Korfu
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Jón-szigetek
<   1 2 3 ... 178 179 180 ... 481 482 483   >
Üzenet
  Porsi | #106124 Üzenet | 2009-06-23 23:13:18 | Válasz a #106123. hsz-ra
Még nem kaptam meg a képeket de remélem minnél hamarabb. Hát nemtudom. Majd eldől. Mindenesetre lehet megfogadom a tanácsot. Kivágjuk a balhét és megyünk Sidari-ba...

Nagyon szépen köszönök mindent! Rengeteget segítettél!Majd még jelentkezem.

Üdv: Porsi
  Papamaci | #106132 Üzenet | 2009-06-24 05:25:18 | Re:
Porsi írta:
Még nem kaptam meg a képeket de remélem minnél hamarabb. Hát nemtudom. Majd eldől. Mindenesetre lehet megfogadom a tanácsot. Kivágjuk a balhét és megyünk Sidari-ba...

Nagyon szépen köszönök mindent! Rengeteget segítettél!Majd még jelentkezem.

Üdv: Porsi
Szia én tavaly voltam sidariban és nem akarlak elkeseríteni de én megfogadtam hogy soha többet itt is tele van angol elmebeteg fiatalokkal amugy szép hely de itt sok a gond velük icon_cry.gif
  Geot | #106165 Üzenet | 2009-06-24 08:36:33 |
Jó reggelt!
Ne keltsünk pánikot Sidarival kapcsolatban. Úgy gondolom, ég és föld a különbség Kavos és Sidari között. Mindenhol vannak nemnormális' angol turisták, ezzel együtt kell élni, nehéz lenne kikerülni őket. 2007-ben egy olasz család lakott a szomszéd apartmanban és ugyan nem volt velük gond, de borzasztóan hangosan élték mindennapjaikat, de mesélhetnék honfitársainkról, akik éjjel üvöltették a zenét az erkélyen...

Porsi,
biztos nem egyhelyben fogtok ülni, és abban is biztos vagyok, hogy Korfuban nem fogtok csalódni. icon_wink.gif
  Mackena | #106203 Üzenet | 2009-06-24 10:33:00 |
Sziasztok!
Két éve voltunk Korfun, és szándékosan SIDARI-t választottuk, nem is csalódtunk. Szerintünk az egyik legszebb hely, és ha nyugalomra vágysz,van a belvároson kívül rengeteg hely a pihenésre. Természetesen a lányunk minden éjszaka a főúton bulizott, neki pedig pont ez tetszett. Tehát minden relatív, csak jól kell kiválasztani.
Paleokastrica gyünyörű hely, csak pici, kevés a szórakozási lehetőség, és hideg a vize. Moraitika szerintünk kicsit gyenge, túlzsúfolt, de ez valószínűleg a homokos strandjának köszönhető.
KERKIRÁRA legalább egy napot kell szánni, annyi a látnivaló. Mindenképpen érdemes autót, vagy motort bérelni, legalább egy napra, mert sokkal több lesz az élmény. Az idén SANTORINIRE utazunk, de az egy más világ.
Üdv mindenkinek: Mackena
  Kvalcsi | #106206 Üzenet | 2009-06-24 10:50:47 |
Sidari nem rossz választás szerintem sem, csak arra kell figyelni, hogy ne a főútcán legyen a szállás, mert akkor aludni nem igen lehet. Ez is drágább mint az átlagos üdülőhelyek a szigeten éppen az angolok miatt, de azért megfizethető. Klassz, lassan mélyülő homokos a tengerpartja. Rengeteg üzlet, taverna, bár, kölcsönző található főleg a főutcán, ahol egész éjjel lehet bulizni.
  Kepkypa | #106212 Üzenet | 2009-06-24 11:19:13 | Válasz a #106206. hsz-ra Előzmény #106206
Sidarival csak egy a baj, ott is nagyon sok a szemét .Voltunk most húsvétkor, elmentünk arra,és ami kosz szemét ott volt az nem volt semmi. Lehet azóta már a turista szezonra kitakaritottak, de én nagyon nem hiszem.
  Marta | #106277 Üzenet | 2009-06-24 17:08:48 | Válasz a #106098. hsz-ra Előzmény #106098
Mostmár én is jól vagyok, mivel mi is az Aeolusszal megyünk augusztusban Kavosra. Két éve voltunk Paralián és az sem volt valami tiszta este pedig voltak részeg emberek. Szerintem ez mindenhol van, ha lemész a Balatonra akkor ott is esténként találsz rendesen részegeket. A szállásotokkal szerintem nem lesz gond, a csere az már rázósabb, mivel már nincs hely Sidariba. Honnan vetted a patkányokat, ez azért már durva. Gondoljunk arra, hogy biztos jó lesz, hiszen ott a tenger.
  Nikóca | #106296 Üzenet | 2009-06-24 19:41:31 |
Sidariban voltunk tavaly, és megmondom őszintén, de ezt már írtam is, hogy szerintem egyáltalán nem az a gyönyörű tengerpartja van, mint amit görögben megszoktam. Sőt kifejezetten csúnyának találtam. Maga a homokkő sziklák nagyon szépek, de szerintem ennyi nagyjából. A város még június közepén is elég nyüzsis volt, rengeteg bár és disco van, nagyon rámenősök a pincérek, szinte behúznak magukkal az adott helyre, kint állnak és csalogatnak. Akit ez nem vonz, úgysem megy oda. (mi sem tettük)
Amúgy összességében a korfui nyaralás tetszett, azért is megyek vissza idén, csak máshova. Porsi ne aggódj, tetszeni fog Korfu.
  Kvalcsi | #106301 Üzenet | 2009-06-24 19:48:02 | Re:
marta írta:
Két éve voltunk Paralián és az sem volt valami tiszta este pedig voltak részeg emberek. Szerintem ez mindenhol van, ha lemész a Balatonra akkor ott is esténként találsz rendesen részegeket.

