Szia Miracska
Én 2OO7 szeptemberében voltam a Lukasban a családommal,Kvalcsi 2OO6os beszámolója alapján választottuk.
Csak felsőfokban tudok beszélni a szállásról,tisztaság,minden nap takaritottak,szuper a kilátás,reggel a napfelkeltét az erkélyről néztük és a kis halászhajókat is amint kifutottak a tengerre.
A KYMA tavernát a szállás mellett jó szivvel ajánlom,10% kedvezmény jár annak aki a Lukasban lakik.
Annyira finom és bőséges a kaja,hogy mind a 1o estén ott vacsoráztunk.
Az étlap görög,szlovák,angol nyelvű.Nem ettük végig,mert nem is tudtuk,hogy minden este válasszunk új ételt vagy ismételjük meg az előző esti jól bevált menüt.
Szóval köszönet Kvalcsinak a beszámolóért,nélküle lehet fel sem tűnik a prospektusban ez a szuper kis hely
Mi július 4-én megyünk Zakynthosra Tsilivibe az 5kontinenssel. Nem jön véletlenül valaki akkor?
Múlt héten fizettük be és mi foglaltuk le az utolsó 2 stúdiót erre az időpontra. Mondta az ottani ügyintéző hölgy, hogy Zakynthos nagyon be van telve. Úgy látom erről a szigetről még a válság sem tántorítja el az embereket. Ezek után nem érdemes nagyon várna a last minute-ekre...
A Dinos hoteltben leszünk, a képek nagyon bíztatóak róla, de eddig nem találtam semmi infót fórumokon... Nem járt már esetleg valaki ott?
Eddig nálunk egyébként Korfu volt az abszolút kedvenc, de idén ideje váltani, az eddig hozzászólások alapján úgy tűnik nem döntöttünk rosszul...
#1039222009-06-10 08:33:33 Válasz a #103856. hsz-ra
Szia VViki26!
Lent a keresőbe írd be a szálláshely nevét így esetleg infókhoz juthatsz, ha valaki már írt róla előzőleg.
Azt, hogy megy-e valaki a ti időpontotokban a Hellasz.hu főoldalán tudod megnézni az utazólistában.