Paralia
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 141 142 143 ... 800 801 802   >
Üzenet
  TAndi | #32848 Üzenet | 2007-06-24 21:41:07 | Válasz a #32846. hsz-ra
Köszi Myra, hogy beszéltél vele!
Bár ez a hínár+ medúza+szemét dolog nem dobott fel icon_confused.gif
No már nemsokára meglátjuk!
Jó utat mindenkinek, kinn találkozunk! icon_wink.gif
  Kobobe | #32858 Üzenet | 2007-06-24 22:42:20 |
Sziasztok !
Hát ma mi is megérkeztünk Paráliáról az Elit II-bõl. Én össz-vissz egy medúzát láttam , azt is csak messzirõl. Hínár az van ....de leginkább a szélén. Szemét is... csak néhol.
Bármilyen kérdésre szivesen válaszolok... ha tudok icon_smile.gif.
  Dobodora | #32866 Üzenet | 2007-06-24 23:19:15 |
Kicsit elkeseredtem a szemét és medúza ügy miatt. De azért ez még nem tántorít el bennünket. icon_lol.gif
  Erikaszi | #32868 Üzenet | 2007-06-24 23:40:59 |
Sziasztok!
Kicsit megrémít ez a 45fokos meleg, már csak azért is, mert mi olyan apartmanba megyünk, ahol nincs légkondi!!!!!!!! :S icon_sad.gif Kibírható egy esetleges ilyen meleg anélkül? Vagy szerezzünk legalább valami ventillátort? És a tengerpartra reggel mikor érdemes kimenni, h legyen helyünk, meg napozóágy, napernyõ? Mennyire biztonságos a part lopásokat illetõleg? És egy utolsó kérdés még így mára... icon_smile.gif az útlevelek, iratok helye! Elég ha az apartmanban hagyjuk vagy mindenképp széfbe tegyük, ha széf, mennyibe kerül a bérlése?
Jó utat a holnap indulóknak! Nagyon irigylem õket...! icon_biggrin.gif Nekünk még van 3 hetünk...! icon_sad.gif
  Estella | #32870 Üzenet | 2007-06-24 23:51:26 |
A legtöbb aparmannál van redõny és szerintem úgy egész kibírható a meleg, hiszen nappal úgysem otthon vagytok nagyrészt, éjszaka meg szerintem hûvõsebb van emlékeim szerint (...bár ez lehet,h. 2 év alatt változott??)

Mi az útleveleket az apartmanban hagytuk, onnan nem vitték el.( persze elrejettük õket egy biztonságos helyen nem a szoba közepén hagytuk)
  Eduso | #32872 Üzenet | 2007-06-25 00:00:58 |
Sziasztok!

Mi július 9-én megyünk Paraliára az Ino apartmanban leszünk, az Apollonnal megyünk busszal.Kérem, hogy akinek már volt ott vagy most készül és vannak hasznos infói írjon, fõleg a szállás érdekel, de minden másnak örülök icon_wink.gif
köszi,Eduso
  Erikaszi | #32873 Üzenet | 2007-06-25 00:20:50 |
Köszi Estella!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! icon_smile.gif
És a parttal mi a helyzet?
  Myra | #32876 Üzenet | 2007-06-25 04:52:52 |
Sziasztok, néhány percre még benéztem icon_biggrin.gif

TAndi, a hínár+medúza nem a legjobb, de lehet találni tisztább partszakaszt. A szemét engem is zavarni fog, de ki tudja, hátha már jobban takarítják icon_wink.gif
Nektek is jó utat!

Kobobe, Isten hozott benneteket itthon! Biztosan szép út és kellemes nyaralásotok volt.

