Motorral Görögországba
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Autóval Görögországba
Hozzászóló Üzenet
# 211
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Suvimarta
Aktív fórumos
Aktív fórumos
279 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#185992 Üzenet linkje2012-06-02 06:24:20  köszönet

Kissas!Macyca, Többiek! icon_smile.gif

Valamelyik nap egy mecsek kör közben gondoltam Rátok,hogy rég nem olvastam itt semmit tőletek( aztán tegnap feltünt Kissas!)
Remélem mindenki jön-megy, tesz-vesz, készülődik és élvezi végre a jó idő nyújtotta örömöket!
8 nap múlva indulunk Lefkadára!!!
icon_biggrin.gif Az uram csináltatott az intruder hátuljára egy csomagtartót, olyanok lettünk, mint egy pótkocsis ifa icon_lol.gif
persze nem csak szerintem!!! icon_smile.gif
Úgyhogy indulhatunk is!
NAgyon szépen köszönöm a kedves útbaigazításotokat és segítségeteket a felmerül kérdések kapcsán!
Nagyon hasznos dolgokat olvastam Tőletek!
Széles utat mindőtöknek!!!!

# 212
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Kissas57
Törzstag
Törzstag
699 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#186138 Üzenet linkje2012-06-03 16:07:15 

Sziasztok!

Most jöttem ; Dobogókő, Esztergom, jó volt végre kicsit kimozdulni icon_smile.gif
8 nap, ill már csak 7, beleborzongok az emlékekben, remélem Nektek is olyan élvezetes, de sokkal szárazabb nyaralásotok lesz, és sok nagyszerű emberrel fogtok találkozni, hiszen aki motorral jön-megy az teljesen más mint egy bezárt kaszniból szemlélni a világot, és a világ is másként tekint vissza icon_smile.gif
Amíg úton lesztek, mindennap belépek, ha van valami amit nem tudsz magadban tartani és megosztási kényszered van, írd le, lesz aki örülni fog. (T: +36 20 373 36 99 Vodás.)
Széles utat, gumifákat icon_smile.gif

# 213
Macyca
Aktív fórumos
Aktív fórumos
100 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#186140 Üzenet linkje2012-06-03 16:23:25 

Tegnap voltunk a fiammal a citadella találkozón. Titokban meg is örökítettek minket jónéhányszor. Most találtam meg magunkat a facebook-citadella motoros találkozó oldalán. Ott virítunk a GS 500-asunk mellett. Nehezen jött össze a csapat, de a végére lettünk néhány százan. Két hete rajkán voltunk a nejemmel klub találkozón, onnan a szlovákokon keresztül felmentünk az Alpokba, majd vissza Rajkára. Egy jó buli este-éjszaka, majd másnap haza.
Már csak néhány nap és mentek, irigyellek benneteket. Nekünk, még 60 nap icon_cry.gif .

# 214
Suvimarta
Aktív fórumos
Aktív fórumos
279 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#186204 Üzenet linkje2012-06-03 21:00:29 

Kissas!
Tel.szám feljegyezve! Köszönjük szépen!
Zabszem jankó van már a p--psimban icon_lol.gif icon_lol.gif
Ma egy részeg a zebrára lefutott elénk (szó szerint) egy két pillanatra kihagyott a lélegzetem, de egyben vagyunk.
Macyca! Nem vagyunk a facebookon, így sajnos nem tudlak megkuksini!

icon_sad.gif

Dobogókő örök szerelem....hisz ott dobog a világ szíve

Széles utat fiúk!
Jelentkezem ha megjöttünk

# 215
Suvimarta
Aktív fórumos
Aktív fórumos
279 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#188856 Üzenet linkje2012-06-25 17:59:06 

Sziasztok!
Megjöttünk Lefkadáról....
Sajnos buktunk...
Hála Istennek páromnak nem lett baja...én meg itthon ülök vasban és gipszben...de élek!Élünk
Vigyázzatok magatokra nagyon nagyon!!!!!!!!!!!!!!!!!

# 216
Macyca
Aktív fórumos
Aktív fórumos
100 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#188874 Üzenet linkje2012-06-25 18:42:15  Válasz a #188856. hsz-ra Előzmény #188856

Részvétem icon_sad.gif ! Hogy sikerült? Maradandó sérülés? A mocit helyre lehet pofozni?
# 217
Suvimarta
Aktív fórumos
Aktív fórumos
279 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#188878 Üzenet linkje2012-06-25 18:47:06  Motorral Görögországba Előzmény #188874

Macyca!

Motornak semmi baja és szerencsére páromnak se!
Hogy mennyire maradandó, az majd k fél év múlva derül ki
Jobb merdek kanyar fel kőfelverődéssel...

# 218
Kissas57
Törzstag
Törzstag
699 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#197232 Üzenet linkje2013-01-06 21:30:19 

Sziasztok!