Parália és Siófok egy kultúrált üdülőhely Kavoshoz képest. Ez az éjszakákra értendő, nem nappal!
  Porsi | #106318 Üzenet | 2009-06-24 20:50:17 | Válasz a #106277. hsz-ra Előzmény #106277
Hát én úgyállok hozzá hogy ami lesz az lesz. A szállásunk nem bent lesz Kavosban hanem mellette Agios Petrosban. ez a csendesebb része és ha nagyon akarunk akkor bemegyünk Kavosba. icon_smile.gif nem aggódom a bulik miatt mert az sem volt jó hogy tavaly Toroniban voltunk az meg már annyira csendes volt hogy csak na! Sarti a legjobb hely. Én mindent ahhoz viszonyítok. A haus mariában voltunk és egyszerűen tökéletes volt. közel voltunk a központhoz de mégis elég messze a zajtól. pékség, marketek voltak mellettünk úgyhogy az a nyaralás felejthetetlen volt két évvel ezelőtt! Korfu egy új hely kíváncsi vagyok milyen lesz. Imádom a tengert, a búvárkodást és ha ez megfelel annak akkor még a részegek sem zavarnak. A patkányt meg az egyik hozzászólásban olvastam. Eléggé megrémisztett de nembaj.

Köszönöm mindenkinek a biztatást! Még 8 nap van, de ha hazaértem mindenképpen leírom a véleményemet! Próbálok pozitívan hozzállni és az is jóérzés, hogy már nem csak negatívumokat hanem pozitív véleményeket is olvastam az Aeolus-sal kapcsolatban. Ja és még az időjárásért aggódom. Nagyon remélem hogy jó időnk lesz!!

Tudna valaki még a kompal kapcsolatban segíteni? És az út hány órás Korfu-ba autóbusszal?

Üdv, Porsi
  Miskolciutas | #106366 Üzenet | 2009-06-25 07:41:30 |
Porsi,én is igy vagyok,minden uj helynél arra vagyok kiváncsi,hogy Sartihoz viszonyitva mekkora és milyen.Voltunk már több helyen,de nagyságra,elhelyezkedésre,temperamentumra,meg ugy általában,Sarti az etalon...valahogy pont olyan,ami kell,minden ott,ahol kell!Szerintem egyszer mindenkinek el kell menni oda,aki görög-imádó...tudom.ezt más topikba kellene irni,de csak most látom,melyikben vagyok!Egyébként Korfu is jó,bár én Sidariban voltam.2004-ben nem volt gond az angolokkal,csak pezsgő élet volt a főutcán...nekem ott is nagyon tetszett...
  Krisztakriszta | #106375 Üzenet | 2009-06-25 08:52:54 |
Sziasztok
Szerintem Sidarit es Kavost nem lehet osszehasonlitani Sidarin is van buli meg minden de ott megtalalod a nyugit is.
Kavost ezzel szemben kifejezetten ennek az angol`` eljovok 20 fontos repulojeggyel egy hetre es addig iszom amig latok`` retegnek epitettek ki meg jo sok evvel ezelott.A kozbiztonsag ejszaka rossz ,sok a berugott betepett stb. mindenfele allapotokban leledzo ember.
Emlekszem par evvel ezelott meg a gorog TV is kijott mert szexversenyt rendeztek fenyes nappal a tengerparton es a helyiek teljesen kiakadtak es meg akartak oket lincselni.En evekig eltem Korfun buliztunk a sziget minden zugaban de Kavosra csak egyszer mentunk le tettunk ket kort a motorral (ez olyan hat korul volt delutan )majd megallas nelkul visszafordultunk mert ocsmany volt.
Sidari pedig kifejezetten kellemes nem csak angolok vannak hanem vegyes a banda es sok a csalad.
Udv
Kriszta
  Geot | #106401 Üzenet | 2009-06-25 11:07:54 | Válasz a #106375. hsz-ra Előzmény #106375
Szia Kriszta!

Ha van kedved, és van olyan, amit szívesen megosztanál velünk, mesélhetnél nekünk arról, milyen volt Korfun élni. icon_smile.gif
  Fru | #106431 Üzenet | 2009-06-25 12:35:20 |
Sziasztok!
Szeptemberben megyünk 4-en autóval Sidarira. Az Elektrában szállunk meg, a tengerparti kis házban. Van valakinek infója erről a házról?
Van hely autóval parkolni, az apartmanban?
  ZA07 | #106433 Üzenet | 2009-06-25 12:42:21 | Válasz a #106431. hsz-ra Előzmény #106431
Szia fru!

Itt a lap alján írd be a keresőbe, hogy Elektra és olvashatsz korábbi hozzászólásokat róla.

Üdv: Anita
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Jón-szigetek
<   1 2 3 ... 178 179 180 ... 481 482 483   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu