Válaszoltak is, igaz kicsit részletesebben vártam a levelet, de a szándék a fontos:
- Az Africana naponta indul Plataniából és csak Skiathosig visz el
- Telefonszám: 0030 2423071273, 0030 6972897397 - itt lehet érdeklődni, hogy tuti indul-e.
Vizi taxik:
- erről sajna nincs bővebb infója, csak annyi, hogy ott a helyszínen kell érdeklődni, de pl Skopelost szerinte nem vállalják be, mert távol van.
Egyelőre ennyit írt, ennek ellenére leírtam mégegyszer, hogy írjon árakat (felnőtt, gyerek) és indulási időpontokat oda és vissza(Platanias - Skiathos).
Katigiorgiosból is kifutott egy turistahajó, mi nem néztük hová megy, de az tuti, hogy délután 2 körülre telt meg és startolt el. Tele volt olaszokkal.
szerintetek Voloson kívül mely településekről indulhat kiránduló hajó Skopelosra?
Próbálok találni tourist information-t, de mindig csak a Volosból induló kompra kapok találatokat.
Nagy kár,hogy nem utaztat erre a környékre egy iroda se.....
dehogy kár, azért maradt ilyen, amilyen. ugyanez mondható el a Peloponnészosz déli részéről is.
az én beszámolómra amúgy sokan azt mondták már eddig, hogy kicsit üres a többihez képest, de tényleg igaz amit Kakadu írt: nyugi, pihi, mindenki jól elvan, nincs még a felfedezés utáni vágy sem (na jó, egy kicsit talán mégis ), ott csak úgy LENNI kell, átélni, érezni, arról meg nem nagyon van mit beszámolni, el kell menni, ennyi.
Halaszer: itt Pilisvörösváron éjjel 25 fok van, ott lent délen ennél csak melegebb lehet.
Az én fiam ( majdnem 4 éves) élvezte a vonatot, az állomástól a faluba vezető út se okozott neki gondot. Pedig féltünk, mert aznap reggel 6-kor kelt, szerencsére aludt kb. 15 percet az autóban, sokszor annyi is elég neki.
Ellenben a hajókiránduláson a visszaúton elaludt az ölembe, mikor Platania-ban felébresztettük volt egy kis orditás mig az autóhoz értünk. (Gondolom nem tudta hirtelen hogy hol is van
A vonatnak 1,5 óra a menetideje, van közben egy megálló, de ott nem lehet felszállni, az csak a helyi büfé támogatását szolgálja. Ilyen kis gyerekekkel nem igazán ajánlom, nem élveznék, sőt, unnák magukat. Az éjszakák egyáltalán nem hidegek, de azt én nem tudom, hogy mennyire vagytok fázósak