Hiába az étlap lehet, hogy ez a tverna is üresen fog állni? mert, hogy itt semmi mozgás nincs! Az is jó lesz ha a sétáló utcában nem lesz tömeg!
Esetleg mindenki most van Stavroson???
Mi 3x voltunk Stavrosban, és ez a Taverna mindíg tele volt. Ne aggódj, sokan lesznek. Egyébként ez a Taverna a Sarti Beach-től kb. 100 m-re van a tengerparton. Innen viszik ki a megrendelt innivalókat a napozóágyakhoz. Illetve nekik is vannak a parton ágyaik.
Mi itt kaptunk egyedül vanília fagyit a Frappe-ba. Igaz szóltam előre.
Máshol kérésre sem akartak adni....
sziasztok;itt vagyunk stavroson a rendinaban lakunk. szep az ido is,nincs mar nyarfa sem. tenyleg van egy par kobor kutya, de aki szereti a kutyakat, azt szerintem nem is zavarja. teny, hogy nekunk sarti jobban bejott. a tengerpart mindenhol kavicsos, jol jon a cipello a vizbe. erdemes buvarszemuveget is hozni, van mit nezni,foleg a kikoton tuli reszen. etel ugyben,nekunk a hotel kozeleben levo jiannis etterem jott be.
Szia Majoca!
Örülök, hogy jelentkeztél. Akkor ti is a Redinában laktok ? melyik a szobátok és milyen? A kutyákat nem díjazom na és a kavicsos partot sem de nagyon várjuk az indulást. Ha tudsz még írjál. jó pihizést!
Szia Majoca!
A segítségedet szeretném kérni pár dologban. Az egyik kérdésem, hogy Stavrosban mindenhol kavicsos a part? Mert az egyik honlapon azt olvastam, hogy helyenként apró kavicsos, helyenként meg homokos. Akkor most valójában milyen?? A másik ami érdekelne, hogy milyen kirándulási lehetőségek vannak onnan? (Nem a fakultatívra gondolok, hanem egyénileg pl. autóval, motorral, kerékpárral esetleg gyalog.) A közelben van kikötő ahonnan esetleg lehet menni hajóval valamerre? Az utolsó ami érdekelne, az a jelenlegi autó, motor, illetve kerékpár bérlés kb. 3 napra. (Autóból a legkisebb kategória)
Nagyon szépen köszönöm a segítségedet!
Nagyon-nagyon kellemes nyaralást kívánok Neked (Nektek)!
Július elején megyünk busszal (remélem), de még nem tudom, hogy pontosan hova (Nei Pori, Stavros, Thassos) Ezért szeretnék előtte jól informálódni, ugyanis ez alapján fogunk dönteni. Többször voltam már G.o-ban (Korfu, Paralia, Rodosz, Thassos, Kefalonia),de ez a másik két uticél még ismeretlen számomra. Visszaolvastam már, de ott nem volt minden kérdésemre válasz, ezért kérdeztem attól, aki most kint van, mert nekem a mostani infók a fontosak.
Mint látod mi Stavrosba megyünk,itt még mi sem voltunk. Tavaly Sarti nagyon jó volt előtte Nei Pori ott is jól éreztük magunkat és sok felé / de nem elég / helyen jártunk. Mivel 2-hétre megyünk itt is beakarjuk járni akörnyéket Pl. Philippi,Kavala, Thassos mert még ez is kimaradt meg ami még lesz! Vrasna és Asprovalta is utba esik.