#1645752011-06-06 11:11:50 Válasz a #164436. hsz-ra
Hiába az étlap lehet, hogy ez a tverna is üresen fog állni? mert, hogy itt semmi mozgás nincs! Az is jó lesz ha a sétáló utcában nem lesz tömeg!
Esetleg mindenki most van Stavroson???
#1645792011-06-06 11:45:27 Válasz a #164575. hsz-ra
Szia T. Márta!
Mi 3x voltunk Stavrosban, és ez a Taverna mindíg tele volt. Ne aggódj, sokan lesznek. Egyébként ez a Taverna a Sarti Beach-től kb. 100 m-re van a tengerparton. Innen viszik ki a megrendelt innivalókat a napozóágyakhoz. Illetve nekik is vannak a parton ágyaik.
Mi itt kaptunk egyedül vanília fagyit a Frappe-ba. Igaz szóltam előre.
Máshol kérésre sem akartak adni....
sziasztok;itt vagyunk stavroson a rendinaban lakunk. szep az ido is,nincs mar nyarfa sem. tenyleg van egy par kobor kutya, de aki szereti a kutyakat, azt szerintem nem is zavarja. teny, hogy nekunk sarti jobban bejott. a tengerpart mindenhol kavicsos, jol jon a cipello a vizbe. erdemes buvarszemuveget is hozni, van mit nezni,foleg a kikoton tuli reszen. etel ugyben,nekunk a hotel kozeleben levo jiannis etterem jott be.
#1649392011-06-09 12:43:20 Válasz a #164934. hsz-ra
Szia Majoca!
Örülök, hogy jelentkeztél. Akkor ti is a Redinában laktok ? melyik a szobátok és milyen? A kutyákat nem díjazom na és a kavicsos partot sem de nagyon várjuk az indulást. Ha tudsz még írjál. jó pihizést!
#1649452011-06-09 13:53:55 Válasz a #164934. hsz-ra
Szia Majoca!
A segítségedet szeretném kérni pár dologban. Az egyik kérdésem, hogy Stavrosban mindenhol kavicsos a part? Mert az egyik honlapon azt olvastam, hogy helyenként apró kavicsos, helyenként meg homokos. Akkor most valójában milyen?? A másik ami érdekelne, hogy milyen kirándulási lehetőségek vannak onnan? (Nem a fakultatívra gondolok, hanem egyénileg pl. autóval, motorral, kerékpárral esetleg gyalog.) A közelben van kikötő ahonnan esetleg lehet menni hajóval valamerre? Az utolsó ami érdekelne, az a jelenlegi autó, motor, illetve kerékpár bérlés kb. 3 napra. (Autóból a legkisebb kategória)
Nagyon szépen köszönöm a segítségedet!
Nagyon-nagyon kellemes nyaralást kívánok Neked (Nektek)!
#1649532011-06-09 16:03:34 Válasz a #164950. hsz-ra
Július elején megyünk busszal (remélem), de még nem tudom, hogy pontosan hova (Nei Pori, Stavros, Thassos) Ezért szeretnék előtte jól informálódni, ugyanis ez alapján fogunk dönteni. Többször voltam már G.o-ban (Korfu, Paralia, Rodosz, Thassos, Kefalonia),de ez a másik két uticél még ismeretlen számomra. Visszaolvastam már, de ott nem volt minden kérdésemre válasz, ezért kérdeztem attól, aki most kint van, mert nekem a mostani infók a fontosak.
#1649652011-06-09 19:17:31 Válasz a #164953. hsz-ra
Mint látod mi Stavrosba megyünk,itt még mi sem voltunk. Tavaly Sarti nagyon jó volt előtte Nei Pori ott is jól éreztük magunkat és sok felé / de nem elég / helyen jártunk. Mivel 2-hétre megyünk itt is beakarjuk járni akörnyéket Pl. Philippi,Kavala, Thassos mert még ez is kimaradt meg ami még lesz! Vrasna és Asprovalta is utba esik.