Santorini
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Kikládok
Hozzászóló Üzenet
# 2116
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Erinet
Aktív fórumos
Aktív fórumos
269 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#178354 Üzenet linkje2012-01-14 20:07:17  Válasz a #178298. hsz-ra

AniFeri!

A Santoinfon az én beszámolómat olvashattad a Harouláról, mi nagyon elégedettek voltunk, idén Máltát tervezgetjük, ha nem jön össze akkor Santorini lesz megint, és akkor is Haroula icon_smile.gif

E,

# 2117
AniFeri
Aktív fórumos
Aktív fórumos
333 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#178371 Üzenet linkje2012-01-14 23:14:57  Re:

Erinet írta:
AniFeri!

A Santoinfon az én beszámolómat olvashattad a Harouláról, mi nagyon elégedettek voltunk, idén Máltát tervezgetjük, ha nem jön össze akkor Santorini lesz megint, és akkor is Haroula icon_smile.gif

E,

Szia Erika!

Igen, a Santoinfón 2 beszámoló is van a Harouláról és tudom, hogy az egyik a Tiéd (jó kis képekkel icon_smile.gif).
Úgy látszik követünk Titeket már második éve (tavaly Nei Pori, idén Santorini). icon_smile.gif
Egyébként ma is nézegettem a Santoriniről készült fotóalbumodat. Mi is nagyjából ezekre a helyekre akarunk menni.
Amit csak teraszként szoktak emlegetni (ahol egy webkamera is van) az merre van?

Ani

# 2118
Smiley
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
6 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#178411 Üzenet linkje2012-01-15 19:14:37 

Kedves Fórumozók!

Idén augusztusban megyünk nászútra a párommal, több országban is jártunk már, de az örök kedvenc Görögországban tervezzük a nászutunkat. Két helyet néztünk ki magunknak, egy kis segítséget szeretnék kérni, azoktól akik esetleg már mindkét helyen jártak, hogy egy romantikus nászútnak melyiket ajánlaná? icon_smile.gif
- Santorini (Kamari, Atlantida)
- Mykonos (Ornos, The delion collection elena apartman)
Mindenféle véleményt, hozzászólást előre is nagyon köszönök!!!

# 2119
Csz75
Törzstag
Törzstag
675 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#178434 Üzenet linkje2012-01-16 13:37:34  Válasz a #178411. hsz-ra Előzmény #178411

Szia!

Kamariban az Atlantidában nyaraltak nyáron a szüleim és a barátaink. Többször voltam ott én is.
Az elhelyezkedése jó, közel van mindenhez. Csendesnek gondoltuk volna, de mivel előtte van egy utcácska (nem közlekednek autók), ami a tengerparti sétányra vezet, az éjszaka érkező-távozó csoportok esetén zajos, Anyukám többször panaszkodott erre.
Nem gondolom, hogy megéri azt a pénzt, amivel többe kerül, mint pl. a Haroula. Az apartmanok nagyok, egyszerűen berendezettek, a fürdőszobájukban a zuhanyrész érdekes kialakítású, "vájúszerű" az elkerített zuhanyrész. Úgy emlékszem abban a két apartmanban, ahol ők megszálltak nem franciaágyak voltak.
Tavaly egyébként nagyon nem jártunk jól azzal, hogy first minute akcióban lefoglaltuk, a Haroulára pl. sok jóval olcsóbb last minute út volt később.
(Off - Mykonosra is utazási irodával mentek?)

# 2120
Erinet
Aktív fórumos
Aktív fórumos
269 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#178448 Üzenet linkje2012-01-16 17:55:23 

smiley írta:
Kedves Fórumozók!

Idén augusztusban megyünk nászútra a párommal, több országban is jártunk már, de az örök kedvenc Görögországban tervezzük a nászutunkat. Két helyet néztünk ki magunknak, egy kis segítséget szeretnék kérni, azoktól akik esetleg már mindkét helyen jártak, hogy egy romantikus nászútnak melyiket ajánlaná? icon_smile.gif
- Santorini (Kamari, Atlantida)
- Mykonos (Ornos, The delion collection elena apartman)
Mindenféle véleményt, hozzászólást előre is nagyon köszönök!!!

szia Smiley!

