Sziasztok !
Hát ma mi is megérkeztünk Paráliáról az Elit II-bõl. Én össz-vissz egy medúzát láttam , azt is csak messzirõl. Hínár az van ....de leginkább a szélén. Szemét is... csak néhol.
Bármilyen kérdésre szivesen válaszolok... ha tudok .
Sziasztok!
Kicsit megrémít ez a 45fokos meleg, már csak azért is, mert mi olyan apartmanba megyünk, ahol nincs légkondi!!!!!!!! :S Kibírható egy esetleges ilyen meleg anélkül? Vagy szerezzünk legalább valami ventillátort? És a tengerpartra reggel mikor érdemes kimenni, h legyen helyünk, meg napozóágy, napernyõ? Mennyire biztonságos a part lopásokat illetõleg? És egy utolsó kérdés még így mára... az útlevelek, iratok helye! Elég ha az apartmanban hagyjuk vagy mindenképp széfbe tegyük, ha széf, mennyibe kerül a bérlése?
Jó utat a holnap indulóknak! Nagyon irigylem õket...! Nekünk még van 3 hetünk...!
A legtöbb aparmannál van redõny és szerintem úgy egész kibírható a meleg, hiszen nappal úgysem otthon vagytok nagyrészt, éjszaka meg szerintem hûvõsebb van emlékeim szerint (...bár ez lehet,h. 2 év alatt változott??)
Mi az útleveleket az apartmanban hagytuk, onnan nem vitték el.( persze elrejettük õket egy biztonságos helyen nem a szoba közepén hagytuk)
Mi július 9-én megyünk Paraliára az Ino apartmanban leszünk, az Apollonnal megyünk busszal.Kérem, hogy akinek már volt ott vagy most készül és vannak hasznos infói írjon, fõleg a szállás érdekel, de minden másnak örülök
köszi,Eduso
TAndi, a hínár+medúza nem a legjobb, de lehet találni tisztább partszakaszt. A szemét engem is zavarni fog, de ki tudja, hátha már jobban takarítják
Nektek is jó utat!
Kobobe, Isten hozott benneteket itthon! Biztosan szép út és kellemes nyaralásotok volt.
Dora, azért nem keseredünk el, de jobb, ha az ember rákészül lelkileg a dolgokra s kint nem éri meglepetés. És azért tutira nem lesz olyan vészes az a szemét, a medúzákra majd figyelünk....lényeg, hogy holnap már ott leszünk Érezzétek jól magatokat, jó utat!
És ha valaki meglát Paralián, nyugodtan köszönjön rám
Estella, nálunk talán nincs redõny, mintha valaki írta volna, de van légkondi, én bekapcsoltatom És a bulis helyeket megnézem én is, majd gondolok Rátok kint.
Szia Eduso, az Ino szép, tiszta apartman, mi is oda mentünk volna de már nem volt hely Jó helyen van, csendes, új építésû. Szép zöld a színe, megnyugtató ez a szín. Eddig mindenki dícsérte az apartmant.
A parttal kapcsolatban nem nagyon tudok nyilatkozni, ugyanis mi mindig késõ délután mentünk fürdeni, mert ált. hajnali 6-ra értünk haza és addigra tudtunk regenerálódni Akkor nem volt tömeg se medúza
Napozóágyat pl. a COCUS mellett (mi ott voltunk)lehet kapni, ha rendelsz vmit. Úgy egész napra a tied nem jönnek oda óránként, h. rendelj megint vmi.üdítõt.
A Cocus mellett emlékeim szerint nem is voltak olyan sokan a strandon, de azóta lehet, h. változott a helyzet
Érezzétek nagyon jól magatokat, de azért van neked lelkivilágod??? Ilyet írni, hogy mindjárt jön értünk a busz, meg suhanunk Hellaszba, én meg itt rothadok a melódiában
Szóval jó utat, minden jót, 9-én mi is suhanunk,
üdv, Eduso
Üdv Mindenkinek !
Egy kérdésben szeretném a tapasztalattal rendelkezõk segítségét kérni, mely a következõ:
Eddig ötször voltam Görögo-ba, kivétel nélkül szepetember elsõ felében.
Az idén úgy néz ki- ha összejön- hogy csak szeptember végén tudunk elutazni /20-22-e körül/ két hétre, tehát belenyúlunk október eljébe. Az lenne a kérdésem, hogy aki már nyaralt ebben az idõszakban görögbe, legyen szíves írja már meg nekem hogy milyen idõre / hõmérséklet, tengervíz stb./ számíthatok. Persze tudom hogy minden év és hely más és más, ám úgy gondolom ha néhányan megosztanák velem a tapasztalatukat, abból levonhatnék némi következtetést. Válaszotokat várom itt a fórumon / akár privát üziben is/ , vagy a nagyjanos@bad.hu címre. Elõre is köszönöm !
Ja, még egy dolog: valszeg Paraliara v. Sartiba utazunk, úgy hogy fõleg ezen a környéken tapasztalt idõjárás érdekelne.
Üdv !