A Santoinfon az én beszámolómat olvashattad a Harouláról, mi nagyon elégedettek voltunk, idén Máltát tervezgetjük, ha nem jön össze akkor Santorini lesz megint, és akkor is Haroula
A Santoinfon az én beszámolómat olvashattad a Harouláról, mi nagyon elégedettek voltunk, idén Máltát tervezgetjük, ha nem jön össze akkor Santorini lesz megint, és akkor is Haroula
E,
Szia Erika!
Igen, a Santoinfón 2 beszámoló is van a Harouláról és tudom, hogy az egyik a Tiéd (jó kis képekkel ).
Úgy látszik követünk Titeket már második éve (tavaly Nei Pori, idén Santorini).
Egyébként ma is nézegettem a Santoriniről készült fotóalbumodat. Mi is nagyjából ezekre a helyekre akarunk menni.
Amit csak teraszként szoktak emlegetni (ahol egy webkamera is van) az merre van?
Idén augusztusban megyünk nászútra a párommal, több országban is jártunk már, de az örök kedvenc Görögországban tervezzük a nászutunkat. Két helyet néztünk ki magunknak, egy kis segítséget szeretnék kérni, azoktól akik esetleg már mindkét helyen jártak, hogy egy romantikus nászútnak melyiket ajánlaná?
- Santorini (Kamari, Atlantida)
- Mykonos (Ornos, The delion collection elena apartman)
Mindenféle véleményt, hozzászólást előre is nagyon köszönök!!!
Kamariban az Atlantidában nyaraltak nyáron a szüleim és a barátaink. Többször voltam ott én is.
Az elhelyezkedése jó, közel van mindenhez. Csendesnek gondoltuk volna, de mivel előtte van egy utcácska (nem közlekednek autók), ami a tengerparti sétányra vezet, az éjszaka érkező-távozó csoportok esetén zajos, Anyukám többször panaszkodott erre.
Nem gondolom, hogy megéri azt a pénzt, amivel többe kerül, mint pl. a Haroula. Az apartmanok nagyok, egyszerűen berendezettek, a fürdőszobájukban a zuhanyrész érdekes kialakítású, "vájúszerű" az elkerített zuhanyrész. Úgy emlékszem abban a két apartmanban, ahol ők megszálltak nem franciaágyak voltak.
Tavaly egyébként nagyon nem jártunk jól azzal, hogy first minute akcióban lefoglaltuk, a Haroulára pl. sok jóval olcsóbb last minute út volt később.
(Off - Mykonosra is utazási irodával mentek?)
Idén augusztusban megyünk nászútra a párommal, több országban is jártunk már, de az örök kedvenc Görögországban tervezzük a nászutunkat. Két helyet néztünk ki magunknak, egy kis segítséget szeretnék kérni, azoktól akik esetleg már mindkét helyen jártak, hogy egy romantikus nászútnak melyiket ajánlaná?
- Santorini (Kamari, Atlantida)
- Mykonos (Ornos, The delion collection elena apartman)
Mindenféle véleményt, hozzászólást előre is nagyon köszönök!!!
szia Smiley!
Amit én tudok mondani:
-Santorini gyönyörű, szerintem a világ egyik legszebb szigete Én ezt választanám, de ízlések és pofonok.
-Mykonos: kérdezd itt a fórumon Szuzukiékat, ők voltak ott is, állítólag nagyon drága hely, kell oda költőpénz bőven, minket jobban vonz Santorini, de lehet, hogy elfogult vagyok
Igen, a Santoinfón 2 beszámoló is van a Harouláról és tudom, hogy az egyik a Tiéd (jó kis képekkel ).
Úgy látszik követünk Titeket már második éve (tavaly Nei Pori, idén Santorini).
Egyébként ma is nézegettem a Santoriniről készült fotóalbumodat. Mi is nagyjából ezekre a helyekre akarunk menni.
Amit csak teraszként szoktak emlegetni (ahol egy webkamera is van) az merre van?
Látom, látom követtek, de nem fogjátok megbánni, azért Santorini nem egy NeiPori, sokkal sokkal gyönyörűbb hely.
Néhány napja másoltuk fel a médialejátszónkra az ott készült videókat, most kb. azt érzem, hogy holnap menni akarok megint, de legkésőbb holnap után!!
Igyekszem feltölteni a youtube fiókomba és megosztom majd veletek is.
Idén mindenképpen törekedni fogok a last minute verzióra, mert nagyon nem járunk jól tavaly a first minute-el, 420 000Ft-ra jött ki cakk-pakk az egy hét kettőnknek, költőpénzzel, és kicsit soknak találom.
