nem találtam meg sehol.
Szia! Mi a fsz. 1. szobában, a bnőmék az emeleti 12-ben lesznek. Amikor foglaltunk, már csak ez a két db kétágyas volt.
Szept.5.-én, valamikor délutánra tervezzük az megérkezést, mert szeretnénk még reggel Delpfit is megnézni. Mi ugyan már jártunk ott, de a bnőmék most jönnek előszőr Görögo-ba!
Tudod már esetleg, hogy mikor indul a repülő 5-én?
Bár nem engem kérdeztél, de ld.: az előző hozzászólást.
Valószínű a MA1452-vel fogtok ti is repülni (mi holnapután szintén), ez 6:15-kor indul.
Úgy tűnik, hogy ebben a szezonban a Neckermann a Malévvel utaztat ZTH-ra.