Szia, üdvözöllek!
Tudom nem ebbe a fórumba való a kérdésem, de említetted hogy többször is nyaraltatok Sartin. Én jövőre oda tervezem a nyaralásomat (párszor voltam már Görögbe, de Sartin még nem).
Sok szépet olvastam róla (főleg a Narancspart szépségéről), de személyes tapasztalat alapján írnál pár sort Sartiról?
Esetleg privát üzenetben is megköszönném. sokrisz@yahoo.com
Szervusztok!
Több éven keresztül Sartin nyaraltunk. Nyáron Nei Poriba szeretnénk menni. Az Apollonnal utaztunk eddig. Jövőre 4 apartman kínál: Villa niovi,Apostolis, Dóra és a Kalliope-t. Szerintetek melyik lenne a jó választás? Köszönöm, ha segítetek a döntésben.
Üdv.Éva
ha kocsival megyünk akkor nem érdekes hogy fizetös e a pálya, akkor van gond ha kismotorozunk,azzal nem lehet felmenni a pályára, poribol elég sok kirándulást csináltunk kismocival,gondoltuk paraliát is megnézzük, fürdünk ott is egyet majd visszamegyünk, vagyis az eredeti terv az volt hogy jo nagy távolságban fel és le poritol végig fürödjük a tengert,kiprobáljuk milyen a part mennyire nedves ott is a viz
Pinga
Ha arra gondolsz,hogy végig a tenger mellett menni az úgy nem megy.
Varikó és Olympic beach között úgy nincs aszfalt,sőt földút sem mert csatornák vannak és nincsenek hidak.De, a pályára nem szükséges felmenni mert mindkét oldalon rendes út van.Igazábol a panoráma miatt irtad?Mert azon a részen nem fizetős a pálya.
De a nyár már jöhetne,mert már honvágyam van
mi még nem tudjuk a jövö évi programot, februárban jön az unoka,igaz nem laknak velünk a gyerekek de nyilván nekünk is részt kell vennünk a segitségben, ennek ellenére tervezek egy utat augusztusban poriba,majd meglátjuk összejön e,de csakis busszal mert ezzel a járgánnyal nem kisérelem meg mégegyszer
van valamilyen térkép rola? mi semerre nem találtunk utat mert ami megy északra az még olympic beach elött végetért,se jobbra se egyenest nem megy hanem csak balra ki kellett mennünk a pályára, a busz is kiment rá és pár száz méter vagy talán kilométer után vissza le lehetett jönni olympic beach felé és azon keresztül át paraliára
csak lustizunk,legnagyobb problémánk hogy milyen állatot toljunk a sütöbe karácsonykor,majd januárban indulunk be,mert akkor már a nyár irányába fordulunk,tavasszal elkezdünk viszkedni a sos tenger hiányátol