A probléma, hogy én tanítok, tehát az elő és az utószezon kilőve, a ballagás, a vizsgák és a tanévkezdés miatt, csak nyáron mehetek, a férjemnek pedig 2 hónappal előrre be kell jelenteni a szabadságot,
Most azt tervezem, hogy bejelentjük neki, júni 30 -tól, aztán előtte pár nappal gyorsan fel az Apollon Travel főirodájába és reménykedünk, hogy lesz még hely a Haroulába
Köszönöm az infót!! Azért tettük az Atlantidát az első helyre, mert az apollon szerint ezen a szálláshelyen egymástól elszeparált az erkély a többivel ellentétben. Ez számunkra azért is fontos, mert többször voltunk olyan nyitott erkélyen/teraszon ahol a szomszéd zavart, esténként szeretünk ott beszélgetni, főleg, hogy nászút, kicsit meghittebben szeretnénk majd tölteni majd azt a pár napot.
Mykonos az apollon katalógusban van benne, a honlapján fent van, nézd meg (csak a katalógusba került be, az oldalra még nincs feltöltve).
Köszönöm Erika!
Igen, már több helyről informálódtam, hogy drága Mykonos, ezért valószínűleg ki is húzzuk a lehetőségek közül, viszont ami nagyon szimpatikus és elgondolkodtató még az Kefalónia
Mi Görögországon belül Sarti, Lefkada, Parga 2x, voltunk.
A párom nagyon szeret snorkelezni, ezért kicsit tart Santoriniről, hogy nem fog maga a tengerpart tetszeni a különlegessége miatt, hogy sötét, nem tudjuk elképzelni, görögön kívül Cypruson és Egyiptomban voltunk, ilyen jellegű parttal még sehol nem találkoztunk.
Élőben milyen?
Igen, tényleg elszeparált mindhárom bérelt apartman erkélye, de a két medencére néző pont a tengerpartra vezető utcácskára néz és mivel első emeleti szállásokról van szó, bárki beláthat. Nem gondolom, hogy bármelyik is igazán romantikus lenne.
A 3. apartman erkélye egy másik apartmanra néz, szerintem azért a szállásért kimondottan sok azt a pénzt kifizetni, amennyibe kerül.
Köszönöm Erika!
Igen, már több helyről informálódtam, hogy drága Mykonos, ezért valószínűleg ki is húzzuk a lehetőségek közül, viszont ami nagyon szimpatikus és elgondolkodtató még az Kefalónia
Mi Görögországon belül Sarti, Lefkada, Parga 2x, voltunk.
A párom nagyon szeret snorkelezni, ezért kicsit tart Santoriniről, hogy nem fog maga a tengerpart tetszeni a különlegessége miatt, hogy sötét, nem tudjuk elképzelni, görögön kívül Cypruson és Egyiptomban voltunk, ilyen jellegű parttal még sehol nem találkoztunk.
Élőben milyen?
Szia Smiley!
Mi a Haroula-ban voltunk, ott két apartmannak van csak szeparált erkélye, nekünk is olyan volt én azt szeretem Nem szeretek közösködni, csak kiülni akár pizsiben is, akár éjjel is
Mi nem nagyon fürödtünk, csak egyszer, egyébb okok miatt. Jövőre tervezzük, hogy Vlihadan, vagy a Red Beachen fogunk snorkelezni, eddig itt nem próbáltuk. Ebben nem tudok segíteni sajnos.
E,
Hidalgo | #178773 | 2012-01-26 11:04:19 | Malév charter
Sziasztok,
úgy látom, hogy már fent vannak a Malév honlapján a charterek.
De Santorini hiányzik.
Az lehet hogy nem is lesz?
Akkor a Kikládok Malévvel felejtős?
Én tavaly nem láttam Santorinit közvetlenül Malévval.
Így oldható meg az utazás:
Bp-Athén Malév + Athéntől Aegean/Olympic/Kompok, vagy Bp-Heraklion Malév + komp, de a fapadosok egy része repül görög szigetekre is, csak nem tőlünk...
+az Aegeannél athéni átszállással Bécsből is lehet indulni.
Én tavaly nem láttam Santorinit közvetlenül Malévval.
Így oldható meg az utazás:
Bp-Athén Malév + Athéntől Aegean/Olympic/Kompok, vagy Bp-Heraklion Malév + komp, de a fapadosok egy része repül görög szigetekre is, csak nem tőlünk...
+az Aegeannél athéni átszállással Bécsből is lehet indulni.
Szia,
1000%, hogy lesz az Apollonnak repülős útja Santorinire, méghozzá Mykonosi megállóval, a charter járatok menetrendjét később tetszik fel.
E,