Sziasztok!
Köszi mindenkinek a megnyugtató szavakat.
Reméljük a legjobbakat és mihamarabb kiírják a desztinációkat , én személy szerint Rodoszért szurkolok leginkább , de remélem, hogy minél több célállomást fognak majd megjelölni.
A wizzair járata kibővűlt most 1-2 várossal, ez számomra nagyon jó hír, azt jelentheti, hogy "terjeszkedni" akarnak.
Ebből én azt szűröm le, hogy nyárra hülyék lesznek kihagyni a görög szigeteket, hiszen szerintem a legtöbb ember Görögországot választja nyaralási célpontnak, egyrészt mert gyönyörű, másrészt pedig ez van a legjobb árban.
Szóval nyugi, a WizzAir tuti fog járatokat indítani vmelyik szigetre, ebben biztos vagyok!!
Van egy olyan légitársaság, amelyik Brno-ból indít járatokat (fapados) szinte az összes görög szigetre. Ha már elérhetőek lesznek az árak, akkor jelezni fogom.
Reméljük, hogy igaza van az ügyfélszolgálatosnak és tévesen írták a hírlevélben, hogy:
"A Wizz Air örömmel jelenti be, hogy a 2009 nyarára vonatkozó menetrendet teljes egészében rendelkezésre bocsátotta."
Nem ez lenne az első tévedésük, úgyhogy reménykedjünk a kedvező változásban.
szepeva
Nem tom... azért nem mondhatnám, hogy teljesen nyugodt vagyok, mert az ilyen ügyfélszolgálatosok nem mindig szoktak a helyzet magaslatán lenni... De fura lenne, ha egyszerre megszüntetnék az összes görögországi desztinációt, ahogy visszaemlékszem a teli repülőre, nem mehetett azért olyan rosszul a bolt... Persze ki tudja... A legrosszabb az, hogy nem bírnak értelmes, egyértelmű választ adni.
Reméljük, hogy igaza van az ügyfélszolgálatosnak és tévesen írták a hírlevélben, hogy:
"A Wizz Air örömmel jelenti be, hogy a 2009 nyarára vonatkozó menetrendet teljes egészében rendelkezésre bocsátotta."
Nem ez lenne az első tévedésük, úgyhogy reménykedjünk a kedvező változásban.
szepeva
de mennyivel több
Ha belépsz a magyar oldalra és ott a szlovák zászlóra kattintasz akkor átjutsz az ő oldalukra.
Cennik az árlista és ugyanúgy néz ki a katalógusuk mint a miénk csak más nyelven.
A repülős és a buszos út árai mások csak a fő katalógus ugyanaz
Whitefrost
Folyamatosan nézzük és akkor jelzem, de a szlovák oldalat is kell nézni, mert ott ilyenkor már meg szokott jelenni, és az időpontok nem nagyon változnak csak szűkülnek.
Whitefrost