T.Márta. A kinti levegő egyszerüen jobb. Pusztán ez az oka. Azt irják többen, hogy nem finom a gyros. Azért éhen halni nem fogunk, rengeteg jó taverna van, jobbnál jobb ételekkel.
kszifiasz! meg egyébként is tudod kinek a pap kinek a ......lehet, hogy nekünk izlenifog? remélem , hogy így lesz. Biztos ami biztos azért viszek egy kis hazait! Ez az utolsó hét a legsiralmasabb kivárni az indulást. Legalább olyan hosszúnak tűnik mint márciustól idáig!
T.Márta. Ez a pár nap már elrepül, meglátod. A gyrosról csak annyit, hogy sok helyen ettem már néhol nagyon finomat, de igazán rosszat még sehol. Bizom benne, hogy most sem lesz másként.
Én juniusba semmit nem vettem észre ebből, de ahogy tudom más sem. Meg hát az itteni emberek minek sztrájkolnának, belőlönk élnek. Semmi gond nem lesz.
Úgy örülök, hogy rátaláltam a fórumra, nagyon sok a hasznos hozzászólás. Mi júli 8-án indulunk Stavrosba. Valaki tudna mondani összehasonlítást Sartival? Jobb-rosszabb, nagyobb-kissebb, tengerpart ott-itt stb... Ott jártunk tavaly. Köszi előre is!
A kinti helyzet engem is aggaszt sajnos. Akárhogy is szépítjük a kés ott lóg a levegőben.
Azért türelmetlenül várjuk az utazást mi is.
Czicza!
A tüntetések miatt ne aggódj. Ez általában a nagyvárosokra korlátozódik. Ezeken az üdüdőhelyeken semmit nem érezni ebből. Mi a hónap első felében voltunk kint. Nem ist tudtunk semmit a kinti helyzetről, csak akkor értesültünk róla, amikor hazaértünk. Tavaly, az év ugyanebben az időszakában is ugyan igy voltak tüntetések és akkor sem lehetett semmit érzékelni ezekből az üdülőhelyeken.
Sarti nagyobb és nyüzsgőbb. Partja jobbára homokos. Stavros csendesebb és a partja jobbára kavicsos. Egy hatalmas öböl partján fekszik. Gyönyörű hegyek veszik körül. Az óváros a hegyoldalban épült. Ha felmentek, onnan csodás kilátás nyilik az egész környékre és a tengerre. Látogassátok meg a heti piacot. Ott van Vrasna és Aspravalta közelsége. Vrasnán van egy Lidl áruház, ahol olcsóbban tudtok néhány dolgot beszerezni. Nem szebb vagy jobb, inkább másabb. Készülj nyugodtan! Biztosan jó lesz, ha jól akarod magad érezni. Találjátok fel magatokat és keressétek a számotokra legmegfelelőbb partszakaszt és programot!