Kyra,
most már valamennyire rémlik, hogy mesélted, de ennyire részletesen nem emlékeztem rá. Hihetetlen, mit megengednek maguknak irodák, vagy éppen az idegenvezetõk.
Elgondolkodtatott az is, vajon miért utálják a magyarokat a Potamaki Hotelben? És ez miben nyilvánul meg? Lehet, hogy honfitársaink okot adtak rá korábban, de ettõl függetlenül nem szabadna általánosítani és minden magyart egyformán utálni. Érdekes és nem túl okos hozzáállás részükrõl...
Szomorú és nagyon bosszantó. Megértem a reakciótokat.
Sziasztok!
Tavaly voltunk Korfun és azonnal be is szeretünk már akkor eldöntöttük bármi áron vissza is megyünk. Nagyon szép nyolc napot töltöttünk ott, de idén hosszabb nyaralást szeretnénk. Bizony az árak tényleg jól fel is mentek azóta, ugyan annál az utazási irodánál sokkal drágább lett a szállásunk. Ezért idén kis segítséggel egyénileg foglaltunk apartmant. és most is autóval megyünk. Esetleg, ha van itt valaki aki a görög határig velünk jönne több kocsival jobb együtt menni, jelentkezzen. Mi, július 26 este felé indulunk. Mindenkinek jó nyaralást kívánok, és köszi a sok infót innen!!!
Szia teki1!
Én is nagyon parázok! Mi is holnap megyünk. Ez lesz az elsõ repcsis utunk.Fel sem szállok a gépre,ha ilyen marad az idõ.Nálunk még mindig dörög,villámlik.
Szia Rocky! Ti is a reggeli géppel jöttök? Egyébként megnéztem a metcheken odakint 28 fok van, csak addig ne fagyjunk meg! A repüléstõl nem kell tartani ott nem csúszik az út!!
Teki!
Ne aggódj az õszi esõbõl a 30 fokos nyárba érkeztek! A síruha úgyis sok helyet foglalt volna! Jó utat!
Rocky!
Örülök neki, hogy ti is a debreceni reptérrõl indultok! Eddig még nem utaztunk onnan ezért jó lenne ha leírnád majd a véleményed, tapasztalataid róla! Jó utat és kellemes pihenést kívánok!
Ezt a mérhetetlen utálatot mi sem értettük. Amint kiderült, hogy a csoport magyar úgy viselkedtek és beszéltek velünk mit az odatévedt koszos korcs ebekkel. A recepciós gülüszemû liba még orvost sem volt hajlandó hívni amikor szükség lett volna rá. Hiába volt biztosításunk az EUB-nál. A diszpécser rögzítette a hívásom így vizsgálat indult a Potamaki hotel ellen. Remélem páros lábbal rúgták ki azt a ....... nõszemélyt. Idén ha visszamegyünk Korfura nem ajánlom neki, hogy a szemem elé kerüljön!