Sziasztok!
Tegnap telefonáltak a Grand Tourstól, hogy nem jött össze az első turnusra a létszám Zakynthosra, és felajánlottak több választási lehetőséget Zakynthosra, Korfura vagy Toloba, több időpontban, ugyanazon az áron. Sajnos ez bárhol előfordulhat, és szerintem egyébként nagyon korrektek voltak! Végül - mivel már nagyon beleéltük magunkat - maradtunk Zakynthosnál, csak két héttel később, és (némi válogatás után) egy négy személyes apartmant kaptunk, mert a kicsik elfogytak. Mivel nem kellett ráfizetni, így csak azért vagyunk elkeseredve, mert többet kell még várni az utazásig, különben inkább jól jártunk!
Úgyhogy továbbra is csak ajánlani tudom őket!
Kedves papamaci, Andi, ericsike és Valcsi!
Köszönöm szépen mindannyiotoknak a jókívánságokat.
A tortán lévő gyertyákat megszámoltam, hát bizony annak sokszorosa dukálna.
Ha időben indul a gép, akkor fél 5 körül integetek mindenkinek onnan a magasból.
szepeva
Leszámítva azt, hogy két héttel később utazhattok, jól jártatok. Biztosabb a jó idő, meg szuper az is, hogy 4 ágyas apartmant kaptatok. Imádom a tágas apartmanokat!
Kedves Szépéva!
Boldog szülinapot és nagyon kellemes elkövetkezendő napokat kívánok,életre szóló élmény lesz,meglátod...!/Mi az elmúlt év novemberében voltunk ezen az úton,felejthetetlen...!!!!/
üdv.Marcsi
Marcsi62!
Köszönöm szépen!
Május 1.-én jövünk haza, akkor majd egyeztetjük az élményeinket az egyéb utazások topikban. Jaj de jó, hogy lesz kivel nosztalgiázni egy kicsit!
szepeva
Szia!
Én is sok boldog szülinapot kívánok,és szerintem ennél szebb már nem is lehetne!!!!!!!Nekem is a nagy álmom egyszer eljutni Egyiptomba
Nagyon irigyellek,mert te már most nyaralsz egyet,mi meg még epedezünk csak utánna.
Nagyon jó nyaralást és sok szép emléket kívánok!!
A krokodilokkal azért vigyázz!!!!!!!! :