#1654882011-06-14 15:34:48 Válasz a #165475. hsz-ra
Kedves Vicosz!
Egy hete jöttünk haza Stavrosból, imádom a gyrost (is) és eleve úgy mentünk, hogy már majd meghaltam, hogy ehessek végre! Végignéztünk egy csomó tavernát, éttermet és komolyan mondom, hogy sehol sem ettünk finom gyrost. Csak epekedtem a Sarti - ízek után. (Ott nagyon el lettünk kényeztetve) Na de éhen azért nem haltunk, találtunk sok finomságot. Mivel akkor még sokan készülődtek a szezonra, -nyilván azóta már nyitottak- remélem és kívánom, hogy legyen szerencsétek gyros ügyben. Kellemes, szép nyaralást mindenkinek Stavrosban!!!
Köszönöm a választ! És a tulaj is ott lakik az apartmanba vagy hol lehet őt megtalálni? Már ötödször megyek stavrosba eddig háromszor az iriszben voltunk egyszer pedig a stavros beach-ben,de most úgy gondoltuk kipróbáljuk ezt is! Egyébként azt néztem,hogy a discotól nincs messze a nick, ez nem lesz zavaró esténként?
Nagyon szép, és jó a Nick. Közel a part, és szinte minden pár perc alatt elérhető.
A Discó kb. 2 percre van, de semmi hangos zene nem szűrődik ki. Voltam már a Discóval szemben is, az Eva apartmanban, de ott sem volt semmi zaj.
Sziasztok. Bár 5 napja jöttünk haza Sartiból, szeretnénk augusztus 20.-a környékén vissza menni Stavrosba. Itt még sose voltunk, igy nem tudok róla semmit. Az apollon katalógusába csak az Alexandra palace apartman van. Ha erről kaphatnék némi infót azt megköszönném.
Az árak most milyenek pl.gyros, frappe, boltok , éttermek stb. (2 éve voltam utoljára). A tengerparton volt/van az hosszú füves rész azzal kezdtek már valamit, mert 2 éve mikor voltam úgy látszott mintha kezdenék rendbe rakni.