Amit én tudok mondani:
-Santorini gyönyörű, szerintem a világ egyik legszebb szigete icon_smile.gif Én ezt választanám, de ízlések és pofonok.
-Mykonos: kérdezd itt a fórumon Szuzukiékat, ők voltak ott is, állítólag nagyon drága hely, kell oda költőpénz bőven, minket jobban vonz Santorini, de lehet, hogy elfogult vagyok icon_smile.gif

E,

# 2121
Erinet
Aktív fórumos
Aktív fórumos
269 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#178449 Üzenet linkje2012-01-16 18:09:33  Re:

Szia Erika!

Igen, a Santoinfón 2 beszámoló is van a Harouláról és tudom, hogy az egyik a Tiéd (jó kis képekkel icon_smile.gif).
Úgy látszik követünk Titeket már második éve (tavaly Nei Pori, idén Santorini). icon_smile.gif
Egyébként ma is nézegettem a Santoriniről készült fotóalbumodat. Mi is nagyjából ezekre a helyekre akarunk menni.
Amit csak teraszként szoktak emlegetni (ahol egy webkamera is van) az merre van?

Ani[/quote]

Szia Aniferi!

A terasz, integetős terasz a Santowines terasza, sajnos ez nekünk kimaradt, de szeretnénk pótolni :
https://www.santowines.gr/default.asp?V_LANG_ID=5

Látom, látom követtek, de nem fogjátok megbánni, azért Santorini nem egy NeiPori, sokkal sokkal gyönyörűbb hely.

Néhány napja másoltuk fel a médialejátszónkra az ott készült videókat, most kb. azt érzem, hogy holnap menni akarok megint, de legkésőbb holnap után!!
Igyekszem feltölteni a youtube fiókomba és megosztom majd veletek is.

Idén mindenképpen törekedni fogok a last minute verzióra, mert nagyon nem járunk jól tavaly a first minute-el, 420 000Ft-ra jött ki cakk-pakk az egy hét kettőnknek, költőpénzzel, és kicsit soknak találom.
A probléma, hogy én tanítok, tehát az elő és az utószezon kilőve, a ballagás, a vizsgák és a tanévkezdés miatt, csak nyáron mehetek, a férjemnek pedig 2 hónappal előrre be kell jelenteni a szabadságot,
Most azt tervezem, hogy bejelentjük neki, júni 30 -tól, aztán előtte pár nappal gyorsan fel az Apollon Travel főirodájába és reménykedünk, hogy lesz még hely a Haroulába icon_smile.gif

# 2122
Smiley
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
6 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#178562 Üzenet linkje2012-01-19 22:31:42  Válasz a #178434. hsz-ra Előzmény #178434

Szia Szilvi!

Köszönöm az infót!! Azért tettük az Atlantidát az első helyre, mert az apollon szerint ezen a szálláshelyen egymástól elszeparált az erkély a többivel ellentétben. Ez számunkra azért is fontos, mert többször voltunk olyan nyitott erkélyen/teraszon ahol a szomszéd zavart, esténként szeretünk ott beszélgetni, főleg, hogy nászút, kicsit meghittebben szeretnénk majd tölteni majd azt a pár napot.
Mykonos az apollon katalógusban van benne, a honlapján fent van, nézd meg (csak a katalógusba került be, az oldalra még nincs feltöltve).

# 2123
Smiley
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
6 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#178564 Üzenet linkje2012-01-19 22:40:24  Válasz a #178448. hsz-ra Előzmény #178448

Köszönöm Erika!
Igen, már több helyről informálódtam, hogy drága Mykonos, ezért valószínűleg ki is húzzuk a lehetőségek közül, viszont ami nagyon szimpatikus és elgondolkodtató még az Kefalónia icon_smile.gif
Mi Görögországon belül Sarti, Lefkada, Parga 2x, voltunk.
A párom nagyon szeret snorkelezni, ezért kicsit tart Santoriniről, hogy nem fog maga a tengerpart tetszeni a különlegessége miatt, hogy sötét, nem tudjuk elképzelni, görögön kívül Cypruson és Egyiptomban voltunk, ilyen jellegű parttal még sehol nem találkoztunk.
Élőben milyen?

# 2124
Csz75
Törzstag
Törzstag
675 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#178571 Üzenet linkje2012-01-20 09:35:05  Válasz a #178562. hsz-ra Előzmény #178562

Szia Smiley!

Igen, tényleg elszeparált mindhárom bérelt apartman erkélye, de a két medencére néző pont a tengerpartra vezető utcácskára néz és mivel első emeleti szállásokról van szó, bárki beláthat. Nem gondolom, hogy bármelyik is igazán romantikus lenne.
A 3. apartman erkélye egy másik apartmanra néz, szerintem azért a szállásért kimondottan sok azt a pénzt kifizetni, amennyibe kerül.

# 2125
Erinet
Aktív fórumos
Aktív fórumos
269 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#178609 Üzenet linkje2012-01-21 22:11:21  Re:

smiley írta:
Köszönöm Erika!
Igen, már több helyről informálódtam, hogy drága Mykonos, ezért valószínűleg ki is húzzuk a lehetőségek közül, viszont ami nagyon szimpatikus és elgondolkodtató még az Kefalónia icon_smile.gif
Mi Görögországon belül Sarti, Lefkada, Parga 2x, voltunk.
A párom nagyon szeret snorkelezni, ezért kicsit tart Santoriniről, hogy nem fog maga a tengerpart tetszeni a különlegessége miatt, hogy sötét, nem tudjuk elképzelni, görögön kívül Cypruson és Egyiptomban voltunk, ilyen jellegű parttal még sehol nem találkoztunk.
Élőben milyen?

Szia Smiley!

Mi a Haroula-ban voltunk, ott két apartmannak van csak szeparált erkélye, nekünk is olyan volt én azt szeretem icon_smile.gif Nem szeretek közösködni, csak kiülni akár pizsiben is, akár éjjel is icon_smile.gif

Mi nem nagyon fürödtünk, csak egyszer, egyébb okok miatt. Jövőre tervezzük, hogy Vlihadan, vagy a Red Beachen fogunk snorkelezni, eddig itt nem próbáltuk. Ebben nem tudok segíteni sajnos.

E,

# 2126
Hidalgo
Törzstag
Törzstag
570 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#178773 Üzenet linkje2012-01-26 11:04:19  Malév charter

Sziasztok,

úgy látom, hogy már fent vannak a Malév honlapján a charterek.
De Santorini hiányzik.

Az lehet hogy nem is lesz?
Akkor a Kikládok Malévvel felejtős?

Üdv,
David

# 2127
Csz75
Törzstag
Törzstag
675 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#178776 Üzenet linkje2012-01-26 13:40:08  Válasz a #178773. hsz-ra Előzmény #178773

Szia!

Én tavaly nem láttam Santorinit közvetlenül Malévval.
Így oldható meg az utazás:
Bp-Athén Malév + Athéntől Aegean/Olympic/Kompok, vagy Bp-Heraklion Malév + komp, de a fapadosok egy része repül görög szigetekre is, csak nem tőlünk...

+az Aegeannél athéni átszállással Bécsből is lehet indulni.

# 2128
Erinet
Aktív fórumos
Aktív fórumos
269 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#178786 Üzenet linkje2012-01-26 19:24:19  Re:

csz75 írta:
Szia!

Én tavaly nem láttam Santorinit közvetlenül Malévval.
Így oldható meg az utazás:
Bp-Athén Malév + Athéntől Aegean/Olympic/Kompok, vagy Bp-Heraklion Malév + komp, de a fapadosok egy része repül görög szigetekre is, csak nem tőlünk...

+az Aegeannél athéni átszállással Bécsből is lehet indulni.

Szia,
1000%, hogy lesz az Apollonnak repülős útja Santorinire, méghozzá Mykonosi megállóval, a charter járatok menetrendjét később tetszik fel.
E,

# 2129
Csz75
Törzstag
Törzstag
675 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#178803 Üzenet linkje2012-01-27 08:53:51 

Sziasztok!

Az általam leírtak a saját szervezésre vonatkoztak. Úgy értelmeztem, David arra kíváncsi.

# 2130
Hidalgo
Törzstag
Törzstag
570 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#178808 Üzenet linkje2012-01-27 11:08:09 

Sziasztok,

így van, nálunk csak a saját szervezés játszik.
Valamiért úgy rémlett, hogy tavaly láttam a Malév charterek közt Santorinit,
lehet hogy tévedtem.

Egy jövőbeni kikládi nyaralásunkat ez nagyban egyszerűsítette volna ...

Azért köszi szépen,
David

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Kikládok
<   1 2 3 ... 141 142 143 ... 156 157 158   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu