Unitravellel kacérkodunk az idén lasz minuteban,Karthagoval 2005-ben voltunk a Török riviérán-nagyon jó volt,az Ibuszban alapvetően megbizom...a többi szerintem nagyon drága!És,ahogy előttem irták,nem hiszem,hogy annyival jobb...
2004-ben a campus clubbal voltunk Makrigialoson 2 hetet.A haza indulásnál közölték,hogy nem szerepel a nevünk a listán igy nem tudunk azzal a busszal haza jönni. Több órás várakozás után egy másik buszon sikerült helyet találni,30 óra mulva már itthon is voltunk.Ez volt az első és egyben az utolsó buszos utunk és persze a campus clubbot is messze elkerüljük.
Mit gondoltok ezekről az utazási irodákról: Anubis/Best Reisen/Budavár T./Campus Club/IBUSZ/Tensi/Unitravel/Kar tago/Neckermann/Quaestor?
Budavár T. - 8 éve történt, bementem hozzájuk, Ciprusra akartunk menni, valamikor novemberben és náluk volt több szállásajánlat. De nem voltak valami készségesek és ez volt az a pillanat, amikor kilépve az irodából megfogadtam, hogy egyedül szervezem meg az utat.
Annyira jól sikerült, hogy azóta csak saját szervezésben utazunk.
De egyébként megnéztem jobban és feltüntetésre került az oldalon, hogy a megjelenített információk hibákat vagy pontatlanságokat tartalmaznak, ezért fenn tartják a jogot, hogy az ezeket előzetes figyelmeztetés nélkül helyesbítsék.
Ergo: reménytelen.
Ha szabadna megkérdezném az iroda nevét. Ez a topik azért van, hogy az olvasók megismerjék a jó és rosz irodákat. Itt illik őket megnevezni.
Nekem ezelőtt két évvel volt hasonló jogvitám az Aeolussal és igen bonyolult úton lehetett csak rendezni. Azóta nem utazom velük.
Tudok esetleg segíteni, hogy mit lehet tenni?
Üdv: Josza
Ha hitelt érdemlően bizonyítani tudod, hogy mennyiért hirdették, én nincs apró betűs kitétel, hogy a honlapon szereplő hibákért felelősséget nem vállalnak, akkor ragaszkodhatsz hozzá jogszabály szerint. Persze ehhez kell, hogy legyen türelmed hozzá. Ha kisstílű az iroda, akkor úgyis addig játszanak, hogy te koppansz, ha nagyvonalú, akkor szájhúzva ugyan, de vállalják a bakiből eredő veszteséget.
Egyébként elvileg nem vagy köteles kifizetni az emelt árat - bár ugye itt is kérdés, hogy mi minden volt a foglalásnál apró betűvel szedve... Könnyen lukra lehet futni ilyen történetekkel.
Segítségeket szeretném kérni. Tegnap egy ut.iroda honlapján keresztül lefoglaltam az utat egy bizonyos összegért (még nem utaltam). Ma a visszaigazoláson szereplő összeg 13e Ft-al nagyobb, azzal magyarázva, hogy a honlapon szereplő összeg hibás volt, csak nem szedték le.
Ilyenkor köteles lennék kifizetni a javított árat még akkor is, ha ők hibáztak, hogy pontatlan árat tüntettek fel? Vagy ragaszkodhatok a kevesebb összeghez?
Ha jól tudom a boltokban úgy van, hogy azon az áron kapod az árut, ami feltüntetésre kerül rajta.
Mit tegyek?
Köszi