GROUPAMA GARANCIA biztosítását elfogadják, sajnos ez le van már tesztelve.
Semmit nem kellett fizetnem, csak lemásolták a kötvényt, és itthon a biztosító küldött egy nyilatkozatot amit ki kellett tölteni, majd visszaküldeni nekik, és kifizették a görög orvosnak az általa megállapított összeget. Mondjuk addig rám sem nézett mielőtt meg nem nézte a biztosítást.
Én injekciókat, gyógyszert, és kenőcsöt is kaptam a dokitól, nem kellett mennem a gyógyszertárba. (megjegyzem szép kis összeget felszámolt mindezért na de nekik is meg kell élni valamiből
Én kapcsolatban vagyok az Otp garancia bíztosítóval ,de az utolsó válaszuk feladója már "groupamagarancia" néven jött...tehát...most történhetett az útolsó hónapban, mert márciusban még garancia volt.
hali.Most azokat kérdezném akik sartin robogóztak:van távolság korlát?ugyértem ha az egész sithoniát be akarjuk egy nap alatt járni az lehetséges és nem túl veszélyes?az gondolom 120km lehet kb az egész sithonia.
Persze, hogy jobb, ha több az idő, amit rá tudsz szánni a látnivalókra, a kis eldugott öblök megtekintésére, a látványra, az éményre. De ha valaki nem tud vagy akar rászánni több napot, egy nap alatt is megtehető körbe az út. Így is feledhetetlen élményben lesz része.