Dora, azért nem keseredünk el, de jobb, ha az ember rákészül lelkileg a dolgokra s kint nem éri meglepetés. És azért tutira nem lesz olyan vészes az a szemét, a medúzákra majd figyelünk....lényeg, hogy holnap már ott leszünk icon_smile.gif Érezzétek jól magatokat, jó utat!
És ha valaki meglát Paralián, nyugodtan köszönjön rám icon_smile.gif

Estella, nálunk talán nincs redõny, mintha valaki írta volna, de van légkondi, én bekapcsoltatom icon_biggrin.gif És a bulis helyeket megnézem én is, majd gondolok Rátok kint.

Szia Eduso, az Ino szép, tiszta apartman, mi is oda mentünk volna de már nem volt hely icon_cry.gif Jó helyen van, csendes, új építésû. Szép zöld a színe, megnyugtató ez a szín. Eddig mindenki dícsérte az apartmant.

Szia Estella icon_smile.gif

Ericinek is jó utat, ha még benéz esetleg.
  Dobodora | #32878 Üzenet | 2007-06-25 06:47:47 |
Jó utat az indulóknak, és a már úton levõknek. Néhány óra és már is is megyünk. icon_smile.gif icon_biggrin.gif
  Szöszy!!! | #32914 Üzenet | 2007-06-25 11:45:59 |
Jó utat és üdv Panosnak icon_smile.gif
  Estella | #32939 Üzenet | 2007-06-25 13:30:45 |
A parttal kapcsolatban nem nagyon tudok nyilatkozni, ugyanis mi mindig késõ délután mentünk fürdeni, mert ált. hajnali 6-ra értünk haza és addigra tudtunk regenerálódni icon_razz.gif Akkor nem volt tömeg se medúza icon_cool.gif

Napozóágyat pl. a COCUS mellett (mi ott voltunk)lehet kapni, ha rendelsz vmit. Úgy egész napra a tied nem jönnek oda óránként, h. rendelj megint vmi.üdítõt.
A Cocus mellett emlékeim szerint nem is voltak olyan sokan a strandon, de azóta lehet, h. változott a helyzet icon_confused.gif
  Erici | #32971 Üzenet | 2007-06-25 15:16:18 |
Üdv "Evribadi"!Háromnegyed óra múlva jön értünk a busz, és suhanunk Hellaszba! Remélem találkozok a fórumozókkal.
Pussz Mindenkinek!!! icon_cool.gif
  Estella | #32977 Üzenet | 2007-06-25 15:28:21 |
Érezzétek jól magatokat icon_exclaim.gif kiss.gif
  Eduso | #32986 Üzenet | 2007-06-25 16:10:03 |
Szia Erici !

Érezzétek nagyon jól magatokat, de azért van neked lelkivilágod??? Ilyet írni, hogy mindjárt jön értünk a busz, meg suhanunk Hellaszba, én meg itt rothadok a melódiában icon_sad.gif
Szóval jó utat, minden jót, 9-én mi is suhanunk, icon_lol.gif
üdv, Eduso
  Hajó | #33000 Üzenet | 2007-06-25 18:15:57 |
Üdv Mindenkinek !
Egy kérdésben szeretném a tapasztalattal rendelkezõk segítségét kérni, mely a következõ:
Eddig ötször voltam Görögo-ba, kivétel nélkül szepetember elsõ felében.
Az idén úgy néz ki- ha összejön- hogy csak szeptember végén tudunk elutazni /20-22-e körül/ két hétre, tehát belenyúlunk október eljébe. Az lenne a kérdésem, hogy aki már nyaralt ebben az idõszakban görögbe, legyen szíves írja már meg nekem hogy milyen idõre / hõmérséklet, tengervíz stb./ számíthatok. Persze tudom hogy minden év és hely más és más, ám úgy gondolom ha néhányan megosztanák velem a tapasztalatukat, abból levonhatnék némi következtetést. Válaszotokat várom itt a fórumon / akár privát üziben is/ , vagy a nagyjanos@bad.hu címre. Elõre is köszönöm !
Ja, még egy dolog: valszeg Paraliara v. Sartiba utazunk, úgy hogy fõleg ezen a környéken tapasztalt idõjárás érdekelne.
Üdv !
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 141 142 143 ... 800 801 802   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu