Sziasztok.A Galani-házba megyünk nyaralni jún.2.-tól .Jön valaki akkoriban ide?Anett- busszal megyünk.2 gyerkőccel.Nagyon várom már,soha nem voltam még Görögben.
Amit érdemes megnézni:
Elsősorban természetesen a vár!
Azután a halott város! Mintha bérautót említettetek volna! Szépen lassan menjetek fel a hegyre mert irdatlan meredek! Van egy hatalmas parkoló a hegy tetején, onnan már csak gyalog lehet tovább menni a macskaköves utcácskán. Van taverna is fent, hangulatos hely, csodálatos kilátással!
Van kölcsönző:bicikli, motor, qwad. Búvárkodni is lehet!
Az éjszakai sétákat pedig ki ne hagyjátok az üzletekkel! Afrikai árusokkal!
Az Agóra is hangulatos! Ha valamit nem mondtam kérdezzetek!
A strandoláshoz egyébként is érdemes Nei-Pori felé mennetek, mert közelebb van és homokosabb!
Platamonas hosszabb séta lesz! Platamon gyönyörű. Vásárolni,szórakozni mindenképpen be kell mennetek esténként. Csodálatos!
Ha strandolni és vacsizni szeretnétek a szállodán kívűl, akkor pedig Pori felé vegyétek az irányt! Egyébként a legszebb strandrész - majd meglátjátok magatok is - ott lesz, mielőtt még átérnétek Nei-Poriba! Hatalmas homokos partszakasz, csak a vízben kavicsos! Alig van ember azon a részén. Mindenki bent nyomorog Nei-Porin. Ha kisgyerekkel mentek, vigyázat, mert mély!
Mi tavaly voltunk Platamonason és a Sun Beach hotelben laktunk! Kérdezz bármit szívesen válaszolok! A part ami a szálloda saját tengerpartja kavicsos és kissé hamar mélyülő. Mi inkább átjártunk Nei Poriba ott sokkal jobb, mert homokos és lassan mélyül, pár perc volt autóval. A szállodában kiváló a kaja és több féléből lehet választani és annyit eszel, amennyi beléd fér!!!!!
Jó 15 év után ismét görög földre tesszük a lábunk (mi Ciprust is annak számítjuk), jelen esetben Platamonast néztük ki, azon belül is a Hotel Sun Beach-et. Már le van előlegezve a szállás (a szálloda, pontosabban Γεώργιος Μολοχάδης úr egyébként nagyon kedves volt, simán el tudtuk intézni a foglalást és az előlegezést telefonon és e-mailben), és megvan a repülőjegy és a bérautó foglalás is.
Több utazási iroda leírása szerint is, és a szálloda honlapjának fotói alapján is a part részben füves, részben homokos, ugyanakkor itt azt olvastuk, hogy kavicsos, és Nei Pori felé kell menni homokos partért. Akkor most homokos vagy kavicsos?
Szívesen vennénk mindenféle infót a szállóról és a környékről, mert mint látható, eléggé ellentmondásos a kép, ami kialakult bennünk. Leginkább a part és a környékbeli vacsorázási lehetőségek érdekelnének. Meg persze minden környékbeli tudnivaló, akár linkek.
köszi,
Lacka
Lacka | #180383 | 2012-03-01 21:33:53 | Hotel Sun Beach
Sziasztok,
Jó 15 év után ismét görög földre tesszük a lábunk (mi Ciprust is annak számítjuk), jelen esetben Platamonast néztük ki, azon belül is a Hotel Sun Beach-et. Már le van előlegezve a szállás (a szálloda, pontosabban Γεώργιος Μολοχάδης úr egyébként nagyon kedves volt, simán el tudtuk intézni a foglalást és az előlegezést telefonon és e-mailben), és megvan a repülőjegy és a bérautó foglalás is.
Több utazási iroda leírása szerint is, és a szálloda honlapjának fotói alapján is a part részben füves, részben homokos, ugyanakkor itt azt olvastuk, hogy kavicsos, és Nei Pori felé kell menni homokos partért. Akkor most homokos vagy kavicsos?
Szívesen vennénk mindenféle infót a szállóról és a környékről, mert mint látható, eléggé ellentmondásos a kép, ami kialakult bennünk. Leginkább a part és a környékbeli vacsorázási lehetőségek érdekelnének. Meg persze minden környékbeli tudnivaló, akár linkek.
Nos, a platamonasi búvárkodás mellett döntöttetek, vagy valahová máshová mész?
Kár lenne kihagyni ezt a kishalászfalut!
Minimum a várat látnod kell és az onnan eléd táruló látványt:Leptokáriát, Platamonaszt, Nei-Porit!
Jó választást Neked!
Nagyon hallgatsz!
Hol van a Platamonas iránti lelkesedés!
Gondolj bele, már ki lehet ülni frappezni a szállodák teraszára!
Márciust írunk, ott már éled minden! Ilyenkor rengeteg a német csoport, sokszor lig lehet beférni a sarki kávézóba! A vele szemben levőben meg nincs senki! Jaj azok a sarki kávézók! Persze ittunk már márciusban 2,5 eurós frappet, ami szezonban ugyanott 1,5 euró volt! De mindegy! A görög is akkor keres, amikor lehet!
Hajrá Platamonas!
Ne sajnáld a régit!
Én is itt vagyok!
Ha kérdezni akartok Platamonasról, én sokat tudok!
Üdv. mindenkinek!
Hátha lassan ébredezik a tavasszal ez az oldal is!
Májustól Platamonason leszek. Ha valakinek segíthetek, szóljon. Ezen a mail címen elértek!
De jó, hogy Neked összejött!!!! Ha valami csoda folytán ki tudunk menni kereslek, abban biztos lehetsz!!! Érezd magad jól és legalább egyszer gondolj rám!!!!!!!!!!!!!!!!!
Rendben Kata!
Valóban gyönyörű. Nem csak ami írtam, hanem maga a valóság is!
Júniusig szinte bármelyik szállodában van hely! Megfizethetőek!
Mi is lukra mentünk először. Éjnek évadján érkeztünk és volt hely az első szállodában. Van ott utazási iroda is, ami segít apartmant kivenni, vagy találtok simán házaknál is szállást! Bár az a főszezonra elfogy!
Septemberben pedig újra van!
Búvárkodni is lehet!
Nem túl hangos! Pedig én majdnem a kellős közepén laktam. De mit ér az egész élet nélkül? Majd 20 év múlva ha nyugdíjas leszek, ráérek csendesebb helyet keresni!