Valamelyik nap egy mecsek kör közben gondoltam Rátok,hogy rég nem olvastam itt semmit tőletek( aztán tegnap feltünt Kissas!)
Remélem mindenki jön-megy, tesz-vesz, készülődik és élvezi végre a jó idő nyújtotta örömöket!
8 nap múlva indulunk Lefkadára!!!
Az uram csináltatott az intruder hátuljára egy csomagtartót, olyanok lettünk, mint egy pótkocsis ifa
persze nem csak szerintem!!!
Úgyhogy indulhatunk is!
NAgyon szépen köszönöm a kedves útbaigazításotokat és segítségeteket a felmerül kérdések kapcsán!
Nagyon hasznos dolgokat olvastam Tőletek!
Széles utat mindőtöknek!!!!
Most jöttem ; Dobogókő, Esztergom, jó volt végre kicsit kimozdulni
8 nap, ill már csak 7, beleborzongok az emlékekben, remélem Nektek is olyan élvezetes, de sokkal szárazabb nyaralásotok lesz, és sok nagyszerű emberrel fogtok találkozni, hiszen aki motorral jön-megy az teljesen más mint egy bezárt kaszniból szemlélni a világot, és a világ is másként tekint vissza
Amíg úton lesztek, mindennap belépek, ha van valami amit nem tudsz magadban tartani és megosztási kényszered van, írd le, lesz aki örülni fog. (T: +36 20 373 36 99 Vodás.)
Széles utat, gumifákat
Tegnap voltunk a fiammal a citadella találkozón. Titokban meg is örökítettek minket jónéhányszor. Most találtam meg magunkat a facebook-citadella motoros találkozó oldalán. Ott virítunk a GS 500-asunk mellett. Nehezen jött össze a csapat, de a végére lettünk néhány százan. Két hete rajkán voltunk a nejemmel klub találkozón, onnan a szlovákokon keresztül felmentünk az Alpokba, majd vissza Rajkára. Egy jó buli este-éjszaka, majd másnap haza.
Már csak néhány nap és mentek, irigyellek benneteket. Nekünk, még 60 nap .
Kissas!
Tel.szám feljegyezve! Köszönjük szépen!
Zabszem jankó van már a p--psimban
Ma egy részeg a zebrára lefutott elénk (szó szerint) egy két pillanatra kihagyott a lélegzetem, de egyben vagyunk.
Macyca! Nem vagyunk a facebookon, így sajnos nem tudlak megkuksini!
Dobogókő örök szerelem....hisz ott dobog a világ szíve
Sziasztok!
Megjöttünk Lefkadáról....
Sajnos buktunk...
Hála Istennek páromnak nem lett baja...én meg itthon ülök vasban és gipszben...de élek!Élünk
Vigyázzatok magatokra nagyon nagyon!!!!!!!!!!!!!!!!!
ELÉGEDETT Új évet kívánok minden kedves ismerősnek így ismeretlenül is
suvimarta; hogy vagy? Sajnos egy ilyen kanyarba beleszaladtam Szlovákoknál én is, de csak a nadrágom bánta, remélem már kiheverted.
Ma kitoltam garázsból, hogy gurulok egy kicsit, de mire indultam volna eleredt a havas-eső és mire felmentem az esernyőért el ment a kedvem az egésztől, de legalább tudom: pöcire indúl, igaz új (6 hónapos) spirálcellás aksi van benne.
Bizakodós felkészülést Nektek
Szia Kissas!
Ha nem pont tegnap jutottál eszembe!!!!
Szerencséd volt!!! Nadrághiánynál nagyobb baj sose legyen!!!!!!
Köszönöm kérdésed alakulok, már járok és szépen hajlik a térdem.
A hajam is kezd visszanőni(és már csak igazán keveset sikítozom az autóban, hogy félek )
Ne viccelj ebben az időben még sapka , sál, bár szombaton láttam pár fanatikus motorost (nem pizzafutárt).
Bennem a félelmet kellene valahogy legyűrni, mert katasztrófa, hogy 40 km/h a konfortsebesség számomra
és tényleg mindenki vigyázzon magára és a másikra
Suvimarta szia (persze mindenki másnak is aki olvassa) !
Ilyen kicsi a világ -gondolatok jönnek-mennek, találkoznak- nekem az egész motoros életem szerencsésnek mondható eddig, és ezután is, de most Rólad legyen szó, mert ha jól vettem ki szavaidból fej sérülésed is....? A félelem nagy úr, de kérdem én Te olyankor hol vagy, hiszen a főnök Te vagy nem? Te tudod legyőzni és le is tudod, hiszen az a legrosszabb dolog -félelmekkel élni- nem kell!!!
Akkor le sem írom, hogy szeptemberben sebességi rekordom megdőlt sajnos nem úgy ahogy szerettem volna, mert két autós szórakozott és nem engedtek el így 225-nél vissza kellett vennem, de szédületes élmény volt az a pár km is.
Megkérdezték a feecbokon:-), hogy ha most meg kellene halnom és kezdhetném mégegyszer, kezdeném-e NEM, mert amit eddig megéltem nem biztos, hogy megélném újból, és akkor menyivel szegényebb lennék, és bizony megjártam a poklok poklát is, ez jusson eszedbe amikor az a gonosz félelmet ami csak elvenne akar Tőled rátelepszik a lelkedre
Félelem: igyekszem legyűrni, mert mérge az életemnek. Erős vagyok, minden tekintetben, ez is menni fog tudom.
Nem volt fejsérülésem (bár ki tudja:-D), hanem 5 hónapig nem mozgathattam a lábam ezért vérhígítóval kellett szúrnom magam minden nap és ennek a mellékhatása lett( meg gondolom a stressz is).
Autós kultúra...na az olyan nem létezik szerintem nálunk. Vigyázz mert tele van ökörrel az út....legyen mindig szerencsés minden utad:-)
Azt nem tudom pontosan hogy van előírva, de az biztos, hogy szükség van vezetői rutinra, tapasztalatra Kefalónián a hegyi utakon.
Az előírásoktól függetlenül.