ELÉGEDETT Új évet kívánok minden kedves ismerősnek így ismeretlenül is icon_wink.gif
suvimarta; hogy vagy? Sajnos egy ilyen kanyarba beleszaladtam Szlovákoknál én is, de csak a nadrágom bánta, remélem már kiheverted.
Ma kitoltam garázsból, hogy gurulok egy kicsit, de mire indultam volna eleredt a havas-eső és mire felmentem az esernyőért el ment a kedvem az egésztől, de legalább tudom: pöcire indúl, igaz új (6 hónapos) spirálcellás aksi van benne.
Bizakodós felkészülést Nektek icon_smile.gif

# 219
Suvimarta
Aktív fórumos
Aktív fórumos
279 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#197235 Üzenet linkje2013-01-07 06:30:22 

Szia Kissas!
Ha nem pont tegnap jutottál eszembe!!!! icon_lol.gif
Szerencséd volt!!! Nadrághiánynál nagyobb baj sose legyen!!!!!!
Köszönöm kérdésed alakulok, már járok és szépen hajlik a térdem.
A hajam is kezd visszanőni(és már csak igazán keveset sikítozom az autóban, hogy félek icon_lol.gif )
Ne viccelj ebben az időben még sapka , sál, bár szombaton láttam pár fanatikus motorost (nem pizzafutárt).
Bennem a félelmet kellene valahogy legyűrni, mert katasztrófa, hogy 40 km/h a konfortsebesség számomra
icon_biggrin.gif
és tényleg mindenki vigyázzon magára és a másikra

# 220
Kissas57
Törzstag
Törzstag
699 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#197256 Üzenet linkje2013-01-07 19:11:08 

Suvimarta szia (persze mindenki másnak is aki olvassa) !
Ilyen kicsi a világ -gondolatok jönnek-mennek, találkoznak- nekem az egész motoros életem szerencsésnek mondható eddig, és ezután is, de most Rólad legyen szó, mert ha jól vettem ki szavaidból fej sérülésed is....? A félelem nagy úr, de kérdem én Te olyankor hol vagy, hiszen a főnök Te vagy nem? Te tudod legyőzni és le is tudod, hiszen az a legrosszabb dolog -félelmekkel élni- nem kell!!!
Akkor le sem írom, hogy szeptemberben sebességi rekordom megdőlt sajnos nem úgy ahogy szerettem volna, mert két autós szórakozott és nem engedtek el így 225-nél vissza kellett vennem, de szédületes élmény volt az a pár km is.
Megkérdezték a feecbokon:-), hogy ha most meg kellene halnom és kezdhetném mégegyszer, kezdeném-e NEM, mert amit eddig megéltem nem biztos, hogy megélném újból, és akkor menyivel szegényebb lennék, és bizony megjártam a poklok poklát is, ez jusson eszedbe amikor az a gonosz félelmet ami csak elvenne akar Tőled rátelepszik a lelkedre icon_smile.gif

# 221
Suvimarta
Aktív fórumos
Aktív fórumos
279 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#197300 Üzenet linkje2013-01-08 17:44:59  Válasz a #197256. hsz-ra Előzmény #197256

Kissas hali!

Félelem: igyekszem legyűrni, mert mérge az életemnek. Erős vagyok, minden tekintetben, ez is menni fog tudom.
Nem volt fejsérülésem (bár ki tudja:-D), hanem 5 hónapig nem mozgathattam a lábam ezért vérhígítóval kellett szúrnom magam minden nap és ennek a mellékhatása lett( meg gondolom a stressz is).
Autós kultúra...na az olyan nem létezik szerintem nálunk. Vigyázz mert tele van ökörrel az út....legyen mindig szerencsés minden utad:-)

# 222
Kissas57
Törzstag
Törzstag
699 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#197429 Üzenet linkje2013-01-11 12:16:24 

vízuál tréning, testnek és léleknek élvezzétek icon_smile.gif

http://www.motor-infos.tv/vide.....ender.html

# 223
Akoska
Aktív fórumos
Aktív fórumos
110 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#198813 Üzenet linkje2013-02-08 18:36:46  jogsi

Sziasztok!

A robogó bérléshez is kötelező az egy éves jogsi?

# 224
Pordanniki
Aktív fórumos
Aktív fórumos
433 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#198815 Üzenet linkje2013-02-08 19:28:20  Válasz a #198813. hsz-ra Előzmény #198813

Szia!

Azt nem tudom pontosan hogy van előírva, de az biztos, hogy szükség van vezetői rutinra, tapasztalatra Kefalónián a hegyi utakon.
Az előírásoktól függetlenül.

# 225
Akoska
Aktív fórumos
Aktív fórumos
110 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#198886 Üzenet linkje2013-02-10 19:10:09 

Köszönöm
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió