Sziasztok!!!!!
Mi a feleségemmel megyünk Nei Poriba agusztus 26-án hajnalba.A Dora aparmanba töltünk el 2 hetet.Remélem jó választás volt.!?Ha valaki tudna pár szót írni róla azt nagyon megköszönném:)Azt meg aztán nagyon nagyon ha pár képet küldene az apartmanról.....Ja és még egy kérdés,kocsival megyünk és szerintetek egyénileg nézzük meg a környéket vagy fizessem be a fakultatív programokat.????Nagyon szépen köszönöm elõre is a válaszokat.Üdv mindenkinek:)JÓ NYARALÁST MINDENKINEK
A tavalyi és az év eleji hozzászólások közt találsz információkat a Dóra apartmanról.
A másik kérdésedre válasz...attól függ mit akarsz megnézni. A közelebbi helyeket megnézheted saját szervezésben is, de Athént és Thesszalonikit (fõleg hétköznap) nem ajánlom kocsival
Az Olimposzra és a Meteórákhoz is mehetsz kocsival, ha nem zavarnak a korlát nélküli szerpentinek és az utat erõst szûkítõ autóbuszok.
Köszi a választ,megnézem amit írtál.Olimposzra akarok elmenni meg a szigetre most nem ugrik be mi a neve.Szerintem is kocsi az jó megoldás mert akkor nem viszonyulok sok emberhez.Mégegyszer köszi.
h.apci bocsi de BRobert nem is írta hogy a szigetre jó menni kocsival ezt már csak én írtam.Lehet hogy mond valami jó tippet erre is.Vagy ha te tudsz valami jó megoldást azt is szívesen veszem.Elõre is köszi
h.apci bocsi de BRobert nem is írta hogy a szigetre jó menni kocsival ezt már csak én írtam.Lehet hogy mond valami jó tippet erre is.Vagy ha te tudsz valami jó megoldást azt is szívesen veszem.Elõre is köszi
Hú, de szégyenlem a dolgot... Tippem? Talán úszva...
Fogalmam sincs... Meg különben is; mihez képest... No meg melyik sziget, mert ezt még nem tisztáztuk... Ne csüggedj; majd megoldja valaki ezt a problémát is...