Sartiból nem érdemes Athenba kirandulni, azt inkabb Tolóból kellene. 2011-ben Sartiból szerveztek Athenba fakultatívot, de úhy, hogy ejfelkor indult a busz, reggel ért oda este indult vissza. Szerintem nem éri így meg, mi nem is mentunk. Tavaly viszont Tolóból hamar oda lehetett érni.
Szia! Sartiból egy napos kirándulást terveznél Athénba? Mert az totálisan értelmetlen és lehetetlen is, mivel közel 700 km az út. Egy nap alatt meg sem lehetne járni. Esetleg nyaralás után lehetne még ott is eltölteni pár napot, de én inkább más nyaralással kötném össze. (Pl. mi tavaly voltunk autóval Toloban, utána hazafelé 3 nap Athén.)
Sartiból Thessalonikibe menjetek, én nagyon szeretem azt a várost is (de mi azt is úgy szoktuk, hogy vagy nyaralás előtt, vagy nyaralás után eltöltünk pár napot ott is, mivel útba esik és nem pluszban autózunk még oda-vissza.)
Sziasztok. Idén is Sarti az úticél, de most 7-en vágunk neki. Várnék tippeket, hogy olyan 100 km-es körzetben mit érdemes megnézni, milyen látnivalók vannak nagyobb városokban. Gondolkodtunk azon is, hogy elmegyünk kocsival Athénba. De elég messze van. Volt már valaki Sartiból Athénba? Köszönöm a válaszokat.
Mi voltunk 2x is ebben az apartmanban.Jó hogy nagyon közel van a part, van egy kis kert ahol van játszótér a gyerkőcöknek, meg sütögető padokkal és asztallal.Csendes,éjjel lehet pihenni. A szoba átlagos, a bútorzat talán kicsit régi de tiszta.A 3 ágyas apartmanban a konyha külön van, innen és a szobából is ki lehet menni a teraszra.
Érdemes a víz alatt fotózni, a környezó öblökben sok érdekes és színes halat lehet latni, mi ott buvarkodtunk es lehetett volna fotózni. Ha viszel be kenyeret is, na arra jönnek szépen a valtozatos kinézetu halak. Rák, csillag sok van a fenéken, még kígyót is lattznk a vízben, gondolom valami sikló féleség lehetett.
Sartin milyen a vízben az élővilág?
Van mit nézni?Azért kérdezem,mert most lenne lehetőségem egy egyszerűbb
vízálló fényképezőt venni, és nem tudom hogy érdemes-e.