Bocsika! Véletlenül Messonghy-ban nem voltatok? Nem nagyon hallok, olvasok róla és mivel 16.-án megyünk nagyon érdekelne hogy mire számítsak. Az Aquarius app.hotelbe megyünk 2 ötvenes korú házaspár.
Mondjuk ez nem azt jelenti, hogy csak aludni akarunk. Ha tudsz valami infót nagyon örülnék. Teki 1
Geot!
A Margarita apartmann 2db épületbõl áll.Az egyik az új része korrekt, ott van 7db 2-3ágxas studió,a régi részben ami elsõ "világháború" elötti abban van 2db 2ágyasebbõl az egyiket sikerült felújítani,amásik nagyon pici nem lehet szellõztetni,nincs ablaka csak a jól ismert zsalugáteres ajtó ami a folyosóra nyílik így azt este sem hagyhatod nyitva,és van amibe mi laktunk a 4ágyas apartmann.
Teki!
Voltunk Messongiban is teljesen össze van épülve a két település.Rendezettebbnek tüntek a szállodái mint Moraitikán.Nagyon sokan átjártak este sétálni és vásárolni,de van minden ott is nekem jobban tetszett a partja is rendezettebb és homokosabb volt.Az apartmannt nem tudom hol van de nem nagy az egész település.
Geot!
A Margarita apartmann 2db épületbõl áll.Az egyik az új része korrekt, ott van 7db 2-3ágxas studió,a régi részben ami elsõ "világháború" elötti abban van 2db 2ágyas ebbõl az egyiket sikerült felújítani,amásik nagyon pici nem lehet szellõztetni,nincs ablaka csak a jól ismert zsalugáteres ajtó ami a folyosóra nyílik így azt este sem hagyhatod nyitva,és van amibe mi laktunk a 4ágyas apartmann.
Szia Bocsika!
Oké, köszönöm, így már teljes a kép, értek mindent.
Mindkét épület összes szobájában a Dias magyar utasai voltak? Annyira elképesztõ, hogy ilyen szállásokat kínálnak, jól meg is ijedtem. Egyelõre nem aktuális az utazás, csak szemeztem a Dias ajánalataival, de most úgy látszik, ezt is jól meg kell gondolni... Majd még utánanézek egyszer, hogy milyen a többi apartmanjuk.
Köszike!
A páromat nagyon érdekli a motorbérlés, nem tudod mennyiért lehet bérelni? Korfu városban voltatok? Át tudunk oda menni motorral?
Nézegettem képeket a partról, és nem tudom nekem olyan kihaltnak tünt, de gondolom, hogy nem így van.
A repülõn mi is egymás mellett szeretnénk ülni, hogy kell ügyeskedni?
A repülõre mit lehet felvinni?
Szia Geot!
Nekem semmi gondom nem volt a Dias-al, bár mi Sidariban voltunk a Zeus-ban. Az idegenvezetõt nagyon megkedveltük, mert segítõkész volt és mindenrõl értesített, ha változott valami. A repülõút is jó volt, nem késett a gép, kérhettünk ablak mellé helye oda és vissza is. A szállás is rendeben volt.
Szóval én csak ajánlani tudom!
Üdv: Lyzuska78
Geot!
Igen mindenki magyar volt,és Diaszos.A második héten két lányt tettek volna a másik studióba de õk kiverték a balhét és szerencséjükre volt másik 2személyes szoba így oda tették õket hát szerencséjük volt.Egyébként a Diasnak A másik apartmanja a Zoi tökélets medencés de csak 2-3 személyes studiók.
Szia Lyzuska!
Köszönöm a megnyugtatást!
Igazából egy rossz tapasztalat - amit utána még árnyaltak is, - nem ijesztene el feltétlenül, csak nem jó ilyeneket olvasni.
Nekem a mostani piacon a Dias Zeus a legszimpatikusabb iroda, ezért is sajnáltam, hogy ilyen szállást "mernek" kínálni.
Bocsika,
köszönöm a további infókat!
Azért örülök, hogy Korfu tetszett nektek és jól éreztétek magatokat!
Megdöbbentõ és felháborító, hogy röviden összefoglaljam a véleményem!
Én a helyedben nem hagynám annyiban a dolgot. Egy fényképpel mellékelt panaszlevelet érdemes lenne küldened az utazási iroda vezetõségének.
Mi hasonlót éltünk át Korfun 4 éve. Visszatérve az iroda bécsi központjába küldtem a levelet. Vállalták a felelõsséget. Kártérítést kaptunk bocsánatkérõ levelekkel megtûzdelve.
De ez inkább már az utazási irodák topikba tartozik.
Remélem Korfu szépsége és sokszínûsége valamennyire kárpótolt titeket.