Mi is sokat gondoltunk Rád Lisával és a többiekkel is beszélgettünk, hogy de jó nektek és milyen idõtök lehet. Bizony valóban visszamentünk volna, sõt még mindig visszamennénk...
Már most tervezzük Lisával a jõvõ nyári Görögországi utunkat, csak még a helyszín nem eldöntött. Lisa Nei Poriba szeretne visszamenni én Sartit szeretném megnézni. Na majd kiderül ki az erõsebb. Mindenesetre nekiálltam fekvõtámaszokat csinálni
Oké kérdezek, bár annyi mindent szeretnénk tudni, meg megbeszélni a múltat is, hogy majd egyszer ráveszünk Lisával hogy fussunk össze valahol egy bambira és akkor minden kijön belõlünk
Valaki tényleg az egész táblát elvitte emlékbe ??
A körforgalom mind két kijáratánál volt tábla...mi a másikat fotótuk le. Ha csak azt nem vitték el, akkor még van egy lehetõség
Judith77 | #46051 | 2007-09-28 17:28:40 | Még 66 óra
Eljött az utolsó hétvége, hétfõn indulunk mi is, hosszú volt kivárni de már
csak 66 óra az indulásig . Ma már félig bepakoltam már minden meg van
csak az útra való ücsi és szenya hiányzik. Volt valaki busszal és
gyerekkel? A tengert néztem 21 fokos az idõjárás kellemesnek ígérkezik
az elõrejelzés szerint. Jön valaki jövõhéten????? Nagyon jó volt olvasni a
sok-sok vidám élményt köszi mindenkinek az infókat és a képeket!!!!!!!
Úgy látom még mindig van aki ilyenkor merészkedik Göröghonba. Bár ahogy a nemrég hazaérkezettek mesélték, hogy pakolnak és már csak a maradékokat árulgatják... hááát...
Azért remélem a kései idõpontban is jó idõ lesz rájuk. Mi mindenesetre már a jövõ nyarat várjuk
Az biztos hogy ha itt még süt a nap, akkor ott még gyönyörû idõ van. Csak találtak valamit, amivel jól tudták érezni magukat... Jaj ez nagyon félreérthetõ volt, de a lényeg változatlan
Üdv. Mindenkinek!
Szevasztok!
Sajnos a képeim nem a legtökéletesebbek lettek, habár csináltam nagyon sokat. Úgy látszik a digitális gépeket valahogy nem úgy kezeli az ember, mint a másikat. Ennél meg kell várni még ráfókuszál a gép és csak utána lehet exponálni, de az meg szerintem csak a drágább gépekkel lehetséges.Válogattam pár darabot és megpróbálom elküldeni Jox-nak, hogy tegye fel.
Üdv. Mindenkinek: cerezin
A rokonok tegnap érkeztek haza Sartiról.
Egy esõs napjuk sem volt. Végig sütött a nap és kb 30 fok volt.
Ha ott ilyen volt az idõ, akkor nagy valószínüséggel Nei Poriban sem lehetett rosszabb