Reméljük, hogy igaza van az ügyfélszolgálatosnak és tévesen írták a hírlevélben, hogy:
"A Wizz Air örömmel jelenti be, hogy a 2009 nyarára vonatkozó menetrendet teljes egészében rendelkezésre bocsátotta."
Nem ez lenne az első tévedésük, úgyhogy reménykedjünk a kedvező változásban.
szepeva
Reméljük, hogy igaza van az ügyfélszolgálatosnak és tévesen írták a hírlevélben, hogy:
"A Wizz Air örömmel jelenti be, hogy a 2009 nyarára vonatkozó menetrendet teljes egészében rendelkezésre bocsátotta."
Nem ez lenne az első tévedésük, úgyhogy reménykedjünk a kedvező változásban.
szepeva
Nem tom... azért nem mondhatnám, hogy teljesen nyugodt vagyok, mert az ilyen ügyfélszolgálatosok nem mindig szoktak a helyzet magaslatán lenni... De fura lenne, ha egyszerre megszüntetnék az összes görögországi desztinációt, ahogy visszaemlékszem a teli repülőre, nem mehetett azért olyan rosszul a bolt... Persze ki tudja... A legrosszabb az, hogy nem bírnak értelmes, egyértelmű választ adni.
A wizzair járata kibővűlt most 1-2 várossal, ez számomra nagyon jó hír, azt jelentheti, hogy "terjeszkedni" akarnak.
Ebből én azt szűröm le, hogy nyárra hülyék lesznek kihagyni a görög szigeteket, hiszen szerintem a legtöbb ember Görögországot választja nyaralási célpontnak, egyrészt mert gyönyörű, másrészt pedig ez van a legjobb árban.
Szóval nyugi, a WizzAir tuti fog járatokat indítani vmelyik szigetre, ebben biztos vagyok!!
Van egy olyan légitársaság, amelyik Brno-ból indít járatokat (fapados) szinte az összes görög szigetre. Ha már elérhetőek lesznek az árak, akkor jelezni fogom.
Sziasztok!
Köszi mindenkinek a megnyugtató szavakat.
Reméljük a legjobbakat és mihamarabb kiírják a desztinációkat , én személy szerint Rodoszért szurkolok leginkább , de remélem, hogy minél több célállomást fognak majd megjelölni.
Nyar utan keresem valami fapados jaratot, de semmi nem jar Gorogorszag es Magyarorszag kozott.
Regen Skyeurope es Wizzair-t hasznaltam, most csak Malev van.
Most az atheni utra kis Fokker tipusu repuloket hasznaljak, nagy Boeing 737 csak ritkan.
Én is pont tegnap találtam rá a MALÉV ajánlatára. Ha valaki tud tervezni egy jó kis egyéni városlátogatást az év elejére, azok találnak benne nagyon kedvező úti célokat, amiket lehet, hogy fapadossal egyáltalán nem lehet elérni vagy csak szezonban – tudom, esetleg átszállással szóba jöhet, de sokan nincsenek bizalommal az átszállással kapcsolatban, persze az ár sohasem elhanyagolható szempont a családi kasszához viszonyítva.
Bár az ezektől függetlenül szerintem az árak elég jók, a MALÉV árakhoz pedig mindenképpen.
Aki foglalni szeretne 2008.dec.20-ig teheti meg,az utazást pedig 2009.jan.14.–márc.28. közötti időszakra kell tervezni. De a Melis által beírt linken minden infót megtalálhattok.